If Laatukorjaamo

If Laatukorjaamossa saat aina korkeatasoista palvelua, ja voit huoletta odottaa ilmoitusta korjauksen valmistumisesta. Autosi on hoidossa ammattilaisilla, jotka tuntevat alan uusimmat teknologiat ja osaavat valita korjaukseen fiksuimmat menetelmät. Meille on tärkeää, että pääset pian takaisin tien päälle, mutkattomasti ja ennen muuta turvallisesti.

  • Sopiva sijainti, laadukas ja ripeä korjauspalvelu
  • Voit kuvata vauriot itse, ei ylimääräisiä korjaamokäyntejä
  • Vakuutusyhtiön suosittelema

Auton joutuminen hinaukseen tai pienikin lommo parkkipaikalla ottaa aina päähän, ja harvalla on tässä kohtaa intoa alkaa selvittää sopivaa autokorjaamoa. Siksi onkin paitsi järkevää myös helppoa ottaa ensimmäiseksi yhteyttä Ifiin.

Vahinkoilmoituksen saatuamme laitamme korvausprosessin heti liikkeelle. Lisäksi suosittelemme sopivaa korjaamoa sijaintisi ja autosi merkin mukaisesti. Vakuutusyhtiön suositus ei ole mikä tahansa suositus. Se tarkoittaa, että luotettava taho on tehnyt puolestasi perusteellisen arvioinnin korjaamon laadusta ja työnkuluista.

Käyttämällä If Laatukorjaamoa, sinulla on mahdollisuus lähettää vahinkotarkastusta varten kuvat tai video vahingoista verkkopalvelun kautta, jolloin vältyt lähes aina tarkastuskäynniltä korjaamolla.

If Laatukorjaamo palvelee Autoklinikan korjaamoissa Vantaan Tammistossa, Espoossa Espoonlahdessa, Tampereella, Turun Orikedolla, Vaasassa ja Oulussa.

Heinäkuussa 2020 konsepti laajenee myös InCar-korjaamoihin, kun Turun Pansiontien toimipiste aloittaa If Laatukorjaamona. Myöhemmin syksyllä toiminta laajenee useampiin InCarin toimipisteisiin.

Arvostin sitä, ettei tarvinnut tehdä oikeastaan mitään muuta kuin soittaa Ifiin.

Kun vahinko sattuu, If Laatukorjaamo auttaa

Esimerkkitapauksessa kerromme, miten If Laatukorjaamo auttoi espoolaista Pekkaa, ja miten vahinkotarkastus ja vahinkojen korjaus käytännössä etenee.

Vahinko tapahtui lähes täynnä olevassa parkkihallissa Pekan peruuttaessa autoaan ahtaaseen parkkiruutuun. Pekan tarkkaillessa etäisyyttä viereisiin autoihin hän ei huomannut oman parkkiruutunsa olevankin pienempi kuin viereiset paikat. Yhtäkkiä kuului räsähdys ja raapiva ääni, kun auton takakulma osui jykevään betonitolppaan.

Vahinkoilmoitus

Tolppa oli särkenyt takavalon ja raapinut auton maalipintaan ikävät jäljet. Pekka käynnisti If Mobiili -sovelluksen ja valitsi Tee vahinkoilmoitus, Ajoneuvovahinko. Muutamassa minuutissa Pekka oli syöttänyt vahinkoilmoitukseen tiedot siitä, mitä oli tapahtunut.

Seuraavana päivänä Pekan kännykkään tuli viesti Ifiltä. Pekka avasi If Mobiilin ja luki viestin. Siinä kerrottiin, miten hän saisi autonsa jälleen kuntoon ja neuvottiin ottamaan yhteyttä lähellä sijaitsevaan If Laatukorjaamoon, Autoklinikkaan. Autoklinikan nettisivuilla Pekka lähetti auton vaurioista kännykällä ottamansa kuvat vahinkotarkastusta varten.

Vaurioiden korjaaminen

Pekka sai Autoklinikalta viestin, jossa kerrottiin, kuinka paljon auton korjaaminen tulisi maksamaan ja kauan työ kestäisi. Pekka sai myös tiedon, että vakuutus korvaisi auton korjauksen, Nyt Pekan piti enää valita maksaisiko hän korjauksen itse vai haluaisiko hän, että vahinko korvataan vakuutuksesta?

Koska Pekka tarvitsi autoa ja hänellä oli vakuutuksessaan myös sijaisautoturva, hän päätti käyttää vakuutusta auton korjaukseen. Tämän jälkeen Pekka teki korjaamon kanssa korjaussopimuksen ja varasi autolleen korjausajan. 

Tuodessaan autonsa korjaamolle sijaisauto oli korjaamon pihassa odottamassa. Kaikki sujui todella helposti ja vaivattomasti. Pekka pystyi kätevästi netin kautta seuraamaan korjauksen etenemistä. Ja seuraavalla viikolla Pekka saikin jo korjaamolta viestin, että hänen autonsa olisi valmis noudettavaksi. Pekka palautti sijaisauton, maksoi vain vakuutuksen omavastuun ja hyppäsi iloisena oman autonsa kyytiin, jossa ei näkynyt enää jälkeäkään törmäyksestä.

Haluamme poistaa vaivan, joka liittyy sen pähkäilyyn, mihin korjaamoon autonsa viitsii viedä. Asiakas voi luottaa siihen, että ammattilaiset ovat valinneet korjaamon, jossa homma hoituu vikkelästi.

Kolme myyttiä autokorjaamoista

Kokosimme yhteen tyypillisiä uskomuksia autokorjaamoista, ja kysyimme asiantuntijoilta, kuinka hyvin ne nykyään pitävät paikkansa.