Muuttaminen

Muuttaminen voi olla stressaavaa ja haastavaa, mutta oikeiden vinkkien ja suunnitelmien avulla muutto voi olla sujuvaa ja jännittävää. Lue vinkit muuttamiseen ja asunnon vaihtamiseen!

Kotivakuutus turvanasi muutossa

Tutustu kotivakuutuksiimme

Onko sinulla jo kotivakuutus Ifillä?

Siirrä kotivakuutus

Muuttaminen sujuvaksi

Muuttamisen yhteydessä pitää muistaa monia asioita. Keräsimme sinulle tärkeimmät ohjeet sujuvaan muuttamiseen, unohtamatta muuttajan velvollisuuksia.

Muutto yksin tai yhdessä

Yksi elämän jännittävimmistä vaiheista on muutto ensimmäiseen omaan kotiin. Muuttaminen merkitsee aina uusia mahdollisuuksia, oli kyseessä sitten muutto omaan, yhteiseen tai kimppakämppään. Kokosimme artikkelit helpottamaan käytännön järjestelyjä.

Kotivakuutus Ifistä

Mietityttääkö, tarvitsetko erillisen muuttovakuutuksen vai onko kotivakuutuksesi voimassa muuton aikana? Jos olet vakuuttanut irtaimistosi meillä, kotivakuutus on voimassa sekä vanhassa että uudessa kodissasi kolmen kuukauden ajan. Olemme koonneet vinkkejä siihen, miksi kotivakuutus on tärkeä, ja mitä kaikkea se korvaa.

Asunnon ostaminen ja myyminen

Asunnon ostaminen ja myyminen ovat merkittäviä päätöksiä, jotka liittyvät suoraan elämämme tärkeimpiin vaiheisiin. Keräsimme parhaat vinkkimme niin ensiasunnon ostajalle kuin omakotitalon myyntiä suunnitelevalle.

Vertaile kotivakuutuksia

Muutto uuteen kotiin on edessä, mutta kotivakuutus askarruttaa vielä mieltäsi? Olemme koonneet vinkkejä siihen, mitä kotivakuutuksia vertaillessasi sinun kannattaisi ottaa huomioon.

Usein kysyttyä muuttamisesta ja kotivakuutuksesta