Laaja kotivakuutus

Mikä on laaja kotivakuutus ja miksi sellainen kannattaa ottaa? Laaja kotivakuutuksemme on kattava turva kaikenlaisiin koteihin ja mökille. Lue lisää!

Miksi ottaa laaja kotivakuutus?

Ifin laajoilla kotivakuutuksilla saat kattavan turvan kaikenlaisiin koteihin ja rahoillesi vastinetta vahinkojen yllättäessä.

Kotivakuutuksissa on vakuutusyhtiökohtaisia eroavaisuuksia, mutta laajan turvamme ottamalla voit olla aina varma, että vuokranantajasikin sen kelpuuttaa. Kotivakuutustodistuksen löydät vakuutuksen ottamisen jälkeen näppärästi Omilta sivuilta ja If Mobiilista.

Mitä laaja kotivakuutus sisältää?

Laajat kotivakuutuksemme sisältävät aina kaiken, mitä perustason vakuutuksemme oikeus- ja vastuuturvineen. Voit vertailla vakuutuspakettien eroja oman kotityyppisi sivuilla. 

Lisäksi valitessasi laajan kotivakuutuksen saat turvan tavaroiden ja omaisuuden yllättävien rikkoutumisten varalle, kun esimerkiksi matkapuhelin putoaa lattialle ja lasi särkyy tai kun pyykkikone yhtäkkiä hajoaa.

Omakotitalossa lisänä ainutlaatuiset palvelut

Omakotitalon laaja vakuutus korvaa yllättäviä rikkoutumisvahinkoja niin irtaimistolle kuin vakuutetulle talolle ja sen rakenteille. Rakennuksen laajaan vakuutukseen kuuluu myös kodin kunnossapitoa helpottavia ilmaisia palveluita.

Omakotitalon kunnossapitosuunnitelman avulla voit kutsua kotiisi rakennusalan asiantuntijan kotikäynnille auttamaan sinua ennakoimaan tulevia korjaustarpeita ja asumaan kodissasi huolettomasti ja turvallisesti. Palvelun avulla voit myös estää hintavien vahinkojen synnyn. Neljän vuoden välein käytettävissä olevan kotikäynnin ja kirjallisen raportin lisäksi sinua auttaa kodin kunnossapidossa myös puhelinneuvonta.

Täysin maksuttomalla tuhoeläintorjunta-palvelulla puolestaan saat puhelinneuvontaa tuhoeläinasioissa, tarvittaessa postin kautta lähetettävän torjuntapaketin tai paikan päällä tehtävän torjuntatyön.

Mökillä korvataan lisäksi villieläinten aiheuttamia vahinkoja

Mökki-irtaimistollesi voit valita laajan turvan, jolloin vakuutus kattaa mökkisi tavaroille yllättäviä rikkoutumisia. Laaja mökkirakennuksen vakuutus taas kattaa rakennukselle aiheutuvia yllättäviä vahinkoja, kuten esimerkiksi lintu lentää ikkunaan tai villieläin tekee tuhoja talon rakenteille.

Tutustu mökkivakuutukseen

Mitä laajaplus kotivakuutus sisältää?

Laajaplus-asiakkaillemme lupaamme, että vaihtaessasi kotivakuutuksesi toisesta vakuutusyhtiöstä Ifille korvaamme aina vähintään sen, minkä nykyinen kotivakuutuksesikin korvaisi. Uskallamme luvata tämän, koska laajaplus on Suomessa ehdoiltaan ainutlaatuinen ja uskomme sen kattavuuteen.

Laajaplussan valitsevat saavat omaisuudelleen parhaan turvatason. Esimerkiksi läppäreiden ja puhelimien kohdalla korvaussummana vaikuttavia ikävähennyksiä ei tehdä hankintavuodelta eikä sitä seuraavalta vuodelta.

Laajaplus turvaa kalliimmat esineet

Jos sinulla on kodissasi kalliita esineitä, Laajaplus on paras valinta, sillä yksittäiset esineet korvataan 17 000 euroon asti (alemmilla tasoilla 5 000 euroon). Poikkeuksena tästä on polkupyörä, joka korvataan 5 000 euroon asti (alemmilla tasoilla 2 500 euroa).

Laajaplus korvaa matkatavaroidesi vahinkoja ulkomaanmatkoilla vain 50 euron omavastuulla ja saat lisäksi paremman turvan käteiselle rahalle taskuvarkaiden varalle.

Paremmat turvat omakotitaloon ja mökille

Omakotitalojen Laajaplus korvaa muun muassa talon rakenteille aiheutuneita vahinkoja vesikaton vuotaessa, märkätiloissa vedeneristeen pettäessä tai tuhoeläinten jäljiltä.

Laajaplus on saatavilla vastaavilla ehdoilla myös ympärivuotisessa käytössä oleville mökeille.

Usein kysyttyä kotivakuutuksesta