Autovakuutuslaskuri - Uusi autovakuutus on entistä edullisempi

Vertaa autovakuutuksen hintoja ja kattavuutta!

Autovakuutuslaskuri kertoo sinulle hinnan heti

Autovakuutuksen hintalaskuri kertoo mitä maksavat pakollinen liikennevakuutus ja vapaaehtoinen kaskovakuutus erilaisilla vaihtoehdoilla. Saat autovakuutuksen hinnan alle minuutissa. Vakuutuslaskuri näyttää sinulle kätevästi kasko- ja liikennevakuutuksen yhteenlasketun hinnan.

Autovakuutuksen hintaesimerkki

Espoolainen 35-vuotias Marko ajaa 8 vuotta vanhalla Skoda Octaviallaan 15 000 km vuodessa. Hän on ajanut viimeiset neljä vuotta vahingoitta. Vahinkohistorian perusteella laskuri antaa hänelle täydet 80 % bonukset autovakuutukseen, jolloin autovakuutus maksaa 517 euroa vuodessa. Hintaan sisältyy pakollinen liikennevakuutus sekä Täyskasko, joka on laaja kaskovakuutus.

Vertaile autovakuutuksen hintaa ja sisältöä

Pelkän hinnan lisäksi kannattaa vertailla myös vakuutusten sisältöä. Voit valita räätälöitävän Täyskaskon sinulle sopivilla lisäturvilla tai suppeamman Osakaskon. Esimerkiksi hinauspalvelu sisältyy kaikkiin Ifin kaskovakuutuksiin. Lue, mitä asioita kannattaa huomioida, kun vertailet vakuutuksia

Autovakuutuksen vertailu on helppoa

Tutustu Ifin autovakuutukseen ja vertaile eri laajuisten vakuutusten kattavuutta. Lupaamme, että vahingon sattuessa korvauspalvelu sujuu niin kuin pitääkin.

Nyt saat kaskovakuutukseesi 80 % lähtöbonuksen, ja huolellisena kuskina bonuksesi pysyvät ennallaan ensimmäisen vahingon jälkeen. Laske oman autovakuutuksesi hinta!