Moottorikelkan tai mönkijän vakuutus

Voit vakuuttaa meillä yrityksesi omistaman moottorikelkan tai mönkijän. Valitse liikennevakuutus tai kattavampi kaskovakuutus, laske hinta ja osta saman tien verkosta.

Laske hinta ja osta netissä.

Haluatko vakuuttaa rekisteröimättömän ajoneuvon? Pyydä tarjous

  • Unohda bonustaulukot

    Reilut ja vakaat hinnat perustuvat taitoomme arvioida riskejä.

  • If Apu auttaa tien päällä 24/7

    Maksuton If Apu auttaa, jos tien päällä sattuu jotain.


Moottorikelkan vakuutus tai mönkijän vakuutus

Moottorikelkkavakuutus ja mönkijävakuutus turvaa ympäri vuoden

Vakuutamme kaikenlaisia yrityksen omistuksessa olevia ajoneuvoja, kuten esimerkiksi mönkijöitä ja moottorikelkkoja. Vakuutuksen saat tieliikenne-, maastoliikenne- ja traktorimönkijöille ja kelkoille.

Kelkkavakuutukseen ja mönkijävakuutukseen voit valita Täys- tai Osakaskon, tai tyytyä vain liikennevakuutukseen. Liikennevakuutus kattaa kuljettajan ja matkustajan henkilövahingot sekä syyttömälle osapuolelle aiheutuneet vahingot, mutta ei lainkaan  moottorikelkkasi tai mönkijäsi vaurioita.

Voit myös laittaa moottorikelkat ja mönkijät seisontaan, kun ne eivät ole käytössä. Yrityksen moottorikelkkavakuutuksen ja mönkijävakuutuksen ostat kätevästi netistä. Laske hinta ja osta verkossa.

Etsitkö traktorivakuutusta tai muuta yrityksen ajoneuvovakuutusta?

Yrityksen moottorikelkan tai mönkijän vakuutus Täyskasko Osakasko Liikennevakuutus
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Lisäturvat saat lisämaksusta valitsemaasi kaskoon tai liikennevakuutukseen.

Valinnaiset turvat Täyskasko Osakasko Liikenne-vakuutus
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Mönkijän ja kelkan rahoittajan osuus

Ajoneuvon rahoittajan osuus on turvattu erityisehdoin tuottamuksellisissa tilanteissa, kun korvaaminen muuten evättäisiin. Tuottamuksellisia tilanteita ovat esimerkiksi päihtyneenä ajaminen tai avainten jättäminen ajoneuvoon. Tällöin korvaus maksetaan rahoitus- tai leasingyhtiölle ja vakuutusyhtiö perii korvauksen takaisin ajoneuvon haltijalta tai vahingon aiheuttajalta.

Henkilövahingon kertakorvaus antaa lisäturvaa 

Henkilövahingon kertakorvaus -turva kasvattaa merkittävästi lakisääteisen liikennevakuutuksen antamaa turvaa. Maksamme kertakorvauksen, jos henkilö on saanut fyysisen vamman tai menehtynyt liikenneonnettomuudessa ajoneuvon kuljettajana tai matkustajana. Kertakorvauksen suuruus riippuu vamman vakavuusasteesta.

Omavastuu

Vahingon sattuessa vahingot korvataan vakuutuksen laajuuden mukaan. Korvauksesta vähennetään vakuutuskirjalla mainittu turvakohtainen omavastuu. Omavastuu on korotettu, jos

  • vahinko on sattunut Pohjoismaiden ulkopuolella
  • mönkijä, kelkka tai sen kuorma osuu yläpuolella olevaan esteeseen
  • mönkijää tai kelkkaa on käytetty vahinkohetkellä nopeus- tai ajoharjoitteluun tai muuhun siihen rinnastettavaan toimintaan.

Tutustu aina huolella vakuutusehtoihin. Niissä on kuvattu yksityiskohtaisesti, mitä juuri sinun vakuutuksesi kattaa. Tämän sivun tuotekuvaus on yleisluontoinen kuvaus mönkijävakuutuksesta ja kelkkavakuutuksesta sekä eri turvalaajuuksien kattavuudesta.

Kun yrityksen kelkalle tai mönkijälle sattuu vahinko

Jos matkalla sattuu jotain, If Apu auttaa. Kelkkavakuutus ja mönkijävakuutus sisältää If Apu tiepalvelun. Palvelumme kautta saat välittömän avun kaikille yrityksen ajoneuvoille. Hinaukset ja muut ongelmatilanteet hoituvat helposti palevelun kautta. Lue lisää If Avusta