Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Varaudu tulvaan ja vältä vahingot

  Kun koti tai mökki sijaitsee tulva-alueella, voi hyvin tulvaan valmistautumalla välttyä monelta harmilta ja jopa hintavalta vahingolta. Lue vinkit tulvasesonkiin ja oman kiinteistön varjeluun, kun tulva lähestyy.

  Poika seisoo tulvivalla pellolla kumisaappaissa
 2. Neuvot ja vinkit

  Luteiden tunnistaminen ja hävitys: toimi näin

  Luteet eli lutikat yleistyvät aina kun matkustaminen lisääntyy. Lue, miten luteet ja vakuutus istuvat yhteen, miten luteen tunnistaa ja miten toimia, jos kutsumattomia lutikkavieraita on löytänyt kotiisi.

  Lutikka eli lude lähikuvassa
 3. Neuvot ja vinkit

  Putket jäässä? Estä jäätyneet putket ja sulata turvallisesti

   Talven paukkupakkaset voivat jäädyttää kodin tai mökin putket. Lue, miten voit estää putkien jäätymisen, miten valmistella kiinteistö talven paukkupakkasiin ja miten toimia, jos putket ovat jäässä. 

  Mökki seisoo lumisessa maisemassa
 4. Neuvot ja vinkit

  Koiralle vaaralliset ruoka-aineet

  Koiratkin haluavat joskus herkutella. Koirien käsitys herkuista on kuitenkin erilainen kuin ihmisillä, ja moni herkku on suorastaan vaarallista koirille. Tällä sivulla kerromme koirien vaarallisista ruoka-aineista ja mistä saat avun, jos koirasi on syönyt sopimatonta. 

  Tyttö leikkii koiran kanssa joulukuusen juurella
 5. Neuvot ja vinkit

  Green Card eli vihreä kortti ulkomaan automatkoille

  Nimestään huolimatta vihreä kortti on nyt valkoinen. Ifin asiakkaana voit tilata ja tulostaa sen helposti ja maksutta Omilta sivuilta. 

  Nainen sitoo surffilautaansa auton katolle