Rakennus- ja asennustoiminnan vakuutukset

Rakennusalan yritykset kohtaavat toiminnassaan usein mittavia riskejä. Meiltä saat kattavat vakuutusratkaisut rakennusalan yritykselle.

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Tarjoamme rakennusyrityksellesi alan vaatimukset täyttävän vakuutuskokonaisuuden monipuolisiin rakennushankkeisiin.

  • Saat vakuutuksen urakkakohtaisesti tai jatkuvana liikevaihtoon perustuen.
  • Voit vakuuttaa myös työkalusi ja kalustosi sekä tilaajan omaisuudelle aiheutuvan vahingon.
  • Saat meiltä myös asuntokauppalain mukaisen rakennusvirhevakuutuksen.

Vakuuta työmaasi omaisuusriskit rakennus- ja asennustoiminnan vakuutuksilla

Rakennustyövakuutus

Rakennustyövakuutus suojaa yrityksesi rakennushankkeita. Voit vakuuttaa yksittäisen projektin tai ottaa vuosivakuutuksen, joka kattaa kaikki samanaikaiset hankkeesi. Rakennustyövakuutuksemme täyttää rakennusalan yleisten sopimusehtojen (YSE-98) vaatimukset.

Rakennus- tai asennushankkeen vakuuttaminen kuuluu yleensä pääurakoitsijan velvollisuuksiin, ellei toisin ole sovittu. Mikäli rakennuskohteessa ei ole pääurakoitsijaa, yrityksesi kannattaa hankkia liikevaihtoon perustuva rakennustyövakuutus. Muistathan, että kaikilla työmaalla toimivilla urakoitsijoilla tulee olla toiminnan vastuuvakuutus.

Rakennus- ja asennustoiminnan työkalut, koneet ja kalusto

Yrityksesi työkalut, koneet ja kalusto tarvitsevat vakuutuksen myös silloin, kun ne eivät ole käytössä. Vakuutus korvaa koneet ja kalustosi sijainnista tai käytöstä riippumatta, kun kalusto tai säilytyspaikka on asiallisesti lukittuna teräsrakenteiseen konttiin.

Rakennuttajan vakuuttamaton omaisuus

Ympäröivän omaisuuden vakuutus suojaa työsi tilaajan vakuuttamatonta omaisuutta rakennustyömaalla tai sen läheisyydessä rakentamisen aikana. Vakuutus liitetään usein rakennustyövakuutukseen.

Me tunnemme rakennusalan riskit ja autamme sinua varautumaan niihin. Saat meiltä kaikki vakuutukset, joita rakennusyrityksesi tarvitsee.

Asuntokauppalakiin perustuva rakennusvirhevakuutus

Tarvitset rakennusvirhevakuutuksen, kun toimit rakennushankkeen perustajaurakoitsijana tai -osakkaana ja myyt uusia asuntoja kuluttajille. Rakennusvirhevakuutus on tavallinen tapa täyttää asuntokauppalain vaatimus vakuuden asettamisesta suorituskyvyttömyystilanteen varalta.

Lue lisää rakennusvirhevakuutuksesta