Matkustusvinkit

Kokosimme käyttöösi kätevimmät vinkit, joista on apua matkalaukkua pakatessa ja tien päällä.

Katso alta ajankohtaiset vinkit tai hyppää suoraan kestosuosikkeihin. Turvallista matkaa!

Nopeat matkalle lähtijän vinkit

Oletko kiinnostunut matkailusta?

Selaa matkailuaiheisia artikkeleita
 1. Neuvot ja vinkit

  Matkavakuutus vertailu

  Matkavakuutus vertailua ei kannata tehdä pelkän hintavertailun perusteella. Lue oppaastamme, mitä asioita kannattaa tarkastaa kun vertailet matkavakuutusta. 

 2. Neuvot ja vinkit

  Sairastumisen kustannukset ulkomailla

  Tiedätkö, mitä maksaa lääkärikäynti Turkissa, ambulanssikyyti rinteestä sairaalaan Sveitsissä tai kotiinkuljetus Thaimaasta Suomeen? Karttapalvelustamme löydät esimerkkihintoja sairastumisen kustannuksista suosituimmissa lomakohteissa.

  Mies makaa kipsi jalassaan
 3. Neuvot ja vinkit

  Etälääkäriin pääset myös ulkomailta

  Mitä jos kesken ulkomaanmatkan kurkussa on yllättäen kaktus tai lapsi vaikuttaa kipeältä? Katso parhaat tärpit siihen, miten monelle kotimaan arjesta tuttu etälääkäri on apunasi myös ulkomaanmatkoilla, vain muutaman klikkauksen päässä.

  Mies selaa puhelintaan lentokentän liukuportailla seisten.
 4. Neuvot ja vinkit

  Korvaako matkavakuutus?

  Matkavakuutus korvaa yllättävän paljon sellaistakin, mitä ei tule ajatelleeksi. Katso tältä sivulta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

  21.09.2021
 5. Artikkelit

  Kriisiturva

  Ifin matkavakuutuksiin sisältyy kriisiturva. Esimerkiksi luonnonkatastrofin tai terrori-iskun sattuessa korvaamme matkan peruuntumisen. Myös matkan keskeytymisen kuluja korvataan, joten voit kriisin yllättäessä varata ensimmäisen mahdollisen lennon kotiin.