Liikennevakuutus on pakollinen kaikille liikenteeseen käytettäville ajoneuvoille ja kaskovakuutus puolestaan on vapaaehtoinen vakuutus, joka täydentää pakollista liikennevakuutusta. Autovakuutuslaskurimme selvittää tarpeesi autovakuutukselle ja laskee hinnan sinulle sopivalle autovakuutukselle ja lisäturville.

Millainen autovakuutus sopii sinulle?

Usein kysyttyä autovakuutuslaskurista

Autovakuutuslaskurilla hinta selville jo harkintavaiheessa

Autovakuutuslaskurilla voit laskea vakuutuksen hinnan etukäteen myös autolle, jota olet vasta harkitsemassa. Hinnan laskeminen netissä ei sido sinua vakuutuksen ostamiseen.

Jos kuitenkin päädyt ostamaan auton, pääset laskurin kautta hankkimaan sille vakuutuksen verkosta, ja samalla istumalla rekisteröit auton omiin nimiisi.

Turkoosipaitainen nainen istuu auton ratissa

Miltä vahingoilta kannattaa suojautua?

Osa autovahingoista on harvinaisempia, mutta kohdalle osuessaan ne voivat koitua kalliiksi. Toisaalta edullisempia lasi- ja hinausvahinkoja sattuu useimmille autoilijoille ja joillekin jopa moneen kertaan peräkkäin.

Autovakuutuslaskurissa hyödynnämme tietoa vahinkojen riskeistä ja keskimääräisistä kustannuksista. Jos haluat perehtyä aiheeseen vielä syvemmin, tutustu autoilun riskeihin ja kustannuksiin

Pipopäinen nuori mies ajaa autoa