Hotelli- ja ravintola-ala

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  1. Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-alan tyypillisimmät työtapaturmat aiheutuvat terävien esineiden käytöstä, kaatumisista ja äkillisistä nostoista.

Me tunnemme hotelli- ja ravintola-alan riskit

Tiesitkö sinä, että

  • elintarvikkeiden käsittelyyn liittyy aina epidemiariski. Toteutuessaan epidemiariski voi aiheuttaa yrityksellesi maineen menetyksen ja merkittävän tulonmenetyksen.

  • toimitiloissasi sattunut tulipalo saattaa aiheuttaa mittavan omaisuusvahingon lisäksi yli puolen vuoden loven myyntikatteeseen
  • toimitiloihin tehdyt suuretkin parannustyöt jäävät usein vakuuttamatta
  • liiketoimintasi voi keskeytyä toimipaikkasi lähistöllä sattuneen onnettomuuden tai uhkatilanteen seurauksena.

Kartoitamme yrityksesi riskit If Turvatestin avulla

  • ​Käymme läpi niin elintarvikehygieniaa ja palontorjuntaa koskevat asiat kuin muutkin hotelli- ja ravintola-alan keskeisimmät riskit ja suojausratkaisut niihin.

Lue lisää Keskeytysvakuutuksesta

Oletko perustamassa yritystä?

Siinä tapauksessa suosittelemme, että käyt tutustumassa uuteen sivustoon onnistuyrittäjänä.fi​, jonka olemme perustaneet yhdessä Nordean ja Varman kanssa. Sieltä saat hyvät ohjeet ja neuvot yrityksen perustamisen eri vaiheisiin.​


  1. Hotelli- ja ravintola-ala