Ifin laatukorjaamot palvelevat ympäri Suomea

Laatukorjaamossa saat aina korkeatasoista palvelua, ja voit huoletta odottaa ilmoitusta korjauksen valmistumisesta. Autosi on hoidossa ammattilaisilla, jotka tuntevat alan uusimmat teknologiat ja osaavat valita korjaukseen fiksuimmat menetelmät.

Meille on tärkeää, että pääset pian takaisin tien päälle, mutkattomasti ja ennen muuta turvallisesti.

  • Sopiva sijainti, laadukas ja ripeä korjauspalvelu
  • Voit kuvata vauriot itse, ei ylimääräisiä korjaamokäyntejä
  • Vakuutusyhtiön suosittelema

Ifin laatukorjaamossa asiat sujuvat ilman ylimääräisiä mutkia

Laatukorjaamo tarkoittaa nopeaa korvauspalvelua ja vaivatonta korjaamokäyntiä luotettavalla korjaamolla. Suosittelemme sinulle sopivaa korjaamoa sijaintisi ja autosi merkin mukaisesti. Lisäksi olemme tehneet puolestasi perusteellisen arvioinnin suosittelemamme korjaamon laadusta ja työnkuluista.

Sinun tarvitsee vain tehdä vahinkoilmoitus ja laitamme korvausprosessin heti liikkeelle. Saat toimintaohjeet ja tiedon suosittelemastamme korjaamosta Omille sivuille.

Vahinkotarkastus ilman käyntiä korjaamolla

Tiesithän, että auto tarvitsee viedä korjaamolle vahinkotarkastukseen vain silloin, kun pelti on kunnolla ryskynyt. Pienten vaurioiden kohdalla – eli noin 85 prosentissa tapauksista – riittää, kun otat kännykällä vaurioista kuvat ja lähetät ne korjaamoon. Näin säästyy yksi ajomatka korjaamolle ja takaisin.

Arvostin sitä, että If suositteli minulle sopivaa korjaamoa.

Asiakaspalaute

Näin Ifin laatukorjaamo toimii

Haluamme poistaa vaivan, joka liittyy sen pähkäilyyn, mihin korjaamoon autonsa viitsii viedä. Asiakas voi luottaa siihen, että ammattilaiset ovat valinneet korjaamon, jossa homma hoituu vikkelästi.

Ifin ajoneuvovakuutuksista vastaava johtaja Eero Färkkilä

Esittelyssä Ifin laatukorjaamo Espoon Friisinmäessä

Täyden palvelun laatukorjaamossa käytössäsi ovat alan huippuammattilaiset ja uusimmat teknologiat. Näin homma toimii Friisinmäessä, jossa autostasi ja sinusta pidetään erityisen hyvää huolta.

  1. Halutessasi voit kuvata vauriot itse ja saat arvion korjauksesta etänä. Jos tulet korjaamolle, vahinkotarkastus hoituu vartissa.
  2. Voit tuoda autosi korjattavaksi 24/7 jättämällä avaimet säilöön.
  3. Tuulilasin kiveniskemät sekä pienet, maalipinnaltaan ehjät kolhut saadaan usein korjattua alle tunnissa. Odotellessasi voit nauttia taukokahvit loungessa tai hyödyntää etätyöpistettä.
  4. Voit seurata korjauksen edistymistä netissä – saat ilmoituksen, kun korjaus on valmis.

Katso korjaamon palvelut ja yhteystiedot

Onko Ifin laatukorjaamolla ja merkkikorjaamolla eroa?

If tekee yhteistyötä sekä laadukkaiden merkkikorjaamojen että laadukkaiden yleiskorjaamojen kanssa.

Edellytämme kaikilta korjaamokumppaneiltamme sitä, että autot korjataan tarkalleen valmistajien ohjeiden mukaisesti ja että korjaamon henkilökunnan osaamisen taso on riittävä.

Takuu säilyy myös Ifin laatukorjaamossa

Vuodesta 2010 eteenpäin auton valmistajat eivät ole enää EU:ssa voineet rajoittaa takuun voimassaoloa, mikäli auto korjataan muualla kuin niiden valtuuttamissa korjaamoissa.

Osia ei aina kannata vaihtaa uusiin

Ifin laatukorjaamossa osien korjaamista suositaan aina kun vain mahdollista. Esimerkiksi muoviosat kuten auton puskurit ovat tyypillisiä korjauskohteita. Eroa korjatun ja vaihdetun osan välillä ei paljaalla silmällä näe.

Usein korjauksen laadun ja turvallisuuden kannalta on myös perustellumpaa korjata rikkoutunut osa kuin vaihtaa se kokonaan uuteen. Tällöin esimerkiksi kolhiintuneen lokasuojan autotehtaalla hitsattuja saumoja ei tarvitse avata. Korjaaminen on myös ympäristö- ja ilmastoystävällisempi tapa toimia.