If Laatukorjaamo

If Laatukorjaamossa saat aina korkeatasoista palvelua, ja voit huoletta odottaa ilmoitusta korjauksen valmistumisesta. Autosi on hoidossa ammattilaisilla, jotka tuntevat alan uusimmat teknologiat ja osaavat valita korjaukseen fiksuimmat menetelmät.

Meille on tärkeää, että pääset pian takaisin tien päälle, mutkattomasti ja ennen muuta turvallisesti.

  • Sopiva sijainti, laadukas ja ripeä korjauspalvelu
  • Voit kuvata vauriot itse, ei ylimääräisiä korjaamokäyntejä
  • Vakuutusyhtiön suosittelema

Ifin laatukorjaamossa asiat sujuvat ilman ylimääräisiä mutkia

Ifin laatukorjaamo tarkoittaa nopeaa korvauspalvelua ja vaivatonta korjaamokäyntiä luotettavalla korjaamolla. Suosittelemme sinulle sopivaa korjaamoa sijaintisi ja autosi merkin mukaisesti. Lisäksi olemme tehneet puolestasi perusteellisen arvioinnin suosittelemamme korjaamon laadusta ja työnkuluista.

Sinun tarvitsee vain tehdä vahinkoilmoitus ja laitamme korvausprosessin heti liikkeelle.

Arvostin sitä, että If suositteli minulle sopivaa korjaamoa.

Asiakaspalaute

Katso miten If Laatukorjaamo toimii

If Laatukorjaamot palvelevat ympäri Suomea

If Laatukorjaamo palvelee Autoklinikan ja InCarin korjaamoissa seuraavilla paikkakunnilla.

Tiesithän, että auto tarvitsee viedä korjaamolle vahinkotarkastukseen vain silloin, kun pelti on kunnolla ryskynyt. Pienten vaurioiden kohdalla – eli noin 85 prosentissa tapauksista – riittää, kun otat kännykällä vaurioista kuvat ja lähetät ne korjaamoon. Näin säästyy yksi ajomatka korjaamolle ja takaisin.

Tee vahinkotarkastus netissä

Autoklinikan vahinkotarkastus

InCarin vahinkotarkastus

Haluamme poistaa vaivan, joka liittyy sen pähkäilyyn, mihin korjaamoon autonsa viitsii viedä. Asiakas voi luottaa siihen, että ammattilaiset ovat valinneet korjaamon, jossa homma hoituu vikkelästi.

Ifin ajoneuvovakuutuksista vastaava johtaja Eero Färkkilä

Tervetuloa If Laatukorjaamoon Espoon Friisinmäkeen

Täyden palvelun If Laatukorjaamossa käytössäsi ovat alan huippuammattilaiset ja uusimmat teknologiat. Friisinmäessä autostasi ja sinusta pidetään erityisen hyvää huolta.

  1. Halutessasi voit kuvata vauriot itse ja saat arvion korjauksesta etänä. Jos tulet korjaamolle, vahinkotarkastus hoituu vartissa.
  2. Voit tuoda autosi korjattavaksi 24/7 jättämällä avaimet säilöön.
  3. Tuulilasin kiveniskemät sekä pienet, maalipinnaltaan ehjät kolhut saadaan usein korjattua alle tunnissa. Odotellessasi voit nauttia taukokahvit If Loungessa tai hyödyntää etätyöpistettä.
  4. Voit seurata korjauksen edistymistä netissä – saat ilmoituksen, kun korjaus on valmis.

Katso korjaamon palvelut ja yhteystiedot

Onko If Laatukorjaamolla ja merkkikorjaamolla eroa?

If tekee yhteistyötä sekä laadukkaiden merkkikorjaamojen että laadukkaiden yleiskorjaamojen kanssa.

Edellytämme kaikilta korjaamokumppaneiltamme sitä, että autot korjataan tarkalleen valmistajien ohjeiden mukaisesti ja että korjaamon henkilökunnan osaamisen taso on riittävä.

Takuu säilyy myös If Laatukorjaamossa

Vuodesta 2010 eteenpäin auton valmistajat eivät ole enää EU:ssa voineet rajoittaa takuun voimassaoloa, mikäli auto korjataan muualla kuin niiden valtuuttamissa korjaamoissa.

Osia ei aina kannata vaihtaa uusiin

If Laatukorjaamossa osien korjaamista suositaan aina kun vain mahdollista. Esimerkiksi muoviosat kuten auton puskurit ovat tyypillisiä korjauskohteita. Eroa korjatun ja vaihdetun osan välillä ei paljaalla silmällä näe.

Usein korjauksen laadun ja turvallisuuden kannalta on myös perustellumpaa korjata rikkoutunut osa kuin vaihtaa se kokonaan uuteen. Tällöin esimerkiksi kolhiintuneen lokasuojan autotehtaalla hitsattuja saumoja ei tarvitse avata. Korjaaminen on myös ympäristö- ja ilmastoystävällisempi tapa toimia.