Konsultin vakuutukset

Konsultteja toimii monella alalla. Meiltä saat yrityksellesi tai toiminimellesi sopivat vakuutukset liiketoiminnasta ja toimialasta riippumatta.

Turvaa konsultin työlle ja liiketoiminnalle

Sopivat vakuutukset vahinkojen varalle: Suositeltu
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Kysy hintaa ja hanki toimialallesi sopiva vakuutus

Kysymyksiä ja vastauksia konsulttivakuutuksista

Vahingonkorvausvastuu

Konsultointia tehdään monella alalla ja esimerkiksi vastuukysymykset ovat usein erilaisia.

Kaikki vastuuvakuutukset

Jos et ole varma, minkä konsulttivastuun piiriin toimintasi kuuluu, autamme mielellämme löytämään sopivan vakuutuksen.

Mitä eroa on konsulttivakuutuksella ja konsulttivastuuvakuutuksella?

Konsulttivakuutus on yleisnimitys, jolla viitataan useampaan konsulttiyritykselle tai -yrittäjälle tärkeään vakuutukseen.

Konsulttivastuuvakuutus puolestaan on nimensä mukaisesti vastuuvakuutus, joka korvaa konsulttitehtävän virheellisestä tai puutteellisesta suorittamisesta toiselle aiheutuneita vahinkoja.

Eri alojen konsulteille löytyy kullekin oma, juuri heidän toimintaansa sopivin vastuuvakuutus, ja se sisältyy edellä mainittuun 'konsulttivakuutukseen'.

Varmuuskopioi yrityksesi tiedot

Tietokoneella työskentelevän on tärkeää varmuuskopioida tallennetut tiedot päivittäin ja säilyttää ne erillään alkuperäisistä.

Tietoturvavakuutusasiakkaanamme saat yhteistyökumppaniltamme Storegatelta maksutta 5GB tallennustilaa ja varmuuskopiot yrityksen digitiedostoista, kuten kirjanpidosta, esityksistä ja asiakasrekistereistä.

Vakuutusasiantuntijamme tuntevat toimialasi riskit. Autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavan vakuutuksen, jotta voit tehdä työtäsi luottavaisin mielin.

Tarvitsetko lisätietoja yritysvakuutuksista? Voit myös kysyä tarjousta toimialallesi sopivista vakuutuksista.

Voit pyytää meitä soittamaan, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelemme sinua puhelimitse myös numerossa 010 19 15 00 (pvm/mpm).