Försäkring för företag

Med oss får du får tillgång till våra försäkringsspecialister och deras erfarenhet av riskhantering såväl i Finland som internationellt. Vi hjälper dig välja de rätta försäkringarna för just din verksamhet och bransch.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ge oss några detaljer om ditt företag så kontaktar vi dig.

Be om offert Ring oss

I din verksamhet måste alla delar fungera. Vi ser till att hela ditt företag är försäkrat - så du kan tänka på annat.

För oss handlar försäkringar om att hjälpa företag att minska risken för att något ska hända, och skydda verksamheten mot oväntade ekonomiska förluster. Oavsett om det handlar om att bygga hus, driva en butik eller jobba som IT-konsult så ger våra företagsförsäkringar en ökad trygghet för både den enskilde individen och företaget. Vi förstår att du kanske inte är expert på företagsförsäkring, därför ser vi till att du är rätt försäkrad.

Vi anpassar försäkringslösningar för småföretagare, enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Läs mer om våra företagsförsäkringar och kontakta oss för att få ett prisförslag för ditt företag.

Företagsförsäkring för stora och små

Har du en liten enskild firma, är du delägare i ett handelsbolag eller sitter du i styrelsen för ett större aktiebolag? Försäkringsbehovet varierar beroende på hur verksamheten ser ut. Gemensamt är att du, de anställda och det som företaget äger eller lånar spelar en viktig roll i företaget och därför behöver du alltid en företagsförsäkring.

Vad händer om du råkar ut för en olycka och inte kan arbeta? Om en maskin går sönder och inte går att använda? Eller om ditt företag orsakar är en skada och krävs på skadestånd? Det är då du behöver företagförsäkring.

Du ska känna att företagsförsäkringen skyddar det som är viktigast och inte råka ut för plötsliga kostnader eller avbrott i verksamheten, så att företaget kan fortsätta att växa.