Autovakuutuslaskuri - Uusi autovakuutus on entistä edullisempi

Vertaa autovakuutuksen hintoja ja kattavuutta!

Autovakuutuslaskuri kertoo sinulle hinnan heti

Autovakuutuksen hintalaskuri kertoo mitä maksavat pakollinen liikennevakuutus ja vapaaehtoinen kaskovakuutus erilaisilla vaihtoehdoilla. Saat autovakuutuksen hinnan alle minuutissa. Vakuutuslaskuri näyttää sinulle kätevästi kasko- ja liikennevakuutuksen yhteenlasketun hinnan.

Autovakuutuksen hintaesimerkki

Espoolainen 35-vuotias Marko ajaa 8 vuotta vanhalla Skoda Octaviallaan 15 000 km vuodessa. Hän on ajanut viimeiset neljä vuotta vahingoitta. Vahinkohistorian perusteella laskuri antaa hänelle täydet 80 % bonukset autovakuutukseen, jolloin autovakuutus maksaa 517 euroa vuodessa. Hintaan sisältyy pakollinen liikennevakuutus sekä Täyskasko, joka on laaja kaskovakuutus.

Vertaile autovakuutuksen hintaa ja sisältöä

Pelkän hinnan lisäksi kannattaa vertailla myös autovakuutusten sisältöä. Voit valita räätälöitävän Täyskaskon sinulle sopivilla lisäturvilla tai suppeamman Osakaskon. Esimerkiksi hinauspalvelu sisältyy kaikkiin Ifin kaskovakuutuksiin.

Autovakuutuksen vertailu on helppoa

Tutustu Ifin autovakuutukseen ja vertaile eri laajuisten vakuutusten kattavuutta. Lupaamme, että vahingon sattuessa korvauspalvelu sujuu niin kuin pitääkin.

Kannattaako valita halvin autovakuutus?

Vaikka hintavertailu on fiksua, halvin autovakuutus on harvoin järkevin valinta. Vahingon sattuessa vakuutuksen sisältö ratkaisee. Halpa vakuutus ei välttämättä kata auton korjauskuluja tai pahimmassa tapauksessa edes auton hinauskuluja korjaamolle.

Mikä vaikuttaa autovakuutuksen hintaan?

Kaskovakuutuksen hintaan vaikuttavat vuosittaiset ajokilometrit ja kuljettajan ikä.​ Kun hankit autollesi kaskovakuutuksen, pääset heti If Etuohjelman piiriin. Se merkitsee sinulle jatkuvaa 10-16 % alennusta useimmista Ifin vakuutuksista.

Liikennevakuutuksen bonukseen vaikuttaa oma vakuutus- ja vahinkohistoriasi. Jos sinulla on jo täydet bonukset liikennevakuutuksessasi ja olet ajanut neljä vuotta vahingoitta, olet Loistokuski. Tällöin vakuutuslaskurimme antaa täydet 80 % bonuksen, joka ei putoa yhden vahingon jälkeenkään.

Autovakuutus ilman yllättäen nousevia hintoja

Kun hankit autollesi vakuutukset Ifistä, vakuutustesi hinnat ovat edullisia myös ensi vuonna ja sitä seuraavina vuosina. Ifin asiakkaana et maksa muiden asiakkaiden alennuksia, eikä vakuutusten hinta hyppää pilviin ensimmäisen vuoden jälkeen. Tilapäisten tarjousten sijaan luotamme taitavaan riskien arviointiin, joka takaa sinulle vakaat hinnat​ nyt ja tulevaisuudessa.