Yrityksen moottoripyörän, mopon tai mopoauton vakuutus

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

 1. Yrityksen moottoripyörän, mopon tai mopoauton vakuutus

Voit vakuuttaa meillä yrityksen omistaman moottoripyörän, mopon tai mopoauton. Valitse liikennevakuutus tai laajemmin korvaava kaskovakuutus.


 • Unohda bonustaulukot

  Reilut ja vakaat hinnat perustuvat taitoomme arvioida riskejä.

 • If Apu auttaa tien päällä 24/7

  Maksuton If Apu auttaa, jos tien päällä sattuu jotain.

Yrityksen moottoripyörän, mopon tai mopoauton vakuutus Täyskasko Osakasko Liikenne-vakuutus
Liikennevakuutus

Liikennevakuutus on lakisääteinen, ja korvaa kaikkien kolarissa olleiden henkilövahingot. Liikennevakuutus kattaa myös vastapuolen ajoneuvolle ja omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Liikennevakuutuksen korvauksista ei vähennetä omavastuuta, ellei omavastuuta ole erikseen vakuutukseen haluttu.

Liikennevakuutus ei korvaa oman ajoneuvon vahinkoja. Niitä varten kannattaa ottaa kaskovakuutus. 

Varkaus ja ilkivalta

Vakuutuksesta korvataan jos ajoneuvo varastetaan tai sille tehdään ilkivaltaa. Korvauksesta vähennetään vakuutukseen valittu omavastuu.

Palo

Vakuutuksesta korvataan irti päässeen tulen aiheuttamat palovahingot. Korvauksesta vähennetään vakuutukseen valittu omavastuu.

Hirvi ja luonnonilmiö

Vakuutuksesta korvataan törmäykset hirvieläimen kanssa. Vakuutuksesta korvataan myös luonnonilmiön aiheuttamat vahingot, joiden syynä on

 • raekuuro
 • ajoneuvoon suoraan kohdistunut salamanisku
 • ajoneuvon päälle myrskytuulesta kaatunut puu tai pudonnut oksa
 • ajoneuvoon päässyt jyrsijä tai muu tuhoeläin.

Korvauksesta vähennetään vakuutukseen valittu omavastuu.

Oikeusturva

Vakuutus korvaa auton käyttöön liittyviä oikeudenkäyntikuluja riitatilanteessa. Korvauksen yläraja on 10 000 euroa vahinkoa kohti. Omavastuu on 15 % oikeudenkäyntikuluista, kuitenkin vähintään 200 euroa.

Ulkomaan lisävastuuturva

Vakuutuksesta korvataan sellaisissa Green Card -sopimusmaissa, jotka eivät kuulu Euroopan talousalueeseen (ETA), esimerkiksi Venäjällä, sattunut vahinko, josta ajoneuvon kuljettaja on henkilökohtaisesti vastuussa ulkopuolisille. Korvauksista ei vähennetä omavastuuta.

Törmäys

Vakuutuksesta korvataan ajoneuvon vauriot, jotka aiheutuvat törmäyksestä tai tieltä suistumisesta.

Korvauksesta vähennetään vakuutukseen valittu omavastuu.

Hinaus ja matkakulut

Hinautamme ajoneuvon korjaamolle, jos matka keskeytyy ajoneuvon vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen seurauksena. If Apu on tukenasi kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa, 24/7. Saat palvelumme kautta välittömän avun kaikille ajoneuvoille, automerkeille ja -malleille.

Maksamme myös matkan keskeytymisestä aiheutuneita ylimääräisiä kuluja kotimaassa 350 euroon asti ja ulkomailla 1 000 euroon asti. Näitä voivat olla esimerkiksi matka- ja asumiskulut.
Korvauksista ei vähennetä omavastuuta.

Lisäturvat saat lisämaksusta valitsemaasi kaskoon tai liikennevakuutukseen.

Valinnaiset turvat Täyskasko Osakasko Liikenne-vakuutus
Henkilövahingon kertakorvaus

Henkilövahingon kertakorvaus -turva kasvattaa merkittävästi lakisääteisen liikennevakuutuksen antamaa turvaa. Maksamme kertakorvauksen, jos henkilö on saanut fyysisen vamman tai menehtynyt liikenneonnettomuudessa ajoneuvon kuljettajana tai matkustajana. Kertakorvauksen suuruus riippuu vamman vakavuusasteesta.

Korotettu lunastuskorvaus

Jos ajoneuvo joudutaan lunastamaan, vakuutuksesta maksettava korvaus on parempi kuin normaalisti maksettava käypä markkinahinta. Korotamme korvausta 30 % käyvän markkinahinnan päälle tai maksamme uuden ajoneuvon hinnan.

Uuden ajoneuvon hinnan saa, mikäli ajoneuvo on ostettu merkkiliikkeestä Suomesta, ajoneuvon ensirekisteröinnistä on vahingon sattuessa kulunut enintään yksi vuosi ja korjauskustannusten arvioitu määrä on yli 50 % koko ajoneuvon uusarvosta. Muussa tapauksessa korvausta korotetaan enintään 30 prosentilla. Korvauksena suoritetaan enintään uuden samanlaisen ajoneuvon hinta vahinkohetkellä. Käytettynä hankitusta ajoneuvosta ei korvata enempää kuin hankintahetken käypä hinta.

Rahoittajan turva

Vakuutus turvaa rahoittajan osuuden kun vahinko on tuottamuksellinen, eli kun korvaaminen muuten evättäisiin osittain tai kokonaan. Esimerkkejä tuottamuksellisuudesta: päihtyneenä ajaminen tai avainten jättäminen autoon. 

Vakuutuksesta maksetaan korvausta osamaksu-, leasing- tai rahoitussopimuksen velkojalle. Korvauksesta vähennetään vakuutukseen valittu omavastuu.

Petos

Vakuutuksesta korvataan vuokralle annettu ajoneuvo, kun sitä ei palauteta petoksen tai kavalluksen vuoksi. Korvauksesta vähennetään 1 000 euron omavastuu.

Yrityksen omistaman moottoripyörän, mopon tai mopoauton vakuutus

Turvaa sekä menopeli, sen varusteet että tietenkin kuljettaja. Meiltä saat sopivan vakuutuksen niin mopoille, mopoautoille kuin mottoripyörille. 

Mieti vain, mitkä riskit yrityksesi haluaa kantaa itse ja mitkä jätät meidän huoleksemme. Pelkkä liikennevakuutus kattaa vain molempien osapuolien henkilövahingot ja vastapuolen materiaaliset vahingot. Osa- tai täyskaskolla saat kattavamman turvan. Vertaa ja valitse sopivin vaihtoehto.

Lisäturvaa henkilövahingon kertakorvauksesta

Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot, mutta saat merkittävästi lisäturvaa ottamalla lisäksi henkilövahingon kertakorvausturvan. Korvaus maksetaan kerran, ja korvauksen saaja voi käyttää rahat haluamallaan tavalla. Maksamme kertakorvauksen, jos henkilö on saanut fyysisen vamman tai menehtynyt liikenneonnettomuudessa kuljettajana tai matkustajana. Korvaus riippuu vamman vakavuusasteesta.

If Apu auttaa, kun vahinko sattuu tien päällä

If Apu on motoristin tukena yllättävissä tilanteissa tien päällä, ympäri vuorokauden.  Lue lisää If Avusta

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous yrityksesi moottoripyörän, mopon tai mopoauton vakuutuksesta


 1. Yrityksen moottoripyörän, mopon tai mopoauton vakuutus