Ota auto- ja kotivakuutus – säästät satasia

  • Pysyvä 15% alennus vakuutuksistasi
  • Maksa 12 erässä ilman lisäkuluja
  • Saat 100 euron lahjakortin Ifin turvakauppaan

Turvaa omaisuutesi ja säästä satasia – Ota auto- ja kotivakuutus yhdessä

Autovakuutus ja kotivakuutus ovat useimmille kaksi tärkeintä vakuutusta, jotka auttavat suojaamaan arvokasta omaisuuttasi. Mitä jos näiden kahden vakuutuksen ottaminen yhdessä toisi sinulle nyt merkittävän hybridialennuksen? Ota auton kaskovakuutus ja kotivakuutus yhdessä ja säästä 15 % kaikista vakuutuksistasi* sekä lisäksi saat 100 euron lahjakortin Ifin turvakauppaan.**

Hyödynnä kasko- ja kotivakuutuksen hybridialennus!

Kun hankit molemmat vakuutukset nyt meiltä Ifistä, saat 15 % keskittämisalennusta. Keskittämällä pääset etuasiakkaaksemme ja säästät selvää rahaa vakuutusmaksuissasi. Jos hankit meiltä vain koti- tai kaskovakuutuksen, on alennuksesi 10 %.

Jos hankit meiltä nyt sekä kasko- että kotivakuutuksen, tarjoamme sinulle rajoitetun ajan lisäksi 100 euron lahjakortin Ifin turvakauppaan, josta löydät runsaasti laadukkaita turvallisuustuotteita kotiin, työhön ja vapaa-aikaan. Valikoimasta löydät esimerkiksi palovaroittimia, pelastusliivejä, itkuhälyttimiä sekä paljon muuta hyödyllistä.

Rahan säästämisen lisäksi saat itsellesi mielenrauhaa, kun ostat vakuutukset samalla kertaa. Sinulla on vahva vakuutusturva kahteen tärkeään omaisuuteesi, jos elämä yllättää.

Keskittämällä vakuutuksesi teet elämästäsi myös helpompaa. Kun sinulla on vain yksi vakuutusyhtiö ja yksi vakuutusmaksu, vakuutusasioiden hoitaminen on kätevää ja aikaa säästävää. Näin voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin elämässäsi.

Jos olet vaihtamassa vakuutuksiasi toisesta yhtiöstä Ifiin, on vanhojen vakuutustesi irtisanomien helppoa.

Muistathan myös, että meillä Ifissä voit jakaa vakuutusmaksusi jopa 12 erään ilman lisäkuluja.

Autovakuutus joustaa tarpeesi mukaan

Autovakuutuksemme hinta joustaa ajokilometriesi mukaan ja voit räätälöidä vakuutuksen juuri sinun tämänhetkiseen tilanteeseen sopivaksi. Autovakuutuksemme on sitä edullisempi, mitä vähemmän ajat.

Kaskovakuutuksissamme on kaksi perusvaihtoehtoa: edullisempi osakasko sekä kattavampi täyskasko. Täyskaskoon saat oman erillisen bonuksen. Uuden täyskaskon lähtöbonus on meillä aina 80 %, vaikka sinulla olisi vahinkohistoriaa aiemmassa vakuutusyhtiössä.

Meillä on myös tutkitusti vakuutusalan paras asiakaskokemus. Kun hankit autovakuutuksen meiltä, saat laadukkaita palveluja sekä ripeää korvauskäsittelyä.

Laadukas kotivakuutuksemme on tutkitusti edullinen

Laaja kotivakuutuksemme osoittautui Suomen edullisimmaksi Kuluttaja-lehden uusimmassa vertailussa. Tarvitsetpa kotivakuutuksen sitten omakoti-, rivi-, pari- tai kerrostaloon, voit luottaa siihen, että kotivakuutuksemme ovat laadukkaita ja asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Unohtamatta kohdillaan olevaa hintaa.

Yksi klikkaus vielä ja pääset hyödyntämään erinomaisen hybridialennuksen kasko- ja kotivakuutuksesta!

Klikkaa ostamaan

*Ei koske Primus-vakuutuksia.

**Lahjakortti koskee uusia auto- ja kotivakuutuksia.

Tutustu Ifin turvakaupan valikoimaan!