Kotivakuutus kerros- tai rivitaloon

Katso hetkessä kotivakuutuksen hinta sinulle sopivalla turvatasolla ja omavastuulla.

Maksuton startti

Lunasta maksuton kuukausi uuteen vakuutukseesi.
Näin se toimii

Siirrä Ifin kotivakuutus uuteen osoitteeseen
  • Laajat turvat kattavat myös puhelimesi

    Puhelimen rikkoutuminen on yleisin vahinko.

  • Jaa lasku 12 osaan ilman lisäkuluja

    Maksat vain striimauspalvelun verran kuussa.

  • Hoida kaikki kotivakuutusasiat netissä

    Omat sivut ja If Mobiili ovat käytössäsi 24/7.

Miksi kotivakuutus Ifistä?

Kotivakuutuksemme kerrostaloon tai rivitaloon on suunniteltu pitämään hyvää huolta lempipaikastasi ja tavaroistasi. Saat sen vaivattomasti verkosta ja halutessasi kuukausilaskutuksella.

Tuoreessa Kuluttaja-lehden vertailussa vakuutuksemme osoittautui laajoista kerros- ja rivitalojen kotivakuutuksista edullisimmaksi.

Samalla Ifin kotivakuutusasiakkaat ovat jo useammassa vertailussa olleet tyytyväisimpien joukossa. Valtaosa meille tulevista korvaushakemuksista saa myöntävän päätöksen.

Turvanasi kotona, kodin ulkopuolella ja matkoilla

Vakuutus kattaa laajasti kodin tavaroita aina kodinkoneista elektroniikkaan sekä myös huoneiston kiinteän sisustuksen, kuten keittiönkaapit tai vessan lavuaarin.

Kotivakuutuksemme sisältää aina myös vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Niistä on apua riita- ja rikosasioissa sekä silloin, jos sinä tai perheenjäsenesi aiheutatte vahinkoa muille.

Kotivakuutuksemme kattaa samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet, ja on voimassa kodin lisäksi jopa vuoden mittaisilla matkoilla. Et siis välttämättä tarvitse myöskään erillistä matkatavaravakuutusta.

Jos asut vuokra-asunnossa, Ifin kotivakuutukset tuovat sinulle kattavaa turvaa. Lue vuokralaisen kotivakuutuksesta

Näin hyödyt vastuuvakuutuksesta

Tavarasi on vakuutettu myös muuton aikana

Vakuutamme kodin irtaimistosi täydestä hinnasta, eli sinun ei tarvitse vakuutusta ostaessasi ynnäillä koko omaisuuttasi yhteen. Korvaamme myös sähköpolkupyörät ja muut arvokkaat esineet tiettyihin enimmäiskorvausmääriin saakka, ja halutessasi voimme vakuuttaa myös ne niiden koko arvosta.

Kotivakuutus on voimassa myös muuton aikana ja Ifin laajoista kotivakuutuksista korvataan irtaimiston muutonaikaisia rikkoutumisia. Ole siis huoletta, jos esimerkiksi muuttolaatikko tippuu vahingossa käsistäsi ja astiat rikkoutuvat. Kotivakuutus korvaa näistä aiheutuneita vahinkoja.

Jos kodissasi sattuu isompi vakuutuksesta korvattava vahinko, ja joudut majoittumaan tilapäisesti muualla, korvaamme siitäkin aiheutuneita kuluja.

Katso vinkit muuttoon

Laaja kotivakuutus korvaa puhelimen rikkoutumisen

Puhelimien vahingot ovat yleisimpiä kotivakuutuksesta korvattavia vahinkoja. Kun sinulla on laaja kotivakuutus, korvaamme sinulle mm. särkyneen lasin sekä puhelimen kastumisen ja varkauden. 

Jos sinulla on kallis älypuhelin tai läppäri, suosittelemme ehdottomasti Laajaplus-kotivakuutustamme. Laajaplus-vakuutuksessa puhelimen ikä ei nimittäin vaikuta korvauksen määrään, jos vahinko sattuu puhelimen käyttöönottovuonna tai seuraavan vuoden aikana.

Näin suojaat puhelintasi

Usein kysyttyä kerros- tai rivitalon kotivakuutuksesta

Valitse sinulle sopiva turvataso

Mitä vakuutus korvaa? Perus Laaja Laajaplus
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää Sisältää
Ei sisältää Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Ei sisältää Sisältää

Jopa 15 % alennus vakuutusmaksuistasi keskittämällä

Kotivakuutuksella pääset heti Ifin etuohjelmaan. Vielä isomman alennuksen vakuutuksistasi saat, jos otat meiltä lisäksi henkilöauton kaskovakuutuksen tai henkilövakuutuksen.

Katso myös muut kotivakuutuksemme