Irtaimistovakuutus osana kotivakuutusta

Ifin kotivakuutuksella vakuutat myös sähköpyöräsi ja muut tuhansia euroja maksavat esineet koti-irtaimistossasi. Lisäturvaa saat valitsemalla Laajaplus-turvatason.

Tarkista tältä sivulta enimmäiskorvausmäärät. Jos määrä ei ole riittävä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kotivakuutus verkosta Asiakaspalvelu

Ostaessasi kotivakuutuksen verkkokaupasta huonekalusi, kodinkoneesi ja muu koti-irtaimistosi on vakuutettu automaattisesti täydestä hinnasta.

Sinun ei siis tarvitse välttämättä miettiä vakuutusta ostaessasi, kuinka paljon kodissasi on omaisuutta yhteensä ja mikä korvaussumma riittäisi kattamaan vaikka tulipalon.

Poikkeuksen täydestä hinnasta vakuuttamiseen tekevät yksittäiset esineet, kuten sähköpyörät ja arvotaulut, joille olemme määritelleet enimmäiskorvausmäärät kotivakuutuksen turvatason mukaan. Voit tarkistaa summat tältä sivulta.

Jos enimmäiskorvausmäärä ei ole riittävä, voimme vakuuttaa omaisuuden erikseen koko arvostaan. Tällöin voit olla asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kotivakuutuksen enimmäiskorvausmäärät

Kotivakuutuksen turvataso Laajaplus Laaja ja perus
Yksittäinen esine tai kokoelma
17 000 € 5 000 €
Polkupyörä ja sen varusteet
5 000 € 2 500 €

Mitä jos enimmäiskorvausmäärä ei riitä?

Jos yksittäisen esineen tai polkupyörän arvo on korkeampi kuin valitsemasi turvatason enimmäiskorvausmäärä, voit vakuuttaa sen täydestä hinnasta erikseen asiakaspalvelumme kautta.

Sama mahdollisuus pätee myös muihin enimmäiskorvausmääriin koskien esimerkiksi arvoesineitä, kellarissa säilytettävää tavaraa tai ansiotoiminnassa käytettäviä työvälineitä.

Lue alta lisää poikkeuksista kotivakuutuksen enimmäiskorvausmäärissä.

Sähköpyörän vakuuttaminen - koti- vai liikennevakuutus?

Ifin kotivakuutus korvaa sähköavusteisen tai tavallisen polkupyörän 2 500 euroon ja laajaplus-turvatasolla 5 000 euroon asti. Myös näitä kalliimmat sähköpyörät tai polkupyörät voit vakuuttaa erikseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tarkista kuitenkin kotivakuutukseen sisältyvän sähköpyörän edellytykset.

Kesäkuun alussa astuu voimaan laki sähköisten kulkuvälineiden vakuuttamisesta. Jos et ole varma, tarvitseeko sähköpyöräsi vakuuttaa, voit tarkistaa asian helposti testillämme.

Millaisen sähköpyörän kotivakuutus kattaa?

  • Sähköavusteinen polkupyörä, jonka teho on enintään 250 W.
  • Sähköavustuksen on kytkeydyttävä pois päältä, kun nopeus saavuttaa 25 km/h.
  • Avustus saa toimia vain poljettaessa.
  • Sähköpyörä painaa alle 25 kiloa.

Testaa tarvitsetko sähköiselle kulkuvälineellesi vakuutuksen?

Onko sinulla sähköpotkulauta, sähköskootteri tai sähköpyörä etkä ole varma tarvitsetko sille liikennevakuutuksen? Tee helppo testi ja selvitä vakuutustarpeesi. Ifistä saat liikennevakuutuksen helposti netistä!

Tee nopea testi

Kotivakuutus auttaa monessa pulmassa