ICT-yrityksen vastuuvakuutus

Olemme kehittäneet IT-alalle ainutlaatuisen vakuutusturvan, joka kattaa yhdellä vakuutuksella yrityksen vastuuriskit. Vakuutus on sovitettavissa yrityksen toimintaan ja sopimuspolitiikkaan.

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

IT-alan vakuutus

Vastuuvakuutus joka turvaa IT-yrityksen taloudellisilta vahingoilta.

ICT-alan suurimpia riskejä ovat vastuuriskit, joista erityisen suuria ovat asiakkaalle aiheutuvat taloudelliset vahingot. Ifin ICT-yrityksen vastuuvakuutus kattaa nämä riskit.​

Ifin ICT-yrityksen vastuuvakuutus korvaa taloudellisten vahinkojen lisäksi myös henkilö- ja esinevahingot, jotka aiheutuvat

  • ​ohjelmistokonsultoinnin virheellisyydestä
  • vakuutuksenottajan liikkeelle laskeman ohjelmistotuotteen virheestä, ja
  • muusta ICT-yrittäjän toiminnasta.

Vakuutusmäärä on 500 000 euroa ja omavastuu on 1 000 euroa. Säästät myös aikaa ja vaivaa, sillä me selvitämme mahdollisen vahingonkorvausvelvollisuuden ja vahingon määrän.​

Suosittu IT-alan vastuuvakuutus yritykselle ja itsenäiselle konsultille

ICT-vakuutus on suosittu asiakkaidemme keskuudessa, jotka soveltavat IT 2018 -ehtoja tai muita ehtoja, jotka rajaavat korvausvelvollisuuden ainoastaan välittömiin vahinkoihin.

Huomaathan, että ICT-vakuutukseen sisältyy joitain rajoituksia. Ne liittyvät esimerkiksi välillisiin vahinkoihin, toimeksiantotehtävän viivästymiseen tai yksinomaan sopimuksesta johtuvaan taloudelliseen vahinkoon.

Jos yrityksesi harjoittaa ICT-toimialaan kuuluvan toiminnan lisäksi muutakin liiketoimintaa, kuten tuotteiden kauppaa, ole meihin yhteydessä.

IPR Palvelu tukee yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä

Mikä merkitys aineettomilla oikeuksilla on yrityksen kasvulle, kansainvälistymiselle ja arvon kasvattamiselle?

IPR Palvelu on Ifin ja IPR-ammattilaisten kanssa kehitetty, yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä tukeva palvelu, aineettoman omaisuuden suojeluun.

Tutustu IPR Palveluun!

Pyydä tarjous vakuutuksista

Haluatko tarjouksen vakuutuksista?  Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Hybridityö ja työn järjestäminen

Kun etä- ja läsnätyöskentely yhdistyvät, syntyy hybridityöskentelymalli. Parhaimmillaan hybridityö antaa yrityksille hienon mahdollisuuden yhdistää etä- ja läsnätyöskentelyn parhaat puolet joustavalla tavalla. Mitä hybridityöllä tarkoitetaan ja minkälaisia mahdollisuuksia ja haasteita sen järjestäminen tuo yrityksille ja työntekijöille? Mitkä vakuutukset tuovat turvaa niin etä- kuin läsnätyöhön?

Lue lisää hybridityöskentelystä

Mitkä ovat työnantajan velvollisuudet etätyössä?

Kun etätyö lisääntyy on turvan tarve entistäkin suurempi. Mikä on työnantajan vastuu työntekijöistään, kun he työskentelevät kotoa käsin ja miten käytäntöjä sovelletaan? Ifin tuotejohtaja Tiina Pajamo kertoo lisää. 

Työnantajan vastuu etätyössä