Autovakuutuslaskuri

Löydä edullisempi autovakuutus

Helppo autovakuutuslaskuri kertoo autovakuutuksellesi hinnan alle minuutissa. Vertaa autovakuutuksia, valitse sinulle sopivin vakuutus ja osta 24/7!

Autovakuutuslaskuri kertoo hinnan heti

Autovakuutuksen hintalaskuri kertoo sinulle liikennevakuutuksen ja kaskovakuutuksen hinnan heti. Tarvitset vain auton rekisterinumeron ja saat nopeasti tarkan hinnan sinulle kuuluvine etuineen. Voit valita sinulle sopivan laajuisen vakuutuksen ja ostaa sen edullisesti vaikka saman tien.

Hinnan laskeminen ei sido sinua mihinkään. Jos tarvitset apua oikean vakuutuksen valintaan, saat apua chatistä tai soittamalla asiantuntijallemme.

Esimerkki autovakuutuslaskurin tuloksista

Espoolainen 35-vuotias Marko ajaa 8 vuotta vanhalla Skoda Octaviallaan 15 000 kilometriä vuodessa. Hän on ajanut viimeiset viisi vuotta vahingoitta. Autovakuutuslaskuri antaa Markolle heti täydet bonukset (80 %) liikenne- ja kaskovakuutukseen, jolloin autovakuutus (sisältää liikenne- ja kaskovakuutukset) maksaa vain 517 euroa vuodessa. Marko saa lisäksi käyttöönsä Loistokuskiedun, mikä tarkoittaa, että hänen bonuksensa eivät laske ensimmäisen vahingon johdosta. 

Kasko- ja liikennevakuutuksen hintavertailu kannattaa

Toisin kuin moni luulee, autovakuutusten vertailu ei ole työlästä. Saat autovakuutuslaskurista hinnan ja vakuutusten laajuuden selville hetkessä, ja asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa sopivan vakuutuksen löytämisessä. Tämän kaiken saat Ifistä: 

  1. Ifin vakuutuksissa on pysyvästi edulliset hinnat ja kattava sisältö. Meillä et maksa muiden asiakkaiden alennuksista, eivätkä hintasi pomppaa pilviin ensimmäisen vuoden jälkeen. Siksi saat hintalaskurilla realistisen kuvan hinnoistasi myös tulevien vuosien osalta.
  2. Saat verkkokaupasta yhdellä kertaa myös muut vakuutukset. Näin ollen voit laskea vakuutustarjouksen kaikista tarvitsemistasi vakuutuksista kerralla, jolloin vakuutusten kilpailuttaminen sujuu helposti.
  3. Liikennevakuutuksen bonus kertyy nopeimmin Suomessa, joten saavutat täydet bonukset ennätysvauhtia jo viidessä vuodessa.
  4. Kun olet saavuttanut täydet 80 % bonukset liikennevakuutukseesi, bonuksesi ei laske ensimmäisestä vahingosta (pätee niin liikennevakuutuksesta kuin kaskovakuutuksestakin korvattuun vahinkoon).
  5. Kaskovakuutukseen voit saada bonusta enimmillään 80 %.
  6. Voit maksaa laskusi jopa 12 erässä ilman lisämaksuja.
  7. Kaikkiin Ifin kaskovakuutuksiin sisältyy vuorokauden ympäri päivystävä If Apu -palvelu. Tutustu If Apuun ja kahdeksaan muuhun autoilijan etuun!

Hinnan lisäksi kannattaa vertailla myös vakuutusten sisältöjä. Ifin kaskovakuutukset sisältävät aina myös ilkivaltavakuutuksen ja hinausvakuutuksen kaiken ikäisille autoille. Saat lasiturvan Täyskaskon lisäksi myös Osakaskoon autosi iästä riippumatta.

Sinulla on aina oikeus muuttaa mieltäsi – jos esimerkiksi haluat uuteen vakuutukseesi lasiturvan myöhemmin, voit ottaa sen itse käyttöön Omilla sivuilla vuorokauden ympäri.

Muut vakuutuslaskurit

Kaikki vakuutukset kuntoon verkossa 24/7