Ifin kumppanikorjaamot palvelevat ympäri Suomea

Ifin kumppanikorjaamossa saat aina korkeatasoista palvelua, ja voit huoletta odottaa ilmoitusta korjauksen valmistumisesta. Autosi on hoidossa ammattilaisilla, jotka tuntevat alan uusimmat teknologiat ja osaavat valita korjaukseen fiksuimmat menetelmät.

Meille on tärkeää, että pääset pian takaisin tien päälle, mutkattomasti ja ennen muuta turvallisesti.

  • Sinulle sopiva sijainti. Laadukas ja ripeä korjauspalvelu.
  • Voit kuvata vauriot itse, ei ylimääräisiä korjaamokäyntejä.
  • Ifin asettamat vaatimukset korjausten ympäristövastuullisuudelle.

Ifin kumppanikorjaamossa asiat sujuvat ilman ylimääräisiä mutkia

Sinulle kumppanuus tarkoittaa nopeaa korvauspalvelua ja vaivatonta korjaamokäyntiä luotettavalla korjaamolla. Saat meiltä tiedon sinulle sopivasta korjaamosta sijaintisi ja autosi merkin perusteella. Voit aina luottaa siihen, että olemme tehneet puolestasi perusteellisen arvioinnin korjaamon laadusta, työmenetelmistä ja ympäristövastuullisuudesta.

Sinun tarvitsee vain tehdä vahinkoilmoitus ja laitamme korvausasiasi heti liikkeelle. Saat toimintaohjeet ja tiedon korjaamosta Omille sivuille.

Vahinkotarkastus ilman käyntiä korjaamolla

Tiesithän, että auto tarvitsee viedä kumppanikorjaamollemme vahinkotarkastukseen vain silloin, kun pelti on kunnolla ryskynyt. Pienten vaurioiden kohdalla – eli noin 85 prosentissa tapauksista – riittää, kun otat kännykällä vaurioista kuvat ja lähetät ne korjaamoon. Näin sinulta säästyy yksi ajomatka korjaamolle ja takaisin.

Onko Ifin kumppanikorjaamoissa eroja?

Teemme yhteistyötä sekä laadukkaiden merkkikorjaamojen että laadukkaiden yleiskorjaamojen kanssa.

Edellytämme kaikilta kumppanikorjaamoiltamme sitä, että autot korjataan tarkalleen valmistajien ohjeiden mukaisesti ja että korjaamon henkilökunnan osaamisen taso on korkea. Asetamme aina tiukat vaatimukset korjausten laadulle, asiakastyytyväisyydelle ja ympäristövastuullisuudelle. Vaatimusten täyttymistä seurataan jatkuvasti.

Auton takuu säilyy Ifin kumppanikorjaamossa

Voit luottaa, että kumppanikorjaamomme tekevät korjaukset autovalmistajien ohjeiden mukaisesti, jolloin myös auton takuu pysyy voimassa.

Osia ei aina kannata vaihtaa uusiin

Ifin kumppanikorjaamossa osien korjaamista suositaan aina kun vain mahdollista. Esimerkiksi muoviosat, kuten auton puskurit, ovat tyypillisiä korjauskohteita. Korjatun ja vaihdetun osan välillä ei ole eroa laadussa tai ulkonäössä.

Myös korjauksen laadun ja turvallisuuden kannalta on perustellumpaa korjata rikkoutunut osa kuin vaihtaa se kokonaan uuteen, sillä on aina parempi jättää tehtaalla hitsatut saumat avaamatta. Korjaaminen on lähes aina myös ympäristöystävällisempi tapa toimia.

Näin Ifin kumppanikorjaamo toimii

Esittelyssä Ifin kumppanikorjaamo Espoon Friisinmäessä

Täyden palvelun korjaamossa käytössäsi ovat alan huippuammattilaiset ja uusimmat teknologiat. Näin homma toimii Friisinmäessä, jossa autostasi ja sinusta pidetään erityisen hyvää huolta.

  1. Halutessasi voit kuvata vauriot itse ja saat arvion korjauksesta etänä. Jos tulet korjaamolle, vahinkotarkastus hoituu vartissa.
  2. Voit tuoda autosi korjattavaksi 24/7 jättämällä avaimet säilöön.
  3. Tuulilasin kiveniskemät sekä pienet, maalipinnaltaan ehjät kolhut saadaan usein korjattua alle tunnissa. Odotellessasi voit nauttia taukokahvit loungessa tai hyödyntää etätyöpistettä.
  4. Voit seurata korjauksen edistymistä netissä – saat ilmoituksen, kun korjaus on valmis.

Katso korjaamon palvelut ja yhteystiedot

Arvostin sitä, että If suositteli minulle sopivaa korjaamoa.

Asiakaspalaute