Nasta haaste:

Iskeekö lumi-inferno aina ennen renkaanvaihtoa?

Vastaa ja voita 500 euron lahjakortti!

Osallistu Nasta haasteeseemme, ja kerro muutamassa minuutissa, mitkä asiat vaikuttavat sinun talvirengasvalintaasi. Voit osallistua myös arvontaan ja voittaa yhden neljästä 500 euron arvoisesta lahjakortista Motonetiin. Kyselyn tulokset julkaisemme myöhemmin tällä sivulla.

Odota vielä hetki! Lomake latautuu.

Arvonnan säännöt

If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, y-tunnus 1602149-8, PL 4, 00025 If, järjestää arvonnan osoitteessa if.fi/nastahaaste ajalla 8.10–30.11.2019.

Arvontaan osallistuvan on oltava täysi-ikäinen.

Arvonnan palkintoina on neljä 500 euron arvoista Motonetin lahjakorttia. Tuotteet arvotaan Nasta haaste -kyselyn yhteydessä olevassa arvonnassa kaikkien osallistuneiden kesken.

Arvonnan järjestäjä vastaa toimituskuluista sekä arpajaisverosta ja mahdollisista muista palkinnon luovutukseen liittyvistä maksuista. Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä eikä muuttaa rahaksi.

Samalla sähköpostiosoitteella ja evästeellä voi osallistua arvontaan vain kerran. Jos yrität osallistua samalla osoitteella tai evästeellä kahdesti, vain jälkimmäinen osallistuminen jää voimaan. Kilpailu on voimassa vain Suomessa.

Arvonta suoritetaan kuukauden kuluessa arvonta-ajan päättymisestä. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti arvonnan tuloksen viimeistään 31.12.2019. Palkinto toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti.

If-konsernin henkilöstöllä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua arvontaan. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yhtiöiden tai organisaatioiden työntekijöillä, jotka ovat olleet osallisia tämän arvonnan järjestämiseen.

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvonnan toteutukseen internetissä liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä. Väärinkäytöstapauksissa järjestäjällä on oikeus sulkea väärinkäytöstä epäilty arvonnasta ja mitätöidä hänen väärinkäytösten avulla saamansa palkinto.

Arvontaan voi osallistua antamalla yhteystietonsa. Arvontaan osallistuva voi halutessaan antaa Ifille myös markkinointiluvan, jolloin hänen yhteystietojaan voidaan käyttää If Vahinkovakuutus Oyj:n suorittamaan markkinointiin sähköpostitse tai puhelimitse. Markkinointiluvan voi halutessaan perua heti ensimmäisen sähköpostin yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä.

Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Tietoja arvonnasta ja sen tuloksesta antaa arvontapäivän jälkeen If Vahinkovakuutus Oyj, CRM ja Markkinointi, 00025 If, puh. 010 515 10.

Nasta haaste -kampanjan avulla haluamme kertoa tieliikennelain muuttumisesta suomalaisille, jotta talvi ei jatkossakaan pääsisi autoilijoita yllättämään

Talvirengaspakko muuttuu keliperusteiseksi 2020

Uusi tieliikennelaki astuu voimaan 1.6.2020, ja talvirenkaat voi sen jälkeen vaihtaa aiemmin tai myöhemmin kelistä riippuen sekä talvi- että kevätkaudella. Tänä syksynä talvirenkaat on kuitenkin oltava alla 1.12. mennessä.

Lue lisää lakimuutoksesta