Autovakuutuslaskuri

Vakuutukselle hinta alle minuutissa
 • Kaikkiin kaskoihin sisältyvät tärkeimmät turvat

  Kaikissa Ifin kaskoissa on tärkeimmät turvat: Henkilö-, eläinkolari-, hinaus-, varkaus-, ilkivalta ja tulipaloturva.​

 • Helppo yhtiönvaihto. Helppo rekisteröinti

  ​Kun vaihdat yhtiötä​, hoidamme maksutta rekisteri-ilmoituksen Trafille. Kun ostat vakuutuksen verkkokaupasta voit samalla hoitaa rekisteröinnin​.

 • Selkeä etuohjelma, jatkuva alennus - 10 %

  Kun ostat autollesi minkä tahansa kaskovakuutuksen, saat lähes kaikkiin vakuutuksiisi If Etuohjelmasta​ vähintään 10 % alennuksen. ​

Autovakuutuslaskuri kertoo sinulle hinnan heti

Autoa ostaessa kannattaa aina tehdä myös autovakuutusvertailu. Nyt se on helppoa, sillä verkkokauppamme vakuutuslaskuri on viritetty entistä ärhäkämmäksi. Muutamassa sekunnissa sinulle selviää autovakuutuksen hinta.

Laskuri kertoo mitä maksavat pakollinen liikennevakuutus ja vapaaehtoinen kaskovakuutus erilaisilla vaihtoehdoilla. Myös vakuutuksen osto ja vakuutusyhtiön vaihto sujuu näppärästi verkossa.

Vertaa autovakuutuksen hintaa ja sisältöä

Vaikka hintavertailu on fiksua, ei halvin autovakuutus aina ole järkevin valinta. Vahingon sattuessa vakuutuksen sisältö ratkaisee. Silloin on ikävä kuulla, että autovakuutus jonka hinta oli edullinen, on muuten kelvoton. Autovakuutus ei välttämättä kata auton korjauskuluja tai pahimmassa tapauksessa edes auton hinauskuluja korjaamolle.

Esimerkiksi hinauspalvelu kaikenikäisille autoille sisältyy kaikkiin Ifin kaskovakuutuksiin. Valitse Ifin neljästä kaskosta sinulle sopivin ja lupaamme että vahingon sattuessa korvauspalvelu sujuu niin kuin pitääkin. Vakuutuslaskurimme näyttää sinulle kätevästi kasko- ja liikennevakuutuksen hinnan yhteensä.

Mikä muu vaikuttaa vakuutuksen hintaan?

Kun hankit autollesi kaskovakuutuksen, pääset heti If Etuohjelman piiriin. Se merkitsee sinulle jatkuvaa 10-15 % alennusta useimmista Ifin vakuutuksista. Laskurillamme pystyt hakemaan liikennevakuutuksen bonuksen toisesta yhtiöstä tai autosta, joka on jo vakuutettu Ifissä.

Liikennevakuutuksen bonukseen vaikuttaa oma vakuutus- ja vahinkohistoriasi. Jos sinulla on jo täydet bonukset liikennevakuutuksessasi ja olet ajanut neljä vuotta vahingoitta, olet oikeutettu hienoon Loistokuskietuumme. Tällöin vakuutuslaskurimme antaa bonukseksesi 75 %, joka ei putoa yhden vahingon jälkeenkään.

Toimi näin kun olet ostanut auton

 1. Osta If autovakuutus.
 2. If tarkistaa bonukset puolestasi
 3. Rekisteröi auto nimiisi vakuutuksen oston yhteydessä