Talkoovakuutus

Talkoovakuutus korvaa talkooväelle sattuneen tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan tai kuoleman. Talkootyöllä tarkoitetaan palkatonta, rakentamiseen tai peruskorjaukseen liittyvää työtä. Talkoovakuutus myös taloyhtiöille!

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...
 • Yksityishenkilöille ja taloyhtiöille

  Meiltä saat räätälöidyt talkoo- ja tapaturmavakuutukset tarpeesi mukaan.

 • Turvaa rakennustyömaalle

  Talkoolaiset on turvattu tapaturmien ja kuoleman varalta.

 • Edullinen hinta

  Talkoovakuutus edullisesti pienille ja isommille talkooryhmille.


Yksityishenkilön talkoovakuutus

Vakuutus kattaa rakentamiseen ja peruskorjaukseen liittyvät talkoot.

Takaamme, että hikisen talkoourakan jälkeen kahvit ja pullat maistuvat makeammilta, kun vakuutukset ovat kunnossa. Jos olet yksityishenkilö ja talkootöillä tehdään rakennus- tai kunnostustöitä omakoti-, rivi- tai kerrostalossa tai vapaa-ajan asunnollasi, suosittelemme yksityishenkilön talkoovakuutusta tapaturmien varalta koko ryhmälle töiden ajaksi. Talkootyöllä tarkoitetaan palkatonta työtä. Mikäli maksat palkkaa, tarvitaan työtapaturmavakuutus.

Taulukon hintaesimerkit koskevat kotitalouksia. Talkoovakuutukset hoidetaan yritysasiakkaiden asiakaspalvelussa. Ota yhteyttä!

Talkoovakuutuksen hinta

Vakuutus voimassa Maksu 2-5 henkilöä
(hinta kotitalouksille)
Maksu 10 henkilöä
(hinta kotitalouksille)
1 vrk - 3 kk
63 € 86 €
4 kk
63 € 87 €
5 kk
67 € 109 €
6 kk
70 € 130 €
 7 kk
76 € 153 €
8 kk
87 € 175 €
9 kk
98 € 196 €
10 kk
109 € 218 €
11 kk
120 € 240 €
12 kk
131 € 263 €

Kenet voi vakuuttaa talkoovakuutuksella?

Voit vakuuttaa talkooväen tapaturman varalta kodin- ja vapaa-ajan asunnon talkoovakuutuksella. Kyseessä on ryhmävakuutus, joka myönnetään enintään vuodeksi yksityishenkilön omakoti-, rivi- tai kerrostalon tai vapaa-ajan asunnon rakentamiseen tai peruskorjaamiseen talkoilla. Vakuutettuina ovat kaikki muut talkootyöhön osallistuvat henkilöt paitsi vakuutuksenottaja perheenjäsenineen.

Vakuutus kattaa rakentamiseen ja peruskorjaukseen liittyvät talkoot. Se ei kata muita talkoita, kuten muutto-, siivous-, puu- tai pihatalkoot. Kun tuntuu siltä, että tarvitaan laajempi vakuutus, varmista, että talkoolaisillasi on yksilölliset henkilövakuutukset kunnossa. Huomioithan, että jos osallistujille maksetaan palkkaa tai muuta vastiketta, on osallistujille otettava lain mukaan työtapaturmavakuutus​.

Taloyhtiön talkoovakuutus

Turvaa taloyhtiön talkooväelle

Taloyhtiön yhteisellä pihalla tai yhteisissä tiloissa riittää aina pientä puuhaa - joskus voi olla suurempi haaste saada asukkaat mukaan talkoisiin. Pihatalkoissa, vuorotellen hoidettavissa talonmiehen töissä, pihan hoidossa tai maalaustöissä voi sattua vahinkoja. Tapaturmien varalta taloyhtiön kannattaa ottaa kiinteistövakuutukseen talkoovakuutus. Se korvaa talkootyön tai muun palkattoman työn aikana asukkaille sattuneet vahingot. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tikkailta putoaminen, leikkuutyössä itsensä telominen tai muu äkillisen tapaturman aiheuttama vamma.

Taloyhtiön talkoovakuutus on voimassa talkootyön aikana.

Taloyhtiön talkoovakuutus tehdään aina vähintään kymmenelle henkilölle. Talkoovakuutuksen myöntämisen ja voimassapysymisen ehtona on, että taloyhtiöllä on kiinteistövakuutus Ifissä. Huomaathan, että talkoissa on asunto-osakeyhtiöissäkin kyse palkattomasta työstä. Jos työstä maksetaan palkkaa tai muuta vastiketta, sitä varten tulee ottaa työtapaturmavakuutus.

Taloyhtiön talkoovakuutus hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous!

Oppaat talkoovakuutuksen ostajalle

Turvaa taloyhtiöille ja työntekijöille

 • Taloyhtiön kiinteistövakuutus

  Kiinteistövakuutus on taloyhtiöille suunniteltu kiinteistön täysarvovakuutus, jonka avulla taloyhtiö voi turvallisesti vakuuttaa omaisuutensa – taloyhtiön rakennukset, irtaimisto ja pihavarusteet.

  Tutustu
 • Työtapaturmavakuutus

  Työtapaturmavakuutus on yrityksen lakisääteinen vakuutus, jolla työntekijä vakuutetaan töissä ja työmatkalla sattuneiden tapaturmien ja työn aiheuttamien ammattitautien varalta.

  Lue lisää