Taloudellinen vastuuvakuutus

Taloudellinen vastuuvakuutus eli varallisuusvastuuvakuutus sopii yritykselle, jonka toiminnasta aiheutuneet vahingot ovat pääasiassa taloudellisia vahinkoja. Tällaisia toimialoja ovat mm. asianajo-, konsultti- ja kirjanpitotoimistot.

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Vakuuta asiantuntijatyön riskit

Taloudellinen vastuuvakuutus eli varallisuusvastuuvakuutus kattaa vakuutuksenottajan tai tämän työntekijän toiselle aiheuttamat taloudelliset vahingot, jotka eivät ole yhteydessä henkilö- tai esinevahinkoon. 

Suosittelemme varallisuusvastuuvakuutusta erityisesti yrityksille, joiden aiheuttamat vahingot ovat pääsääntöisesti taloudellisia. Siispä vakuutus sopii erinomaisesti esimerkiksi konsulteille, asianajajille ja kirjanpitäjille.

Vakuutus kattaa myös oikeudenkäyntikulut

Selvitämme asiakkaamme puolesta, onko vahingonkorvausvelvollisuutta syntynyt. Taloudellinen vastuuvakuutus kattaa myös vahingon määrää tai korvausvelvollisuutta koskevan oikeudenkäynnin kustannukset.

Vastuuvakuutus juuri sinun yrityksellesi

Vastuuvakuutuksilla​ yritys voi siirtää lakiin perustuvan vahingonkorvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön kannettavaksi. Toiminnan vastuuvakuutus on yrityksen perusvakuutus, jota voi täydentää kattamaan myös taloudelliset vahingot varallisuusvastuuvakuutuksen avulla. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen. Kysy meiltä lisää.

Laitetaan yrityksesi vakuutukset kuntoon

Täytä yhteystietosi seuraavalla sivulla, jonka jälkeen vakuutusasiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Asiantuntija käy kanssasi tarkemmin läpi yrityksesi toimintaa ja auttaa valitsemaan oikeanlaisen yritysvakuutuksen.