Liikennevakuutuksen ja kaskon bonukset

Bonus tarkoittaa autovakuutuksen tai muun ajoneuvovakuutuksen vakuutusmaksusta annettavaa alennusta. Saat tarkistettua bonuksesi samalla, kun lasket vakuutuksen hinnan verkkokaupassamme.

Laske bonuksesi alle minuutissa

Autovakuutuksen bonuksia on kahta lajia

Liikennevakuutuksen bonus on jokaiselle henkilökohtainen, ja se vaikuttaa lakisääteisen liikennevakuutuksen hintaan. Ifissä liikennevakuutuksen bonus on tyypillisesti 30-80 %.

Vastaavasti kaskovakuutuksen bonus vaikuttaa Ifissä täyskaskon hintaan, ja se on uusissa kaskoissa aina täydet 80 %.

Lähtöbonuksesta maksimibonukseen nopeimmillaan 5 vuodessa.

Kuluttaja-lehti nosti Ifin bonukset yhdeksi perusteeksi voitolle autovakuutusten vertailussa.

Liikennevakuutuksen bonus kertyy Ifissä nopeasti

Liikennevakuutuksen bonus on aina henkilökohtainen, eli se määräytyy vakuutus- ja vahinkohistoriasi perusteella. Kun siirryt verkkokauppaan laskemaan autovakuutuksen hintaa, laskemme sinulle bonuksen nykyisten ja aikaisempien autojesi historiatietojen perusteella. 

Saat 10 prosenttiyksikköä bonusta jokaisesta vahingottomasta vuodesta, ja viiden vahingottoman vuoden jälkeen olet oikeutettu täyteen 80 % bonukseen sekä bonusturvaan.

Tarkista bonuksesi

Esimerkki: Kirsi hankkii ensimmäisen autovakuutuksensa

Liikennevakuutukseen Kirsi saa 30 % lähtöbonuksen, joka tarkoittaa 30 % alennusta liikennevakuutuksen vakuutusmaksuun.

Autonsa lisäturvaksi Kirsi ottaa Ifin täyskaskon, johon hän saa heti täyden 80 % bonuksen. Se tarkoittaa 80 % alennusta kaskon kalleimmasta osasta eli törmäysturvasta.

Viiden vahingottoman vuoden jälkeen myös liikennevakuutuksen bonus voi Kirsillä asteittain nousta 80 % tasolle, jolloin hän saa 80 % alennuksen myös liikennevakuutuksesta.

Kaskoon aina heti täysi 80 % bonus

Kun sinulla on liikennevakuutuksen lisäksi täyskasko, saat siihen oman erillisen bonuksen. Uuden täyskaskon lähtöbonus on Ifissä aina 80 %, vaikka sinulla olisi vahinkohistoriaa aiemmassa vakuutusyhtiössä. 

Käytännössä tämä tarkoittaa, että saat 80 % alennuksen täyskaskon arvokkaimmasta osasta eli törmäysturvasta. Vastaavasti edullisempaan osakaskoon bonuksia ei myönnetä, sillä siinä törmäysturva ei ole mukana.

Tutustu kaskovaihtoehtoihimme

Samat bonukset kaikkiin autoihin ja 15 % etu kaikkiin vakuutuksiin

Jos perheessä on kakkosauto tai useampikin auto, on ne kaikki kätevämpi vakuuttaa samassa vakuutusyhtiössä. Meiltä saat kaikkiin autoihisi samat liikennevakuutuksen ja kaskon bonukset, ja etu kattaa myös pakettiautot ja matkailuautot.

Keskittäminen palkitaan myös etuohjelmamme kautta. Mikäli sinulla on edes yhdessä autoistasi täyskasko tai osakasko, saat 10 % alennuksen kaikista vakuutuksistasi. Siirtämällä Ifiin myös kotivakuutuksesi, kasvatat keskittämisalennuksesi 15 % tasolle.

Tutustu etuohjelmaamme

Bonusturva jo viisi vuotta autoilleille loistokuskeille

Onko huolenasi liikennevakuutuksen ja kaskon bonuksien säilyminen? Helpotusta saat, kun sinulla on bonusturva eli Loistokuskietu. Tällöin bonuksesi eivät laske ensimmäisestä vahingosta, oli se sitten liikennevakuutuksesta tai kaskosta korvattava.

Voit saada bonusturvan, vaikka olisit kerryttänyt bonuksia jossain muussa vakuutusyhtiössä. Loistokuskiedun myönnämme kaikille, joille myönnämme täydet 80 % bonukset liikennevakuutukseen, ja Ifissä tämä on mahdollista jo viiden vahingottoman vuoden jälkeen.

Laske hinta autovakuutukselle

Bonuslaskuri päivystää verkossa 24/7

Jos sinulla ei vielä ole autovakuutusta Ifissä, pääset tarkistamaan bonuksesi verkkokaupan bonuslaskurista ilman sitoutumista vakuutuksen ostamiseen.

Tarkista hinta ja bonukset

Mikäli sinulla jo on Ifissä autovakuutus tai mikä tahansa muu ajoneuvovakuutus, pääset helpoiten tarkistamaan kunkin ajoneuvon bonukset Omilta sivuilta.

Siirry Omille sivuille