Hyvinvoiva työntekijä on luova, innovatiivinen, toimelias ja innostunut työstään. Työhyvinvointi edellyttää, että työ on turvallista, terveellistä ja mielekästä, ja sen tavoitteena on pitää työntekijät terveinä ja työkykyisinä koko työuran ajan. Sivulle kootuissa artikkeleissa käsittelemme henkilöstön hyvinvointia eri näkökulmista.

Hybridityö ja työn järjestäminen

Kun etä- ja läsnätyöskentely yhdistyvät, syntyy hybridityöskentelymalli. Parhaimmillaan hybridityö antaa yrityksille hienon mahdollisuuden yhdistää etä- ja läsnätyöskentelyn parhaat puolet joustavalla tavalla. Mitä hybridityöllä tarkoitetaan ja minkälaisia mahdollisuuksia ja haasteita sen järjestäminen tuo yrityksille ja työntekijöille? Mitkä vakuutukset tuovat turvaa niin etä- kuin läsnätyöhön?

Lue lisää hybridityöskentelystä

Mitkä ovat työnantajan velvollisuudet etätyössä?

Kun etätyö lisääntyy on turvan tarve entistäkin suurempi. Mikä on työnantajan vastuu työntekijöistään, kun he työskentelevät kotoa käsin ja miten käytäntöjä sovelletaan? Ifin tuotejohtaja Tiina Pajamo kertoo lisää. 

Työnantajan vastuu etätyössä
Yrityksen riskienhallinta

Työntekijöideni terveys on minulle tärkeää

Ravintoloitsija Ewa Engström pääsi terveysvakuutuksensa ansiosta nopeasti hoitoon. "Jos jotain sattuu, haluan työntekijöideni saavan hoitoa nopeasti koska välitän heistä ja siksi, että he voivat palata takaisin töihin". 

Lue artikkeli

Nopea työhön paluu vakuutuksen avulla

Kaatuminen työmaalla oli päättää rakennusmestari Heimo Kortesalmen pitkän uran rakennuksilla. Vakuutuksen avulla Heimo istui If terveyskumppanin olkapääspesialistin vastaanotolla jo 3 päivän sisällä.

Lue artikkeli