Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöille

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus on työnantajan työntekijöilleen ottama vakuutus, joka korvaa työntekijän vapaa-ajalla sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutus voidaan ottaa myös työtapaturmavakuutuksen rinnalle.

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Ohjeet vapaa-ajan tapaturman ilmoittamiseen

Työnantaja voi vakuuttaa työntekijänsä myös vapaa-aikana

Vaikka vapaa-aika antaa meille paljon hyvää, ei ole yhdentekevää miten sitä viettää: suurin osa tapaturmista sattuu vapaa-aikana. Vapaa-ajan tapaturmat ovat merkittävä syy työpoissaoloille ja pahimmillaan ne voivat johtaa myös työkyvyn menetykseen.

Nopea hoitoon pääsy myös vapaa-aikana

Keskimäärin yhden tapaturman aiheuttama vahinkomeno on 700 euroa, tosin esimerkiksi aivovammat voivat johtaa pysyvään työkyvyttömyyteen ja satojen tuhansien eurojen korvausmenoihin.

Vahinkoja ei voi aina estää, mutta seurauksia, kuten poissaolon kestoa ja hoidon sujuvuutta, on usein mahdollista hallita. Myös vapaa-ajalle ulottuva vakuutusturva ja nopea hoitoon pääsy onkin sekä työnantajan että työntekijän etu!

Vapaa-ajan tapaturmien ennaltaehkäisy

Tiesitkö, että Suomessa sattuu vuosittain 773 000 koti- ja vapaa-ajan tapaturmaa? Lue vapaa-ajan tapaturmien ennaltaehkäisystä​

Ohjeet vapaa-ajan vahingon sattuessa

Lue toimintaohjeet työntekijälle ja työnantajalle vapaa-ajan vahingon sattuessa

Yksityishenkilön vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Itsellesi tai perheenjäsenillesi. Tutustu yksityishenkilön tapaturmavakuutukseen

Valitse kahdesta vaihtoehdosta 

Valikoimassamme on kaksi erilaista ratkaisua henkilöstön vapaa-ajan tapaturmien vakuuttamiseen: toisessa vakuutusturva määräytyy työtapaturma- ja ammattitautilain mukaan, kun taas toisessa vakuutusmääristä sovitaan vakuutusyhtiön ja vakuutuksenottajan välillä vakuutusta tehtäessä. Lue lisää vaihtoehdoista

Terveysvakuutus korvaa myös vapaa-ajan sairaudet

Vapaa-ajan tapaturmavakuutusten laajempana vaihtoehtona voimme tarjota myös terveysvakuutusta. Siitä korvataan tapaturmien lisäksi myös sairaudet.

Kaksi vaihtoehtoa vapaa-ajan tapaturmien vakuuttamiseen

Mitä henkilövakuutuksia yritys tarvitsee?

Tarvitsetko apua yrityksesi henkilövakuutuksissa? Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja voit kartoittaa yrityksesi vakuutustarpeet muutamassa minuutissa.

Henkilövakuutusten pikaopas