Loistokuski maksaa vakuutuksistaan vähemmän

Ifin asiakkaana autoilu on edullista ja huoletonta. If Etuohjelman ansiosta saat -10 % pysyvän alennuksen autosi liikenne- ja kaskovakuutuksista, vuodesta toiseen. Et jää koskaan tien päällä pulaan, sillä jokainen kaskovakuutuksemme korvaa autosi hinauksen jopa teknisen vian takia. Matkakulusikin korvaamme, jotta pääset sinne, minne olit matkalla. Loistokuskeille takaamme lisäksi bonuksen säilymisen vahingon sattuessa. Asiakkaidemmekin mielestä homma sujuu. Siitä todisteena heidän korvauspalvelullemme antama arvosana 4,5 asteikolla 1—5. Aika hyvin, vai mitä? Katso sinäkin verkkokaupastamme sopiva vakuutus autollesi ja ryhdy asiakkaaksemme!

Olet Loistokuski, jos

  • liikennevakuutuksesi bonus on ollut 70 prosenttia vähintään neljän vuoden ajan
  • sinulle ei ole sattunut liikennevahinkoa neljään vuoteen. Missä tahansa yhtiössä kertyneet vahingottomat vuodet huomioidaan
  • ajoneuvosi on henkilö-, paketti-, matkailuauto tai moottoripyörä

Nämä edut saat heti käyttöösi

  • Nostamme liikennevakuutuksesi bonuksen 75 prosenttiin jolloin vakuutusmaksusi pienenee
  • Liikennevakuutuksesi bonus säilyy 75 prosentissa, vaikka sinulle sattuisi yksi vahinko
  • Myös kaskovakuutuksesi bonus kestää yhden kolaroinnin. Vakuutusmaksusi ei nouse vahingon takia

​Palkitsemme parhaat kuskit

Haluamme palkita huolelliset kuljettajat, joille sattuu harvoin vahinkoja. Siksi Loistokuskietumme alentaa liikenneva​kuutuksen hintaa ja vahingon sattuessa ehkäisee bonusmenetykset liikenne- ja kaskovakuutuksessa.

Kun olet ajanut neljä peräkkäistä vakuutuskautta vahingoitta täydellä 70 prosentin bonuksella, nostamme bonuksen 75 prosenttiin. Mikä parasta, bonus säilyy yhden vahingon jälkeenkin, eikä vakuutusmaksu näin ollen nouse. Sama koskee myös kaskovakuutuksen bonusta, joka säilyy 70 prosentissa, jos vakuutuskauden aikana sattuu korkeintaan yksi kaskovahinko. Säästät siis vahingon sattuessa parhaimmillaan satoja euroja!

Loistokuskiedun saat missä tahansa yhtiössä kertyneiden vahingottomien vuosien perusteella, ja se määräytyy Ifin bonustaulukon mukaisesti. Saat siis uutenakin asiakkaana edun välittömästi käyttöösi, mikäli vahingottomia vuosia on takana tarpeeksi. Muista, että Loistokuskiedun saat vain Ifistä.​


Näin tarkistat oletko jo Loistokuski

Jos et vielä ole Ifin asiakas, tarkista verkkokaupassa ​oletko oikeutettu Loistokuskietuun. Jos liikennevakuutuksesi bonus on verkkokaupan mukaan 75 %, onnittelemme — olet Loistokuski — saat edun heti käyttöösi ottaessasi vakuutuksen meiltä. Mikäli olet autoilu-uraasi aloitteleva alle 27​-vuotias kuljettaja, katso täältä miten saat bonuksesi karttumaan nopeammin.


Jos olet jo entuudestaan Ifin asiakas, voit tarkistaa Omilta sivuilta​, onko sinulla jo Loistokuskietu. Voit myös soittaa Ifiin 010 19 19 19, niin tarkastamme bonuksesi.


​Testaa tietosi liikenneturvallisuudesta Loistokuskivisassa

Tunnetko auton pakolliset turvalaitteet ja tiedätkö miten valitset liikenteessä oikean ajonopeuden? Osallistu Ifin Loistokuskivisaan ​ja saat selville, oletko liikenteessä täysi hasardi vai ehta Loistokuski. Haasta myös kaverisi mukaan visailemaan!

Mitä eroa on liikenne- ja kaskovakuutuksella?

Pakollinen liikennevakuutus korvaa vahinkotilanteessa kaikki henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Kaskovakuutus puolestaan korvaa omalle autollesi sattuneet vahingot.

Jos esimerkiksi peruutat epähuomiossa toiseen autoon aiheuttaen samalla vahingon omalle autollesi, syyttömälle osapuolelle koituneet vahingot korvataan liikennevakuutuksestasi ja kaskovakuutus korvaa oman autosi korjauksen. Mikäli sinulla on Loistokuskietu käytössäsi, tällaisen tapauksen jälkeen bonuksesi säilyvät — sekä liikenne- että kaskovakuutuksen osalta — eikä vakuutusmaksu tästä johtuen nouse.

Minkälaisia vahinkoja ihmisille sattuu liikenteessä?

Vuosien varrella olemme korvanneet asiakkaillemme tuhansia autovahinkoja ja siksi meillä on erinomainen käsitys erilaisten riskien todennäköisyyksistä ja hinnoista. Halusimme jakaa tietomme kanssasi ja kertoa avoimesti ja selkeästi, kuinka usein pelti rytisee ja miten kalliiksi vahinko voi ilman kaskovakuutusta tulla. Tilastosta huomaat, että taitavankin kuskin on syytä varautua kaskovakuutuksella, sillä monet yleiset vahingot johtuvat muusta kuin kuljettajan huolimattomuudesta. Tutustu autovahinkotilastoon.