Autovakuutuslaskuri

Autovakuutuslaskuri laskee hetkessä hinnan liikennevakuutuksellesi ja kaskollesi. Katso tältä sivulta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, tai tarkista hinta heti bonuksineen ja keskittämisetuineen.

Aloita hinnan laskeminen

Miten autovakuutuslaskuri toimii?

Syötä autovakuutuslaskuriin auton rekisterinumero ja henkilötunnuksesi sekä vastaa pariin lisäkysymykseen. Saat hetkessä tietoosi autovakuutuksen hinnan, ja pääset vertaamaan eri kaskovaihtoehtojen ja lisäturvien kustannuksia.

Miksi laskuri pyytää henkilötunnusta?

Henkilötunnuksen avulla laskemme sinulle tarkan vakuutuksen hinnan keskittämisetuineen, ja autovakuutuslaskuri toimii myös bonuslaskurina.

Hintaan vaikuttaa liikennevakuutuksen bonus, joka perustuu henkilökohtaiseen vakuutus- ja vahinkohistoriaasi.

Laskemme bonuksen vakuutusyhtiöiden yhteisten vakuutus- ja vahinkohistoriatietojen perusteella. Emme luovuta henkilötunnustasi muille, ja toimimme vastuullisesti henkilötietojen käsittelyssä.

Ifissä ajokilometrit vaikuttavat sekä liikennevakuutuksen että kaskon hintaan.

Entä jos auto on vasta harkinnassa?

Autovakuutuslaskurilla voit laskea vakuutuksen hinnan etukäteen myös autolle, jota olet vasta harkitsemassa. Hinnan laskeminen netissä ei sido sinua vakuutuksen ostamiseen.

Jos kuitenkin päädyt ostamaan auton, pääset autovakuutuslaskurin kautta hankkimaan sille vakuutuksen verkosta, ja samalla istumalla rekisteröit auton omiin nimiisi.

Miksi laskuri kyselee ajokilometreistä?

Autovakuutuslaskuri pyytää sinua arvioimaan autolle vuosittain kertyvät ajokilometrit, sillä Ifissä ne vaikuttavat sekä liikennevakuutuksen että kaskon hintaan. Jos ajat vähemmän, myös maksat vähemmän.

Sinun ei tarvitse arvioida ajokilometrejäsi tarkalleen, vaan riittää, että valitset tarjotuista karkeista arvioista sopivimman. Jos et ole varma, kokeile aluksi vaikka 15 000 kilometriä, sillä se on Suomessa lähellä keskimääräistä ajomäärää.

Jos tilanteesi muuttuu, voit olla huoletta, sillä vakuutus on aina voimassa. Muuttuneen ajomäärän pääset kätevästi päivittämään Omilla sivuilla.

Myös näitä tietoja autovakuutuslaskuri kysyy hinnan laskemiseen