Autovakuutus

Autovakuutuksen hinta ja bonukset heti verkosta. Räätälöi vakuutus ajomäärääsi ja tarpeisiisi sopivaksi.

Muokkaa nykyistä vakuutustasi
 • Hinta ajokilometrien mukaan

  Jos ajat vähän vuositasolla, huomioimme sen autovakuutuksen hinnassa.

 • Kätevä kuukausilaskutus

  Ifissä voit jakaa vakuutusmaksusi jopa 12 erään ilman lisäkuluja.

 • Täyskaskoon heti 80 % bonus

  Törmäysturvan hintaa laskee reilu lähtöbonuksemme.


If Autovakuutus sopii eri tarpeisiin

Auton vakuutus kannattaa mitoittaa sellaiseksi, että se palvelee sinun omia tarpeitasi. Siksi Ifin autovakuutus on suunniteltu niin, että hinta joustaa ajokilometriesi mukaan, ja voit räätälöidä autosi vakuutuksen elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Verkkokaupastamme saat minuutissa selville, miten Ifin reilut bonukset ja keskittämisedut vaikuttavat autovakuutuksesi hintaan. Valitse huoleton täyskasko tai edullinen osakasko liikennevakuutuksen kylkeen, ja tarkista myös hinnat lisäturvillemme.

Autoosi vakuutus Suomen luotetuimmalta vakuuttajalta

If on Suomen luotetuin vakuutusyhtiö, kertoo Valittujen Palojen Luotetuin merkki -kysely vuodelta 2021. Aiomme jatkossakin tehdä parhaamme asiakkaidemme eteen tarjoamalla laadukasta palvelua, läpinäkyvyyttä ja hyödyllisiä neuvoja vakuuttamiseen.

Seuraamme myös, mitä autoilussa laajemmin tapahtuu, ja julkaisemme runsaasti aiheeseen liittyviä artikkeleita sekä käytännön vinkkejä.

Edut ja palvelut autoilijalle

Kysy tarjous – Saat autovakuutukselle hinnan 24/7

Hinnoittelussamme luotamme taitavaan riskien arviointiin tilapäisten alennuskampanjoiden sijaan. Ifin asiakkaana et siis joudu maksamaan muiden asiakkaiden alennuksia.

Vähiten ajavilla autovakuutuksiemme hinnat ovat matalammat kuin eniten ajavilla, sillä tilastojen mukaan ajokilometrit lisäävät jonkin verran myös vahinkoja. Samaan aikaan huolellinen ajaminen ja vuodet ilman vahinkoja joko meillä tai toisessa vakuutusyhtiössä kerryttävät bonuksia, jotka laskevat hintaa reippaasti. 

Poimi vinkit autovakuutuksen kilpailutukseen

Valitse sinulle paras autovakuutus

Mitä autovakuutus sisältää? Täyskasko Osakasko Liikenne
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Valinnaiset lisäturvat Täyskasko Osakasko Liikenne
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Neuvomme kaikkia – korvaus riippuu autosi vakuutuksen sisällöstä

Kaikissa autovakuutuksissamme on vakiona maksuton If Apu -neuvontapalvelu, joka päivytää 24/7. Voit olla meihin yhteydessä paitsi vahingon sattuessa myös silloin, kun autosi ei vaikka meinaa käynnistyä tai kojelaudassa syttyy merkkivalo.

Ratkaisemme tilanteen ripeästi ja annamme sinulle toimintaohjeet. Tarvittaessa ohjaamme sopivimpaan korjaamoon tai järjestämme hinauksen sekä kyydin perille. Neuvomme kaikkia Ifin ajoneuvovakuutettuja, mutta autosi vakuutuksen sisällöstä riippuu, voimmeko korvata sinulle aiheutuneita vahinkoja.

Tutustu If Apuun
 • Usein kysyttyä

  Mietityttääkö vielä jokin auton vakuutukseen liittyvä asia? Olemme koonneet vastauksia yleisimpiin kysymyksiin esimerkiksi vakuutuksen hankkimista, irtisanomista sekä liikennekäytöstäpoistoa koskien.

  Usein kysytyt kysymykset
 • Auton vaihto mielessä?

  Artikkelisarjassa asiantuntijamme tarjoavat rahanarvoiset vinkit käytetyn auton ostoon ja myyntiin. Selvitimme myös, miten suomalaisten suhde eri käyttövoimiin on viime aikoina muuttunut.

  Parhaat vinkit auton vaihtoon

15 % alennus vakuutusmaksuistasi keskittämällä

Hanki Ifistä kaskon lisäksi vakuutus myös kodillesi, ja saat If Etuohjelman kautta kaikki vakuutuksesi 15 % alennuksella.