Kotivakuutus kerros- tai rivitaloon

Valitse itsellesi sopivin vakuutus ja omavastuu. Laske hinta ja vertaile. Hinnanlasku ei sido ostoon.

Maksuton startti

Lunasta maksuton kuukausi uuteen vakuutukseesi.
Näin se toimii

Lumo

Lumo-asiakkaana uusi kotivakuutuksesi on ensimmäisen kuukauden maksuton.
Katso miten

Muuttoilmoitus nykyiseen If vakuutukseen
  • Laajat kotivakuutuksemme kattavat myös puhelimen

    Puhelimen rikkoutuminen on yleisin vahinko.

  • Kotivakuutus kuukausilaskulla

    Voit jakaa laskun 12 erään ilman lisäkuluja.

  • Yli 90 % hakemuksista korvataan

    Yli 90 % meille tulevista korvaushakemuksista saa myöntävän päätöksen.


Mitä vakuutus korvaa? Perus Laaja LaajaPlus
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää Sisältää
Ei sisältää Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Ei sisältää Sisältää

Voit valita kotivakuutuksen omavastuuksi 150, 250 tai 450 euroa. Yleisin irtaimiston omavastuu asiakkaillamme on 150 euroa.

Jos haluat vakuuttaa omakotitalosi, tutustu omakotitalon kotivakuutukseen.

Jos olet yksityinen vuokranantaja, lue lisää sijoitusasunnon vakuutuksesta.

Ifin laaja kotivakuutus on testivoittaja!

Laaja kotivakuutuksemme voitti Kuluttaja-lehdessä (07/20) julkaistun testin, jossa vertailtiin kahdeksan vakuutusyhtiön laajoja kotivakuutuksia.

Testin parhaaksi valittu vakuutuksemme pärjäsi loistavasti hintaa, ehtoja sekä asiakastyytyväisyyttä vertailevassa testissä kaikilla osa-alueilla.

Miksi kotivakuutus Ifistä?

Rivi- ja kerrostalon kotivakuutuksemme on suunniteltu pitämään hyvää huolta lempipaikastasi ja tavaroistasi. Vakuutus kattaa laajasti kodin tavaroita aina kodinkoneista elektroniikkaan sekä myös huoneiston kiinteän sisustuksen kuten keittiönkaapit tai vessan lavuaarin. Jos kodissasi sattuu isompi vahinko ja joudut majoittumaan tilapäisesti muualla, korvaamme siitäkin aiheutuneita kuluja.

Kotivakuutus kattaa samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet ja on voimassa kodin lisäksi jopa vuoden mittaisilla matkoilla. 

Kotivakuutuksemme sisältää aina myös vastuuvakuutuksen sekä oikeusturvavakuutuksen. Nämä turvat auttavat riita- ja rikosasioissa sekä silloin, jos sinä tai perheenjäsenesi aiheutatte vahingon muille.

Kotivakuutus voimassa muuton aikana

Kotivakuutukseen kuuluva irtaimisto on vakuutettu muuton aikana. Ole siis huoletta, jos esimerkiksi muuttolaatikko tippuu vahingossa käsistäsi ja astiat rikkoutuvat. Kotivakuutus korvaa näistä aiheutuneita vahinkoja.

Maksuton turva identiteettivarkauksien varalta

Uusi määräaikainen identiteettivarkausturva sisältyy maksutta kaikkiin Ifin kotivakuutuksiin. Turva on määräaikainen ja voimassa 1.6.2020-31.12.2023 niin uusille kuin vanhoille kotivakuutusasiakkaillemme.

Tutustu identiteettivarkausturvaan

Laaja kotivakuutus korvaa puhelimen rikkoutumisen

Puhelimien vahingot ovat yleisimpiä kotivakuutuksesta korvattavia vahinkoja. Kun sinulla on Laaja-tason kotivakuutus, korvaamme sinulle mm. särkyneen lasin sekä puhelimen kastumisen ja varkauden. 

Jos sinulla on kallis älypuhelin tai läppäri, suosittelemme ehdottomasti LaajaPlus-kotivakuutusta. LaajaPlus-tason vakuutuksessa puhelimen ikä ei nimittäin vaikuta korvauksen määrään, jos vahinko sattuu puhelimen hankintavuonna tai seuraavan vuoden aikana.

LaajaPlus on kotivakuutuksistamme kattavin ja siihen vaihtamista ei tarvitse epäröidä. Kun otat LaajaPlussan lupaamme korvata vähintään sen, minkä nykyinenkin kotivakuutuksesi. Eli jos edellinen toisen vakuutusyhtiön vakuutus olisi korvannut sattuneen vahingon, myös me korvaamme sen, vaikkei se kuuluisi LaajaPlus-vakuutukseen. 

Vakuuttaminen täydestä hinnasta

Ostaessasi kotivakuutuksen verkkokaupasta huonekalusi, kodinkoneesi ja muut kotivakuutukseen sisältyvät esineet on vakuutettu täydestä hinnasta. Sinun ei siis tarvitse miettiä vakuutusta ostaessasi, kuinka paljon kodissasi on omaisuutta ja riittääkö esimerkiksi tietty korvaussumma kattamaan mahdollisia vahinkoja. 

Poikkeuksen täydestä hinnasta vakuuttamiseen tekevät tietyt esineryhmät, kuten arvokkaat esineet. Varmista ennen kotivakuutuksen ostamista, ovatko esineesi arvokkaampia kuin esineryhmien enimmäiskorvausmäärät tietyllä turvatasolla.