Yrityksen moottorikelkan vakuutus

Kelkkavakuutus yrityksen moottorikelkalle. Voit vakuuttaa meillä yrityksesi omistaman moottorikelkan tai muut ajoneuvot. Valitse liikennevakuutus tai kattavampi kaskovakuutus ja pyydä tarjous.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Moottorikelkan vakuutus yritykselle

Kelkkavakuutus turvaa menopelin ympäri vuoden

Vakuutamme kaikenlaisia yrityksen omistuksessa olevia ajoneuvoja, kuten esimerkiksi yrityksen yksityiskäytössä olevia moottorikelkkoja. Voit vapaasti nauttia kelkkailusta, kun yrityksen omistaman moottorikelkan vakuutus on kunnossa. Moottorikelkan liikennevakuutus ja kasko ovat voimassa ympäri vuoden, mutta voit myös laittaa yrityksesi moottorikelkat seisontaan, kun ne eivät ole käytössä. 

Moottorikelkan lakisääteinen liikennevakuutus kattaa kelkkaillessa kuljettajan ja matkustajan henkilövahingot sekä syyttömälle osapuolelle aiheutuneet vahingot, mutta ei lainkaan moottorikelkkasi vaurioita. Kelkkavakuutukseen voit valita vapaaehtoisen kaskon, joko Täys- tai Osakaskon. Moottorikelkan Täyskasko korvaa mm. kelkan törmäyksestä tai tieltä suistumisesta aiheutuneet vauriot ja sisältää hinauspalvelun korjaamolle, jos kelkkailu keskeytyy moottorikelkan vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen seurauksena.

Yrityksen moottorikelkan vakuutus Täyskasko Osakasko Liikennevakuutus
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Lisäturvat saat lisämaksusta valitsemaasi kaskoon tai liikennevakuutukseen.

Valinnaiset turvat Täyskasko Osakasko Liikenne-vakuutus
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Moottorikelkkavakuutuksen rahoittajan osuus

Ajoneuvon rahoittajan osuus on turvattu erityisehdoin tuottamuksellisissa tilanteissa, kun korvaaminen muuten evättäisiin.

Tuottamuksellisia tilanteita ovat esimerkiksi päihtyneenä ajaminen tai avainten jättäminen ajoneuvoon. Tällöin korvaus maksetaan rahoitus- tai leasingyhtiölle ja vakuutusyhtiö perii korvauksen takaisin ajoneuvon haltijalta tai vahingon aiheuttajalta.

Kelkkavakuutuksen hinta

Kun haluat tietää, paljonko moottorikelkkavakuutus maksaa, jätä meille tarjouspyyntö, niin laskemme yrityksesi kelkoille vakuutushinnan ja teemme tarjouksen. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Pyydä tarjous

Kelkkavakuutuksen omavastuu

Vahingon sattuessa vahingot korvataan vakuutuksen laajuuden mukaan. Korvauksesta vähennetään vakuutuskirjalla mainittu turvakohtainen omavastuu. Omavastuu on korotettu, jos

  • vahinko on sattunut Pohjoismaiden ulkopuolella
  • kelkka tai sen kuorma osuu yläpuolella olevaan esteeseen
  • kelkkaa on käytetty vahinkohetkellä nopeus- tai ajoharjoitteluun tai muuhun siihen rinnastettavaan toimintaan.

Tutustu aina huolella vakuutusehtoihin. Niissä on kuvattu yksityiskohtaisesti, mitä juuri sinun vakuutuksesi kattaa. Tämän sivun tuotekuvaus on yleisluontoinen kuvaus kelkkavakuutuksesta sekä eri turvalaajuuksien kattavuudesta.

Kun yrityksen kelkalle sattuu vahinko

Moottorikelkkavakuutus sisältää Ifin hinaus- ja tiepalvelun, joka auttaa, jos matkalla sattuu jotain. Palvelun kautta saat välittömän avun kaikille yrityksen ajoneuvoille ja hinaukset ja muut ongelmatilanteet hoituvat helposti.