Leikkausturvalla työntekijäsi ei jää jonon jatkoksi

Leikkausturvavakuutuksella varmistat henkilöstöllesi pikaisen hoitoon pääsyn silloin, kun hätä on suurin.

Pyydä tarjous
  • Hoitoon pääsee heti kun tarve tulee
  • Erinomainen henkilöstöetu ja rekrytointivaltti
  • Läpinäkyvä ja ymmärrettävä hinnoittelu

Leikkausturvalla hoitoon pääsee heti

Joskus sattuu ja tapahtuu niin, että leikkaus on tarpeen. Ilman vakuutusta hoidon hintalappu on kuitenkin yksityispuolella tuntuva, kun taas julkisella jonot voivat olla todella pitkiä. Leikkaukset järjestyvät laadukkailla yhteistyökumppaneillamme 1–5 päivässä, ja toipuminen takaisin työkuntoon pääsee käyntiin nopeasti.

Näin yrityksesi hyötyy leikkausturvasta

1. Pienemmät poissaolokustannukset

Sairauspoissaolopäivien vähenemisen myötä välittömät ja välilliset kustannukset pienenevät (mm. sairausajan palkka, sijaisen palkkaus ja  menetetty tuotanto/myynti). Välilliset kustannukset ovat usein jopa nelinkertaiset välittömiin verrattuna.

2. Erinomainen henkilöstöetu ja rekrytointivaltti

Henkilöstön hyvinvointia lisäävillä vakuutuksilla on tutkitusti positiivinen vaikutus sekä rekrytoinnissa että henkilöstön pysyvyydessä. Vakuutuksen voi ottaa isolle tai pienelle yritykselle, vakuutettavien minimimäärä on kaksi henkeä.

3. Läpinäkyvä ja ymmärrettävä hinnoittelu

Hinnoittelumalli on yksinkertainen ja vakuutusturvan ottaminen on helppoa.

4. Työntekijän Omat sivut työntekijöidesi apuna

Työntekijän Omilla sivuilla työntekijä voi itse tarkistaa työnantajan ottaman henkilövakuutusturvan ja löytää vakuutusten käyttöä koskevat ohjeet. Tämä säästää työnantajan aikaa ja tuo vakuutusedut läpinäkyväksi henkilöstölle.

5. Ifin palvelut käytössäsi

Tarjoamme henkilöstön hyvinvointiin ja riskienhallintaan liittyviä asiantuntijapalveluita sekä sähköisen kansion vakuutustesi helppoon hallinnointiin.

Työntekijän leikkausturva

  • Hoitoon pääsee heti kun tarve tulee. Julkisen sektorin leikkausjonoissa ei tarvitse odotella, ja leikkaukseen pääsee usein jo viikon sisällä
  • Korkea yläikäraja. Työsuhteen jatkuessa työntekijä voi kuulua Leikkausturvan piiriin aina 75-vuotiaaksi asti.
  • Vakuutuksen käyttäminen on helppoa. Leikkauskuluja ei tarvitse maksaa ensin itse. Suoralaskutuspalvelumme ansiosta hoitolaitos laskuttaa kulut suoraan Ifiltä ja työntekijä maksaa vain mahdollisen omavastuun.
  • Vakuutus kattaa myös olemassa olevat sairaudet. Terveysselvitystä ei tarvita, eikä vakuutuksesta rajata pois ennen sen voimaantuloa alkaneita sairauksia tai sattuneita tapaturmia.
  • Verovapaa henkilökuntaetu. Kun vakuutus on otettu koko henkilöstölle, vakuutus on verovapaa etu työntekijöille.