Kotivakuutus omakotitaloon

Katso hetkessä kotivakuutuksen hinta omakotitaloon tai erillistaloon.

Maksuton startti

Lunasta maksuton kuukausi uuteen vakuutukseesi.
Näin se toimii

Onko kyseessä paritalo?
  • Tuhoeläintorjunta täysin maksutta

    Yleisiä torjuttavia tuhoeläimiä ovat mm. hiiret, rotat, muurahaiset ja ampiaiset.

  • Maksuton kunnossapitosuunnitelma

    Palvelun avulla pidät hyvää huolta kodistasi ja säilytät sen arvon.

  • Laajaplus - Suomen laajin turva

    Laajaplus korvaa vahinkoja, jos vesikatto vuotaa tai vedeneriste pettää kylpyhuoneessa.

Miksi omakotitalon kotivakuutus Ifistä?

Omakotitalon vakuutuksemme on suunniteltu pitämään hyvää huolta lempipaikastasi ja tavaroistasi. Omakotitalon vakuutukseemme kuuluu irtaimiston ja rakennuksen lisäksi kattavasti myös piha leikkimökkeineen, paljuineen ja autokatoksineen.

Kotivakuutus kattaa samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet ja on voimassa kodin lisäksi jopa vuoden mittaisilla matkoilla. 

Kotivakuutuksemme sisältää automaattisesti myös vastuuvakuutuksen ja oikeusturvavakuutuksen, kun olet vakuuttanut irtaimiston. Nämä turvat auttavat riita- ja rikosasioissa sekä silloin, jos sinä tai perheenjäsenesi aiheutatte vahingon muille.

Suomen laajin turva on Laajaplus

Laajaplus on Suomen laajin turva talollesi ja irtaimistollesi. Sen valitsemalla voit saada korvauksia hitaasti kehittyneistä vahingoista, joita kotivakuutukset eivät yleensä korvaa.

Vakuutuksesta korvataan mm. vesikattojen vuotovahinkoja, märkätilan vedeneristeen pettämisvahinkoja sekä tuhoeläinten talon rakenteille aiheuttamia vahinkoja.

Laajoihin omakotitalon vakuutuksiimme kuuluu myös ainutlaatuisia maksuttomia palveluita kodin kunnossapitoon, kuten tuhoeläintorjuntapalvelu. Sen avulla mm. ampiaiset ja hiiret pysyvät loitolla talostasi. Saat täysin maksutta apua puhelimitse, tarjoamme sopivat torjunta-aineet itsenäiseen tuholaistorjuntaan, tai tuholaistorjuja voi tulla paikan päälle. 

Lue lisää tuhoeläintorjuntapalvelusta

Omakotitalon kunnossapitosuunnitelma ja puhelinpalvelu maksutta

Jos valitset laajan tai Laajaplus-kotivakuutuksen, saat maksutta ainutlaatuisen omakotitalon kunnossapitosuunnitelman, jota et saa muista vakuutusyhtiöistä. Voit asua huolettomasti talossasi, sillä palveluun kuuluu neljän vuoden välein tehtävä kotikäynti ja puhelinpalvelu.

Kotikäynnin tekee rakennusalan asiantuntija, joka käy läpi kotisi kunnon, rakenteet ja rakennuksen tekniikan sekä antaa vinkkejä turvalliseen asumiseen ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn. Vinkkejä talon kunnossapitoon saat myös puhelimitse ennen tai jälkeen kotikäynnin.

Tutustu kunnossapitosuunnitelmaan

Usein kysyttyä omakotitalon tai erillistalon kotivakuutuksesta

Valitse talollesi ja irtaimistollesi sopiva turvataso

Omakotitalon kohdalla valitset vakuutuksen rakennukselle ja kodin irtaimistolle sekä näille omat omavastuut.

Mitä vakuutus korvaa? Laajaplus Laaja Perus
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää

Omakotitalon rakentaminen ja vakuutus

Suosittelemme ottamaan vakuutuksen omakotitalolle rakentamisen alkuvaiheessa. Rakenteilla olevan omakotitalon voit vakuuttaa Ifissä missä tahansa rakennusprojektin vaiheessa. Vakuutus kattaa talon perustukset ja rakennusmateriaaleille sattuneet vahingot jo siitä lähtien, kun niitä lähdetään kuljettamaan tontille. 

Verkkokaupassamme voit ostaa vakuutuksen rakenteilla olevalle kodillesi valmiin rakennuksen tiedoilla. Valitse rakennusvuodeksi kuluva vuosi.

Irtaimiston vakuutuksen saat ostettua myöhemmin soittamalla asiakaspalveluumme tai jättämällä viestin Omilla sivuilla. Jos rakennat tai kunnostat kotiasi talkoovoimilla, muista talkoovakuutus.

Haluatko keskustella omakotitalovakuutuksista asiantuntijamme kanssa?

Voit jättää meille alla olevalla lomakkeella soittopyynnön ja soitamme sinulle muutaman päivän sisällä. Kerro meille, oletko kiinnostunut keskustelemaan vakuutuksista puhelimitse tai verkkotapaamisessa (lue usein kysyttyjä kysymyksiä verkkotapaamisista).

Odota hetki, lomake latautuu!

Jopa 15 % alennus vakuutusmaksuistasi keskittämällä

Kotivakuutuksella pääset suoraan mukaan Ifin etuohjelmaan. Jos sinulla on lisäksi kasko- tai henkilövakuutus, alennuksesi vakuutuksistasi kasvaa.