Autovakuutuslaskuri

Kätevä autovakuutuslaskuri kertoo heti hinnan autovakuutuksellesi. Vertaa tarjoamiamme kaskovakuutuksia liikennevakuutukseen, valitse sinulle sopivin vakuutus ja osta 24/7!

 • Tarvitset vain henkilötunnuksen ja rekisterinumeron

 • Laskuri huomioi etusi automaattisesti

 • Kurkkaa hintasi rauhassa, laskuri ei sido sinua mihinkään

Autovakuutuslaskuri tarjoaa sinulle hinnan alle minuutissa

Paikoillanne, valmiit, hep! Syötä autovakuutuslaskurillemme autosi rekisterinumero ja henkilötunnuksesi sekä vastaa pariin helppoon lisäkysymykseen. Saat heti tarkat hinnat täyskaskosta, osakaskosta ja  liikennevakuutuksesta. Laskuri huomioi automaattisesti sinulle kuuluvat edut.

Hinnan laskeminen ei sido sinua mihinkään, mutta halutessasi voit laskurin kautta edetä vakuutuksen ostoon verkkokaupassamme. Valitse sinulle sopivan laajuinen vakuutus ja osta se edullisesti vaikka saman tien. Jos tarvitset neuvoa sinulle parhaan vakuutuksen valintaan, saat apua chatistä tai soittamalla asiantuntijallemme.

Miehen käsi avamaassa auton lukkoa

Esimerkki laskurin tuloksista

 • Espoolainen 35-vuotias Marko ajaa 8 vuotta vanhalla Skoda Octaviallaan 15 000 kilometriä vuodessa.
 • Hän on ajanut viimeiset viisi vuotta vahingoitta.
 • Autovakuutuslaskuri antaa Markolle heti täydet bonukset (80 %) liikenne- ja kaskovakuutukseen, jolloin autovakuutus (sisältää liikenne- ja kaskovakuutukset) maksaa vain 517 euroa vuodessa.
 • Marko saa lisäksi käyttöönsä Loistokuskiedun, mikä tarkoittaa, että hänen bonuksensa eivät laske ensimmäisen vahingon johdosta. 
Voit maksaa laskusi jopa 12 erässä ilman lisämaksuja.

Kasko- ja liikennevakuutuksen hintavertailu kannattaa

Toisin kuin moni luulee, autovakuutusten vertailu ei ole työlästä. Saat autovakuutuslaskurista hinnan ja vakuutusten laajuuden selville hetkessä, ja asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa sopivan vakuutuksen löytämisessä. Tämän kaiken saat Ifistä: 

 1. Ifin vakuutuksissa on pysyvästi edulliset hinnat ja kattava sisältö. Meillä et maksa muiden asiakkaiden alennuksista, eivätkä hintasi pomppaa pilviin ensimmäisen vuoden jälkeen. Siksi saat hintalaskurilla realistisen kuvan hinnoistasi myös tulevien vuosien osalta.
 2. Saat verkkokaupasta yhdellä kertaa myös muut vakuutukset. Näin ollen voit laskea vakuutustarjouksen kaikista tarvitsemistasi vakuutuksista kerralla, jolloin vakuutusten kilpailuttaminen sujuu helposti.
 3. Liikennevakuutuksen bonus kertyy nopeimmin Suomessa, joten saavutat täydet bonukset ennätysvauhtia jo viidessä vuodessa.
 4. Kun olet saavuttanut täydet 80 % bonukset liikennevakuutukseesi, bonuksesi ei laske ensimmäisestä vahingosta (pätee niin liikennevakuutuksesta kuin kaskovakuutuksestakin korvattuun vahinkoon).
 5. Kaskovakuutukseen voit saada bonusta enimmillään 80 %.
 6. Voit maksaa laskusi jopa 12 erässä ilman lisämaksuja.
 7. Kaikkiin Ifin kaskovakuutuksiin sisältyy vuorokauden ympäri päivystävä If Apu -palvelu. Tutustu If Apuun ja kahdeksaan muuhun autoilijan etuun!

Hinnan lisäksi kannattaa vertailla myös vakuutusten sisältöjä. Ifin kaskovakuutukset sisältävät aina myös ilkivaltavakuutuksen ja hinausvakuutuksen kaiken ikäisille autoille. Saat lasiturvan Täyskaskon lisäksi myös Osakaskoon autosi iästä riippumatta.

Sinulla on aina oikeus muuttaa mieltäsi – jos esimerkiksi haluat uuteen vakuutukseesi lasiturvan myöhemmin, voit ottaa sen itse käyttöön Omilla sivuilla vuorokauden ympäri.