Vakavan sairauden turva

Ifin vakavan sairauden turva eli Sopeutumisturva tukee sinua tiukassa paikassa. Kun sairaus pysäyttää arjen, vakuutus tuo taloudellista turvaa. Voit ostaa turvan verkosta samalla kun hankit sairaus- tai tapaturmavakuutuksen. Asiakaspalvelustamme saat turvan myös itsenäisenä.

 • Edullinen ja kattava: korvaa 10 yleistä sairautta ja vammaa.

 • Saat korvauksen heti lääkärin diagnoosin jälkeen.

 • Verovapaa korvaus valintasi mukaan jopa 50 000 euroa.

Vakavat sairaudet yleistyvät, mutta onneksi myös hoidot kehittyvät, niin että yhä useamman sairauden voi hoitaa tai sen kanssa voi sopeutua elämään. Vakavan sairauden turva auttaa sinua selviämään uudessa tilanteessa. Jos lääkäri toteaa sinulla esimerkiksi syövän, MS-taudin tai jonkin muun vakuutukseen sisältyvän sairauden, saat korvauksen heti diagnoosin jälkeen.

Laske hinta vakavan sairauden turvallesi 

Syötä alla olevaan laskuriin haluamasi korvauksen määrä ja ikäsi, niin saat suuntaa-antavan hinnan vakuutuksellesi. Voit hankkia vakavan sairauden turvan 59-vuotiaaksi saakka, ja se on voimassa 65-vuotiaaksi asti. 

Ikäsi

Voit käyttää verottoman kertakorvauksen vapaasti haluamaasi tarkoitukseen – olipa se sitten julkisia palveluja täydentävä kuntoutus, arkisten menojen kattaminen tai vaikka unelmien lomamatka myöhemmin, sairauden selättämisen kunniaksi.

Osta vakuutus helposti netistä tai puhelimitse

Voit hankkia vakavan sairauden turvan eli Sopeutumisturvan valintasi mukaan Ifin verkkokaupasta tai asiakaspalvelun kautta.

Voit ostaa Sopeutumisturvan verkkokaupasta samalla kun ostat sairausvakuutuksen tai tapaturmavakuutuksen. Kun hankit samalla kertaa sairausvakuutuksen ja Sopeutumisturvan, saat kertakorvauksen vakavasta sairaudesta, ja lisäksi vakuutus korvaa sairautesi hoito- ja tutkimuskuluja. 

Jos haluat varautua pelkästään vakaviin sairauksiin ilman muuta vakuutusturvaa tai jos sinulla on jo Ifin sairaus- tai tapaturmavakuutus, voit ostaa vakavan sairauden turvan asiakaspalvelustamme. Jätä soittopyyntö tai soita meille, niin laitetaan yhdessä vakuutuksesi kuntoon.

Yhä useampi sairaus on nykyään hoidettavissa

Vakavan sairauden turva kattaa nämä 10 sairautta ja vammaa:

 1. syöpä (pahanlaatuinen kasvain)
 2. sydäninfarkti
 3. aivoinfarkti tai aivoverenvuoto
 4. MS-tauti
 5. sydänleikkaus
 6. aivojen hyvälaatuinen kasvain
 7. motoneuronisairaus
 8. vakava palovamma
 9. aortta-aneurysma ja/tai aortan dissekoituma
 10. elinsiirto.

Tutustu vakuutusehtoihin

Vakavan sairauden turva vai syöpävakuutus?

Vakavan sairauden turva on käytännössä syöpävakuutus, sydänkohtausvakuutus, MS-tauti-vakuutus ja monta muuta yksittäisen sairauden vakuutusta yhdessä. Vakuutus korvaa yhteensä 10 yleistä sairautta tai vammaa. Saat verottoman kertakorvauksen heti lääkärin diagnoosin jälkeen. Jos sairastut kahteen vakavaan sairauteen, saat kaksi korvausta. Voit ottaa vakavan sairauden turvan itsenäisenä tai täydentämään sairausvakuutusta tai tapaturmavakuutusta.

Terveysselvitys oston jälkeen

Vakuutuksen hankkimisen jälkeen pyydämme sinua vastaamaan muutamaan terveyteesi liittyvään kysymykseen. Vastaa kysymyksiin Omilla sivuilla mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa, sillä vakuutus ei tule voimaan ennen terveysselvityksen täyttämistä. Vakuutuksen myöntämisestä päätetään antamiesi tietojen perusteella.

Nappaa itsellesi sopivin vakuutus

Laske hinta tapaturmavakuutukselle tai sairausvakuutukselle milloin vain – verkkokauppa on aina auki. 

Tutustu ja laske hinta

Vastaus kysymyksiisi 24/7

Jos terveysasiat mietityttävät, saat apua 24/7 If Terveysneuvonnasta. Soita sairaanhoitajalle tai käytä verkkopalvelua!

Lue If Terveysneuvonnasta

Terveysvinkit ja kätevät palvelut käyttöösi

If Terveys tarkoittaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja vinkkejä sinulle. 

Tutustu ja ota käyttöön