Matkavakuutus

 • Jonottamatta hoitoon

  Pääset yksityiselle lääkäriasemalle myös kotimaanmatkoilla.

 • Reilu peruuntumiskorvaus

  Saat korvausta matkalipuista ja majoituksista 5000 euroon saakka.

 • Lapset kuuluvat hintaan

  Vakuutus kattaa mukanasi matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesi.


If Matkavakuutus – Mielenrauhaa maailmalla ja kotimaanmatkoilla

Älä turhaan kanna huolta kaikesta, mikä matkalla voi mennä pieleen – jätä se meidän huoleksemme! Oli kyse sitten tavaroista, terveydestä, matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä, kattavasta matkavakuutuksesta saat apua hankaliin tilanteisiin.

Ifin matkavakuutuksen voit halutessasi laajentaa myös kotimaanmatkoihin, mikäli valitset enemmän reissaaville suunnatun jatkuvan matkavakuutuksen. Yksittäinen ulkomaanmatka saattaa olla edullisempi vakuuttaa määräaikaisella matkavakuutuksella.

Matkavakuutuksen hinta ei budjettia kaada

Matkavakuutuksen hinta on moniin muihin vakuutuksiin nähden edullinen, eikä se kaada nuukaakaan matkabudjettia. Koska ulkomailla on todella tärkeää olla riittävän hyvin vakuutettu, haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme kattavan matkavakuutuksen, emmekä siksi pihistele siinä, mitä korvaamme.

Matkavakuutuksen hintaan vaikuttaa eniten sen laajuus ja terveydellisten syiden vuoksi vakuutetun ikä. Matkavakuutuksia vertaillessa kannattaakin ottaa huomioon, mitä korvataan ja millaista apua saat.

Vertaa vaihtoehtojamme

Jatkuva matkavakuutus tuo peruuntumisturvan myös kotimaanmatkoihin

Loman lähestyessä pelkkä ajatus odotetun matkan peruuntumisesta flunssan tai vatsataudin vuoksi voi olla stressaava. Kun hankit Ifin matkavakuutuksen, sinun ei tarvitse huolehtia ainakaan siitä, että lomaan sijoitetut rahat päätyisivät kankkulan kaivoon sairastumisen vuoksi.

Korvaamme etukäteen maksetut lennot, hotellit ja aktiviteetit jopa 5 000 euroon saakka matkustajaa kohden. Mikäli valitset jatkuvan matkavakuutuksen, se kattaa myös Suomessa tapahtuvien matkojen peruuntumiset ja keskeytymiset.

Lue matkavakuutuksesta kotimaanmatkoilla

Matkavakuutukset lapsille tai lapsenlapsille kuuluvat hintaan

Kun otat Ifistä vakuutuksen matkaa varten itsellesi, se kattaa automaattisesti myös alle 20-vuotiaat mukanasi matkustavat lapsesi tai lapsenlapsesi. Myös matkatavaravakuutus kattaa kaikkien samassa kodissa asuvien matkatavarat.

Alle 18-vuotiailla Ifin matkavakuutus on voimassa kaikessa urheilussa. Myös aikuisilla tiettyjen uusien lajien kokeilut kuuluvat turvan piiriin. Voit esimerkiksi osallistua sukelluksen peruskurssille, ohjattuun kiipeilyyn sekä kokeilla benjihyppyä. Mikäli harrastat vaativia lajeja enemmän, voit lisämaksusta poistaa urheilurajoitukset!

Vakuutuksen saa kattamaan matkustajat ja matkatavarat

Matkustajavakuutus korvaa lääkärikäynnit ja matkojen peruuntumiset, ja halutessasi voit laajentaa matkavakuutuksesi matkatavaroihin ja kotimaanmatkoihin.

Mitä matkavakuutus korvaa? Jatkuva Määräaikainen

Lääkärikäynnit, jos sairastut tai loukkaannut matkalla

Ingår Ingår

Ambulanssilennot Suomeen hätätapauksissa

Ingår Ingår

Apua 24/7 puhelimitse ja mobiilisovelluksen kautta, jos esim. sairastut

Ingår Ingår

Liikuntavamman hoito, voimassa myös lasketellessa ja sukelluskurssilla

Ingår Ingår

Lasten ja lastenlasten lääkärikäynnit ja kaikki vahingot, jotka sisältyvät vanhemman tai isovanhemman vakuutukseen

Ingår Ingår

Ulkomaanmatkan peruuntuminen tai keskeytyminen - korvaamme etukäteen maksetut lentoliput, majoitukset ja aktiviteetit

Ingår Ingår

Kotimaanmatkan peruuntuminen tai keskeytyminen - korvaamme esimerkiksi juna- tai lentoliput, hotellin sekä konserttiliput

Ingår Ingår inte
Valinnaiset lisäturvat Jatkuva Määräaikainen

Matkatavaravakuutus
Jos matkatavarat eivät kuulu kotivakuutukseesi, sinun kannattaa hankkia niille matkavakuutukseen lisäturva, joka kattaa varkaudet ja rikkoutumiset. Jos matkatavarasi myöhästyvät, saat välttämättömyystarvikkeet matkakohteessa. Lisäturva sisältää myös matkan oikeusturva- ja vastuuvakuutukset.
Lue lisää matkatavaravakuutuksesta

Ingår Ingår

Matkasairauksien ja -tapaturmien hoitokulut kotimaanmatkoilla
Sinä ja perheesi pääsette jonottamatta hoitoon yksityiselle lääkäriasemalle vieraalla paikkakunnalla. Esimerkiksi kolmekymppisellä hoitokulujen laajennus myös kotimaanmatkoihin saattaa maksaa alle 20 euroa vuodessa. Kotimaanmatkojen peruuntumisturva sisältyy joka tapauksessa jatkuvaan matkavakuutukseen.
Lue lisää kotimaanmatkojen lisäturvasta

Ingår Ingår inte

Muista matkavakuutus myös Euroopassa

Suomen ulkoministeriö suosittelee matkavakuutusta myös EU:n alueella, sillä eurooppalainen sairaanhoitokortti ei kata kuluja erityishoidosta tai sairaankuljetuksesta ulkomailta kotimaahan.

Me korvaamme lääkärikulusi matkalla, ja omavastuusi on aina nolla euroa. Pääset nopeasti luotettavalle lääkärille laajan yhteistyöverkostomme kautta, ja sopimuslääkäriä käyttäessäsi et välttämättä tarvitse omaa rahaa lainkaan laskun maksamiseen. 

Mitä kaikkea matkavakuutus korvaa?
 • Tarvitsetko apua matkalla?

  Sairastuitko tai loukkaannuitko matkalla, tai onko matka tarve perua?

  Katso ohjeet ja yhteystiedot
 • Myös usean vakuutuksen kilpailutus käy helposti

  Lisää vain vakuutukset yksi kerrallaan ostoskoriin, ja katso kokonaishinta etuineen. Tai jätä soittopyyntö, ja teemme sinulle tarjouksen.

  Pyydä tarjous
 • Usein kysyttyä

  Mietityttääkö vielä jokin matkavakuutukseen liittyen? Olemme koonneet vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

  Usein kysyttyihin kysymyksiin