Voit laskea hinnan tietylle vakuutukselle tai kartoittaa nopeasti yrityksesi koko vakuutustarpeen.

  1. Vastaa pariin kysymykseen Laskuri kysyy ensin Y-tunnusta, jotta voi laskea tarkan hinnan. Ajoneuvovakuutukseen kysytään myös rekisterinumero.
  2. Saat hinnan Hinnan laskeminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit vertailla hintoja ja käyttää laskuria uudelleen myöhemminkin.
  3. Voit myös ostaa Laskettuasi hinnan voit halutessasi ostaa vakuutuksen. Jos tarvitset muita vakuutuksia, käytä toista laskuria tai ota meihin yhteyttä, niin autamme.

Jos sinulla herää kysymyksiä tai et löydä tarvitsemaasi, autamme mielellämme. Tarvitsetko vakuutusta yksityishenkilönä? Voit käyttää Ifin yksityisasiakkaan vakuutuslaskuria.

Lisätietoa vakuutuslaskureista

Onko yrityksen vakuuttaminen vaikeaa? Testaa yritysvakuutusten pikaopasta!

Katso hinta ja osta verkosta

Haluatko vertailla vakuutusten hintoja? Voit laskea helposti sinulle tärkeän yritysvakuutuksen hinnan muutamassa minuutissa. Voit myös halutessasi ostaa vakuutuksen suoraan verkosta.

Haluatko jutella kanssamme?

Ole meihin yhteydessä, niin kartoitamme yhdessä yrityksesi vakuutustarpeet ja voimme pohtia, millaisia vakuutuksia voit tarvita jatkossa, kun yrityksesi toiminta kasvaa. 

Kysy tarjous yrityksen vakuutuksista. Räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivat vakuutukset, jotta sinä voit keskittyä turvallisin mielin yrityksesi pyörittämiseen ja kehittämiseen.