Mielenterveysvakuutus yrityksen henkilöstölle

Mielenterveyden haasteet ja niihin liittyvät sairauspoissaolot ovat akuutteja ongelmia työpaikoilla. Mielenterveysvakuutuksen avulla työntekijä saa tarvitsemansa avun nopeasti ja ongelmien kasautuminen voidaan välttää.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
 • Helppokäyttöinen

  Apu henkilöstön saatavilla muutamalla klikkauksella jopa ilman lähetettä

 • Joustava

  Mahdollista yhdistää terveysvakuutukseen tai ottaa erillisenä

 • Ennakoitavat kustannukset

  Sairastumiset eivät aiheuta budjettiyllätyksiä

Auta työntekijöitä jaksamaan

Voit valita vakuutuksen laajuuden yrityksellesi sopivaksi: keskusteluapu, terapiaturva tai molemmat.

Mielenterveysvakuutus
Sisältää
Sisältää
Sisältää

Näin se toimii

 • 1

  Avuntarve

  Työntekijä kokee kuormitusta tai mielenterveysoireita

 • 2

  Yhteydenotto

  Hän ottaa Ifin verkkopalvelun kautta yhteyttä mielenterveyden ammattilaiseen, joka varaa ajan

 • 3

  Hoitoa ilman yllätyskuluja

  Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita, hoidon kulut on jo katettu

Vakuuttamisen edut

Vakuutusyhtiö kantaa riskin

Mielenterveyden hoitoon tarkoitettuja palveluita voi hankkia myös erillisillä sopimuksilla suoraan palveluiden tuottajilta tai osana työterveyshuoltosopimusta. Yksinkertaisin ja kustannustehokkain tapa mielenterveyden palveluiden hankkimiseksi on kuitenkin usein vakuutus, joka auttaa myös taloudellisen riskin hallinnassa.

Kun järjestät mielenterveyspalvelut henkilöstöllesi vakuutuksen avulla, taloudellinen riski palveluiden tavanomaista suuremmasta käytöstä on vakuutusyhtiöllä.

Kenen tahansa mielenterveys voi järkkyä

Lähes joka neljäs aikuisista kokee vuosittain mielenterveyden haasteita. Mielenterveyden häiriöt ovatkin sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyden yleisin syy. Tavallisimpia mielenterveyden häiriöitä ovat masennus- ja ahdistuneisuushäiriöt. Masennus aiheuttaa pitkiäkin poissaoloja ja vie osan työikäisistä jopa ennenaikaiselle eläkkeelle.

Apua vakuutuksesta

Ifin mielenterveysvakuutus on kehitetty yhteistyössä mielenterveyden ammattilaisten kanssa. Vakuutus tarjoaa nopean ja vaikuttavan avun mielenterveyden haasteisiin.

Oireita kokiessaan vakuutetun ei tarvitse ryhtyä selvittämään, mistä saisi apua. Helppokäyttöinen palvelu on yhden klikkauksen päässä Ifin verkkopalvelussa Työntekijän Omilla sivuilla.

Vakuutuksen ottava yritys voi valita sen laajuuden itselleen sopivaksi. Hoidon tuottaa Mehiläinen ja sitä on saatavilla ympäri Suomen.

Kysy tarjous

Mitä henkilövakuutuksia yritys tarvitsee?

Tarvitsetko apua yrityksesi henkilövakuutuksissa? Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja voit kartoittaa yrityksesi vakuutustarpeet muutamassa minuutissa.

Henkilövakuutusten pikaopas