Företagsförsäkringar

Företagsförsäkring anpassat till ditt företag och din bransch. Börja med att be om offert på försäkring, så hjälper vi dig att försäkra det viktigaste.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ge oss några detaljer om ditt företag så kontaktar vi dig.

Be om offert Ring oss

Är ditt företag registrerat i Sverige? Gå till if.se


Försäkringar för företag

Populära försäkringar och länkar

Företagsförsäkringar för hela din affärsverksamhet

Företagsförsäkringar handlar om trygghet för framtiden. Vi vill hjälpa företag att förbereda sig för oväntade händelser och olyckor som kan medföra ekonomiska förluster för verksamheten. Med vår hjälp och rätt skydd kan du lugnt fokusera på att utveckla din affärsverksamhet - och sluta oroa dig om försäkringar.

Försäkring för små och stora företag och firmor

Vi anpassar våra försäkringar för småföretagare, enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Vi tar i hänsyn din bransch och ser till att din verksmhet har rätt försäkring. Du kan läsa mer om våra företagsförsäkringar och kontakta oss för att få ett prisförslag för ditt företag.

Investeringsstöd

Visste du att som kund hos oss har du möjlighet att få investeringsstöd när du förebygger skador inom områden av fastighet, fordon och arbetsolycksfall? Investeringsstödet är till nytta oberoende om du är ett mindre eller lite större bolag. Bekanta dig med investeringsstödet och sök stöd.

Kan vi hjälpa dig?