Mönkijän vakuutus

Voit vakuuttaa meillä yrityksesi omistaman mönkijän. Valitse liikennevakuutus tai kattavampi kaskovakuutus, laske hinta ja osta saman tien verkosta.

Laske hinta ja osta netissä.

Useampi ajoneuvo kerralla? Pyydä tarjous
  • If auttaa tien päällä 24/7

    Tiepalvelumme auttaa, jos tien päällä sattuu jotain.

  • Unohda bonustaulukot

    Reilut ja vakaat hinnat perustuvat taitoomme arvioida riskejä.

Mönkijän vakuutus yritykselle

Mönkijävakuutus matkassa ympäri vuoden

Ifin mönkijävakuutus kattaa tieliikenne- ja maastoliikennemönkijät, traktorimönkijät vakuutamme traktoreina. Tutustu yrityksen traktorivakuutukseen

Voit valita mönkijävakuutukseen täyskaskon tai osakaskon, tai tyytyä vain liikennevakuutukseen. Liikennevakuutus kattaa kuljettajan ja matkustajan henkilövahingot sekä syyttömälle osapuolelle aiheutuneet vahingot, mutta ei mönkijäsi vaurioita.

Mönkijän kasko korvaa esimerkiksi varkauden ja hirvieläinkolarin. Mönkijän täyskasko turvaa myös törmäyksestä aiheutuneet vauriot ja sisältää hinauksen korjaamolle, jos mönkijän matka keskeytyy vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen seurauksena.

Voit myös laittaa yrityksesi mönkijät seisontaan, kun ne eivät ole käytössä. Yrityksen mönkijävakuutuksen ostat kätevästi netistä. Laske hinta ja osta

Yrityksen mönkijän vakuutus Täyskasko Osakasko Liikennevakuutus
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Lisäturvat saat lisämaksusta valitsemaasi kaskoon tai liikennevakuutukseen.

Valinnaiset turvat Täyskasko Osakasko Liikenne-vakuutus
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Mönkijävakuutuksen rahoittajan osuus

Ajoneuvon rahoittajan osuus on turvattu erityisehdoin tuottamuksellisissa tilanteissa, kun korvaaminen muuten evättäisiin. Tuottamuksellisia tilanteita ovat esimerkiksi päihtyneenä ajaminen tai avainten jättäminen ajoneuvoon. Tällöin korvaus maksetaan rahoitus- tai leasingyhtiölle ja vakuutusyhtiö perii korvauksen takaisin ajoneuvon haltijalta tai vahingon aiheuttajalta.

Kun yrityksen mönkijälle sattuu vahinko

Jos matkalla sattuu jotain, tiepalvelu auttaa. Mönkijävakuutus sisältää Ifin hinaus- ja tiepalvelun. Palvelun kautta saat välittömän avun kaikille yrityksen ajoneuvoille ja hinaukset ja muut ongelmatilanteet hoituvat helposti.

Mönkijävakuutuksen omavastuu

Vahingon sattuessa vahingot korvataan vakuutuksen laajuuden mukaan. Korvauksesta vähennetään vakuutuskirjalla mainittu turvakohtainen omavastuu. Omavastuu on korotettu, jos

  • Vahinko on sattunut Pohjoismaiden ulkopuolella
  • Mönkijä tai sen kuorma osuu yläpuolella olevaan esteeseen
  • Mönkijää on käytetty vahinkohetkellä nopeus- tai ajoharjoitteluun tai muuhun siihen rinnastettavaan toimintaan
  • Törmäysvahinko sattuu kaivoksessa tai tunnelissa

Tutustu aina huolella vakuutusehtoihin. Niissä on kuvattu yksityiskohtaisesti, mitä juuri sinun vakuutuksesi kattaa. Tämän sivun tuotekuvaus on yleisluontoinen kuvaus mönkijävakuutuksesta sekä eri turvalaajuuksien kattavuudesta.