"Henkivakuutus on rohkea ratkaisu"

Pyysimme suomalaisia bloggaajia kertomaan ajatuksiaan henkivakuutuksesta. Lue, miksi Mungolifen Anna Pastak otti miehensä kanssa henkivakuutuksen esikoisen syntymän jälkeen ja miksi Katja Ståhlin mielestä henkivakuutus on ratsastajan paras ystävä.
 

Tutustu henkivakuutukseen

Mungolife

"Mulle henkivakuutus on keino varmistaa, että lapseni saavat 100% tuen ja läsnäolon mieheltäni, jos minulle käy jotain. "

Kahden lapsen äiti, 30-vuotias yrittäjä Anna Pastak kertoo, että henkivakuutuksen ottaminen tuli heidän perheessään ajankohtaiseksi esikoisen syntymän jälkeen. Hän teki hintavertailua vakuutusten välillä ja päätyi Ifin henkivakuutukseen. Lue lisää Annan päätöksestä Mungolife-blogista.

Meidän henkivakuutukset on mitoitettu niin, että puolison menehtyessä hänen osuutensa talon lainasta tulee henkivakuutuksesta ja lisäksi jää rahaa hautajaiskuluihin ja siihen, että pääsee jaloilleen.

Anna Pastak, Mungolife

Kavioliitossa

"Ratsastuspiireissä puhutaan halvoista henkivakuutuksista. Niitä ovat kypärä ja turvaliivi, mutta ihan oikeakaan henkivakuutus ei välttämättä ole kallis."

Toimittaja ja hevoshullu Katja Ståhlin mielestä henkivakuutus on hänelle erityisen tärkeä, koska hevosharrastus voi olla vaarallinen. Hän ei halua, että rakas harrastus koituisi hänen läheisilleen maksettavaksi. Lue lisää Katjan mietteitä hänen Kavioliitto-blogistaan.

Iidan matkassa

"Ehkä lapseni lähtee Interrail-matkalle muistelemaan minua, kuten itse tein isäni henkivakuutusrahoilla."

Opettaja, yhden lapsen yksinhuoltaja Iida Åfeldt haluaa turvata lapsensa taloudellisen tilanteen, jos hän menehtyy. Ifin yhteistyöjärjestön jäsenenä hän saa henkivakuutuksen todella edulliseen hintaan. Lue Iidan ajatuksia hänen Iidan matkassa -blogistaan.