Matkustusvinkit

Kokosimme käyttöösi kätevimmät vinkit, joista on apua matkalaukkua pakatessa ja tien päällä.

Katso alta ajankohtaiset vinkit tai hyppää suoraan kestosuosikkeihin. Turvallista matkaa!

Nopeat matkalle lähtijän vinkit

Oletko kiinnostunut matkailusta?

Selaa matkailuaiheisia artikkeleita
 1. Neuvot ja vinkit

  Matkavakuutusten vertailu

  Matkavakuutusta ei kannata valita pelkän hintavertailun perusteella. Lue oppaastamme, mitä asioita kannattaa tarkastaa eri yhtiöiden vakuutuksia vertaillessa.

 2. Neuvot ja vinkit

  Sairastumisen kustannukset ulkomailla

  Tiedätkö, mitä maksaa lääkärikäynti Turkissa, ambulanssikyyti rinteestä sairaalaan Sveitsissä tai kotiinkuljetus Thaimaasta Suomeen? Karttapalvelustamme löydät esimerkkihintoja sairastumisen kustannuksista suosituimmissa lomakohteissa.

 3. Neuvot ja vinkit

  Korvaako matkavakuutus?

  Matkavakuutus korvaa yllättävän paljon sellaistakin, mitä ei tule ajatelleeksi. Katso tältä sivulta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

  21.09.2021
 4. Neuvot ja vinkit

  Omatoimimatkat ja matkavakuutus

  Kaupunkiasunnon vuokraus paikallisilta on jo yleinen vaihtoehto hotelleille, ja moni myös unelmoi idyllisestä talosta Etelä-Euroopassa. Jos et suosi pakettimatkoja, sinulla on entistä paremmat syyt hankkia matkallesi kunnolliset vakuutukset.

 5. Artikkelit

  Kriisiturva

  Ifin matkavakuutuksiin sisältyy kriisiturva. Esimerkiksi luonnonkatastrofin tai terrori-iskun sattuessa korvaamme matkan peruuntumisen. Myös matkan keskeytymisen kuluja korvataan, joten voit kriisin yllättäessä varata ensimmäisen mahdollisen lennon kotiin. 

Katso myös nämä ennen matkaasi