Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Palvelut

  Etäeläinlääkäristä apua nopeasti

  Eläinvakuutusasiakkaanamme saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Oksentaako koirasi? Onko kissasi käytös muuttunut? Muun muassa näihin saat nopeasti apua ja ajan etäeläinlääkärille jopa viiden minuutin päähän. 

 2. Neuvot ja vinkit

  Liikennekäyttöönotto

  Liikennekäyttöönotto tarkoittaa autosi, moposi tai moottoripyöräsi ottamista pois seisonnasta. Kun haluat ajoneuvosi takaisin tien päälle, voit tehdä sen helposti ja maksutta Omilla Sivuilla, me välitämme tiedon Traficomille.

 3. Neuvot ja vinkit

  Liikennekäytöstäpoisto

  Liikennekäytöstäpoiston tekemällä laitat autosi, moposi tai moottoripyöräsi seisontaan, ja voit säästää, kun kulkupelisi ei ole ajokäytössä. Liikennekäytöstäpoisto on helppo tehdä suoraan Omilla sivuilla, me hoidamme ilmoituksen puolestasi Traficomille.

 4. Neuvot ja vinkit

  Omat sivut

  Asiakkaanamme saat käyttöösi henkilökohtaisen verkkopalvelun, jossa voit hoitaa vakuutusasioitasi sinulle parhaaseen aikaan. Ifin Omat sivut on käytössäsi ympäri vuorokauden.