Huolehdi henkilöstösi hyvinvoinnista

Ihmiset ovat yrityksen tärkein voimavara

Työ ei ole erillinen osa ihmisten elämää, vaan merkittävä osa kokonaisuutta, johon kuuluvat työn lisäksi myös vapaa-aika ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Työhyvinvointi edellyttää, että työ on turvallista, terveellistä ja mielekästä, ja sen tavoitteena on pitää työntekijät terveinä ja työkykyisinä koko työuran ajan. Olemme koonneet tälle sivulle artikkeleita, joissa käsittelemme henkilöstön hyvinvointia monestakin eri näkökulmasta. Kun työntekijät ovat motivoituneita ja kokevat, että työnantaja välittää heistä, näkyy se myös tehokkuudessa ja yrityksen tuloksessa.

 • Positiivinen työnantajamielikuva

  Jos haluat palkata alan parhaat osaajat, yrityksesi kannattaa panostaa positiivisen mielikuvan luomiseen. Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi, jolla parhaat osaajat sitoutetaan.

  Luo hyvä työnantajamielikuva
 • Näytä, että välität

  Hyvinvoivan työyhteisön perusta on terveysvakuutus, joka nopeuttaa työntekijöiden hoitoon pääsyä ja töihin paluuta. Nopeampi töihinpaluu pienentää kustannuksia ja parantaa tehokkuutta. 

  Yrityksen terveysvakuutus
 • Miten palkkaan parhaan työntekijän?

  Ifin HR-johtaja Bente jakaa parhaat vinkkinsä uuden työntekijän palkkaamiseen. Mitä kannattaa ottaa huomioon ilmoituksessa, hakuprosessin aikana ja mitä sudenkuoppia kannattaa varoa?

  Näin palkkaat parhaan työntekijän
 • 5 vinkkiä työhyvinvointiin

  Esimies tukee mahdollisuuksia motivoivaan työympäristöön ja varmistaa, että töissä voidaan hyvin. Hyvinvoiva henkilöstö tuottaa paremman tuloksen, kun sairauspoissaolot vähenee ja töissä viihdytään.

  5 ohjetta esimiehelle
 • Muista etätyöntekijät

  ​Jo kolmannes palkansaajista Suomessa tekee etätyötä ainakin satunnaisesti. Yrityksissä onkin tärkeää tiedostaa etätyön riskit ja selvittää, onko etätyöntekijöiden vakuutusturva riittävä. ​​​​​​​​​​​​​

  Etätyö lisääntyy - varmista oikea turva​
 • Pidä kiinni parhaista osaajistasi!

  Parhaiden työntekijöiden sitouttaminen on lähes mille tahansa yritykselle elinehto. Miten motivoit parhaat työntekijäsi pysymään talossa?

  Lue vinkkimme