Laaja kotivakuutus

Mikä on laaja kotivakuutus ja miksi sellainen kannattaa ottaa? If Laaja kotivakuutus on kattava vakuutus kaikenlaisiin koteihin ja mökille. Lue lisää!

Ifin laaja kotivakuutus on markkinoiden paras!

If Laaja kotivakuutus voitti Kuluttaja-lehdessä (07/20) julkaistun testin, jossa vertailtiin eri yhtiöiden laajoja kotivakuutuksia. Kotivakuutuksemme pärjäsi loistavasti hintaa, ehtoja sekä  asiakastyytyväisyyttä vertailevassa testissä kaikilla osa-alueilla.

Katso Kuluttaja-lehden testi (maksullinen sisältö)

Miksi ottaa laaja kotivakuutus?

Ifin laajoilla kotivakuutuksilla saat kattavan turvan kaikenlaisiin koteihin ja rahoillesi vastinetta vahinkojen yllättäessä.

Kotivakuutuksissa on vakuutusyhtiökohtaisia eroavaisuuksia, mutta Ifin kotivakuutuksen ottamalla voit olla aina varma, että vuokranantajasikin sen kelpuuttaa. Kotivakuutustodistuksen löydät vakuutuksen ottamisen jälkeen näppärästi Omilta sivuilta ja If Mobiilista.

Mitä If Laaja kotivakuutus sisältää?

Laajat kotivakuutuksemme sisältävät aina kaiken, mitä perustason vakuutuksemme oikeus- ja vastuuturvineen. Voit vertailla vakuutuspakettien eroja oman kotityyppisi sivuilla. 

Lisäksi valitessasi laajan kotivakuutuksen saat turvan tavaroiden ja omaisuuden yllättävien rikkoutumisten varalle, kun esimerkiksi matkapuhelin putoaa lattialle ja lasi särkyy tai kun pyykkikone yhtäkkiä hajoaa.

Omakotitalossa lisänä ainutlaatuiset palvelut

Omakotitalon laaja vakuutus korvaa yllättäviä rikkoutumisvahinkoja niin irtaimistolle kuin vakuutetulle talolle ja sen rakenteille. Rakennuksen laajaan vakuutukseen kuuluu myös kodin kunnossapitoa helpottavia ilmaisia palveluita.

Kunnon koti -palvelussa voit kutsua kotiisi rakennusalan asiantuntijan auttamaan sinua ennakoimaan tulevia korjaustarpeita ja asumaan kodissasi huolettomasti ja turvallisesti. Palvelun avulla voit myös ennaltaehkäistä vahinkojen syntyminen. Tämän 500 euron edun lisäksi sinua auttaa kodin kunnossapidossa myös Kunnon koti -puhelinneuvonta.

Täysin maksuttomalla tuhoeläintorjunta-palvelulla puolestaan saat puhelinneuvontaa tuhoeläinasioissa, tarvittaessa postin kautta lähetettävän torjuntapaketin tai paikan päällä tehtävän torjuntatyön.

Mökillä korvataan lisäksi villieläinten aiheuttamia vahinkoja

Mökki-irtaimistollesi voit valita laajan turvan, jolloin vakuutus kattaa mökkisi tavaroille yllättäviä rikkoutumisia. Laaja mökkirakennuksen vakuutus taas kattaa rakennukselle aiheutuvia yllättäviä vahinkoja, kuten esimerkiksi lintu lentää ikkunaan tai villieläin tekee tuhoja talon rakenteille.

Tutustu mökkivakuutukseen

Mitä If LaajaPlus-kotivakuutus sisältää?

LaajaPlus-asiakkaillemme lupaamme, että vaihtaessasi kotivakuutuksesi toisesta vakuutusyhtiöstä Ifille korvaamme aina vähintään sen, minkä nykyinen kotivakuutuksesikin korvaisi. Uskallamme luvata tämän, koska LaajaPlus on Suomessa ehdoiltaan ainutlaatuinen ja uskomme sen kattavuuteen.

LaajaPlus-vakuutuksen valitsevat saavat omaisuudelleen parhaan turvatason. Esimerkiksi läppäreiden ja puhelimien kohdalla korvaussummana vaikuttavia ikävähennyksiä ei tehdä hankintavuodelta eikä seuraavalta kahdelta vuodelta.

LaajaPlus turvaa kalliimmat esineet

Jos sinulla on kodissasi kalliita esineitä, LaajaPlus on paras valinta, sillä yksittäiset esineet korvataan 17 000 euroon asti (alemmilla tasoilla 5 000 euroon). Poikkeuksena tästä on polkupyörä, joka korvataan 5 000 euroon asti (alemmilla tasoilla 2 500 euroa).

LaajaPlus korvaa matkatavaroidesi vahinkoja ulkomaanmatkoilla vain 50 euron omavastuulla ja saat lisäksi paremman turvan käteiselle rahalle taskuvarkaiden varalle.

Paremmat turvat omakotitaloon ja mökille

Omakotitalojen LaajaPlus -vakuutus korvaa muun muassa talon rakenteille aiheutuneita vahinkoja vesikaton vuotaessa, märkätiloissa vedeneristeen pettäessä tai tuhoeläinten jäljiltä.

LaajaPlus on saatavilla vastaavilla ehdoilla myös ympärivuotisessa käytössä oleville mökeille.

  • Suomen tyytyväisimmät korvausasiakkaat

    Tiesitkö, että Ifillä on Suomen tyytyväisimmät korvausasiakkaat? Sehän on tärkeintä vakuutuksessa, että kun jotain sattuu, saat sujuvaa palvelua ja rahat nopeasti tilille. 

    Lisää kokemuksia Ifistä
  • Kotivakuutuksella alennusta?

    Ottamalla meiltä kotivakuutuksen pääset mukaan If Etuohjelmaan ja saat kaikista vakuutusmaksuistasi alennusta sekä muita etuja. 

    Tutustu If Etuohjelmaan