Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöille

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus on työnantajan työntekijöilleen ottama vakuutus, joka korvaa työntekijän vapaa-ajalla sattuneen tapaturman hoitokuluja.


Vakuutus voidaan ottaa työtapaturmavakuutuksen rinnalle.

Työnantaja voi vakuuttaa työntekijänsä myös vapaa-aikana

Vapaa-ajan vietolla on suuri merkitys sekä elämänlaadulle että työ- ja toimintakyvyn ylläpidolle. Vaikka vapaa-aika antaa meille paljon hyvää, ei ole yhdentekevää miten sitä viettää: suurin osa tapaturmista sattuu vapaa-aikana. Vapaa-ajan tapaturmat ovatkin merkittävä syy poissaoloille työstä ja pahimmillaan ne voivat johtaa myös työkyvyn menetykseen.

Keskimäärin yhden tapaturman aiheuttama vahinkomeno on 700 euroa, tosin esimerkiksi aivovammat voivat johtaa pysyvään työkyvyttömyyteen ja satojen tuhansien eurojen korvausmenoihin. Vahinkoja ei voi aina estää, mutta seurauksia, kuten poissaolon kestoa ja hoidon sujuvuutta, on usein mahdollista hallita. Myös vapaa-ajalle ulottuva vakuutusturva ja nopea hoitoon pääsy onkin sekä työnantajan että työntekijän etu!

Valikoimassamme on kaksi erilaista ratkaisua henkilöstön vapaa-ajan tapaturmien vakuuttamiseen: toisessa vakuutusturva määräytyy työtapaturma- ja ammattitautilain mukaan kun taas toisessa vakuutusmääristä sovitaan vakuutusyhtiön ja vakuutuksenottajan välillä vakuutusta tehtäessä.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutusten laajempana vaihtoehtona voimme tarjota myös If Terveysvakuutusta. Siitä korvataan tapaturmien lisäksi myös sairaudet.

Etsitkö vapaa-ajan tapaturmavakuutusta itsellesi tai perheenjäsenillesi?

Ota tapaturmavakuutus​ Ifiltä. ​