Lapsivakuutus

Verkkokaupasta 10 % alennus!

Asiakkaamme ovat ostaneet yli 120 000 vakuutusta Ifin verkkokaupasta vuonna 2015


 • Valitse helposti sopiva vakuutus

  Voit ottaa vain tapaturmavakuutuksen tai myös sairauskuluvakuutuksen.

 • Saat itse valita lääkärin

  Ifin asiakkaana saat aina itse valita, missä lapsesi käy lääkärissä. Emme määrää hoitopaikkaa puolestasi.

 • Korvaukset nopeasti

  Käsittelemme 80 % korvaushakemuksista alle vuorokaudessa.

Mitä kuluja vakuutus korvaa? Laaja sairaus- ja tapaturma-vakuutus Laaja tapaturma-vakuutus
Sairauden ja tapaturman hoitokulut

Korvaamme sairauden ja tapaturman hoitokuluja, jotka ovat seurausta esimerkiksi:

 • korvatulehduksesta
 • poskiontelontulehduksesta
 • nielurisaleikkauksesta
 • luunmurtumasta

Yhden vakuutuskauden omavastuu on 150 euroa + 10 % kuluista. Jos vakuutuskausi on esim. kalenterivuosi ja lapsesi joutuu käymään lääkärillä useamman kerran tänä aikana, maksat vain kerran 150 euroa ja sen jälkeen korvaamme 90 % saman vuoden aikana syntyneistä kuluista. Hoitokuluja korvataan enintään 40 000 euroa vakuutuksen voimassaoloaikana.

Voit käyttää huoletta julkisen terveydenhuollon lisäksi yksityislääkäreiden palveluita tapaturmien ja sairauksien hoitoon.

 
Sairauden ja tapaturman aiheuttama pysyvä haitta

Korvaamme sairauden ja tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta kertakorvauksen vamman vakavuuden mukaan. Maksimikorvaus on 100 000 euroa.

Korvausesimerkkejä:
 • Peukalon menetys, haitta-aste 20 % = korvaus 20 000 euroa
 • Jos haitta-aste on 50 % tai yli, maksamme summan kaksinkertaisena: Molempien silmien täydellinen sokeutuminen, haitta-aste 90 % = korvaus 180 000 euroa.

Sairauden aiheuttaman haitan korvaamisen voivat johtaa esim. selkäydinvammat sekä aivovammat ja –kasvaimet.

Sopeutuminen vakavaan sairauteen tai vammaan

Maksamme kertakorvauksen, jos lapsi esimerkiksi sairastuu ensimmäisen tyypin diabetekseen, saa vakavan aivo- tai palovamman tai lapsella todetaan pahanlaatuinen kasvain. Kertakorvaus on aina 10 000 euroa.

Tapaturmainen kuolema

Korvaus tapaturmaisesta kuolemantapauksesta on 5 000 euroa.

Voimassa kaikessa urheilussa alle 18-vuotiailla

Vakuutus on rajoituksetta voimassa alle 18-vuotiailla kaikessa urheilussa, myös kilpaillessa ja extreme-lajeissa. Et siis tarvitse erillisiä lisenssi- tai lisävakuutuksia.

Tapaturman hoitokulut

Korvaamme tapaturman aiheuttamia hoitokuluja vakuutuksen voimassaoloaikana aina enintään 40 000 euroon asti. Omavastuu on aina 0 euroa.

 

MITÄ LAPSIVAKUUTUS KORVAA?

Lapsi leikkii, liikkuu ja harrastaa – aamusta iltaan ja päivästä toiseen. Silloin tällöin sattuu myös vahinkoja, ja välillä lapsesi sairastuu. Kun vakuutus on kunnossa, lapsesi saa varmasti parasta hoitoa. Vakuutus kattaa yksityisen sairaanhoidon palveluita, ja saat korvauksen kuluistasi nopeasti, parhaimmillaan jo samana päivänä. If Lapsivakuutuksessa on kaksi selkeää vaihtoehtoa. Voit valita lapsellesi vain tapaturmavakuutuksen tai laajemman vakuutuksen, joka kattaa myös sairauskuluja.
Molemmat vaihtoehdot turvaavat lapsesi myös vakavien sairauksien ja tapaturmien varalta.

VOIMASSA KAIKESSA URHEILUSSA

Lapsivakuutus on rajoituksetta voimassa alle 18-vuotiailla kaikessa urheilussa, myös kilpaillessa ja extreme-lajeissa. Et siis tarvitse erillisiä lisenssi- tai lisävakuutuksia.

MINKÄ IKÄISELLE LAPSELLE VAKUUTUS ON TARKOITETTU?

Voit ottaa lapsivakuutuksen vähintään 2 kk ikäiselle, enintään 14-vuotiaalle lapsellesi. Vakuutus päättyy vasta 25-vuotiaana. Vakuutuksen oston jälkeen lapsesta tulee vielä täyttää helppo terveysselvitys. Voit tehdä sen kätevästi sähköisesti. Saat selkeät ohjeet oston jälkeen.
Jos etsit raskausajan vakuutusta syntymättömälle lapselle, oikea valinta on If Vauvavakuutus
Voit ostaa vakuutuksen helposti If Verkkokaupasta. Testaa myös, kuinka nopea on Suomen nopein lapsivakuutus.

LAPSEN TAPATURMAVAKUUTUS YHTEISTYÖJÄRJESTÖN JÄSENILLE
NOIN 3 €/KK

Jos etsit lapsellesi tapaturmavakuutusta, voit saada sen Ifin yhteistyöjärjestön jäsenenä vieläkin edullisemmin. Tarkista kuulutko yhteistyöjärjestöömme ja tutustu tähän vakuutukseen lapsenturva.fi- verkkokaupassa.
Vakuutuksen myöntää Ifin yhteistyökumppani Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Pysyykö Antero Mertaranta lasten vauhdissa?

Liikunta edistää terveyttä ja hyvä motoriikka ehkäisee tapaturmia. Siksi If ja Kaleva kannustaa lapsia liikkumaan. Pyysimme pari viikkoa sitten vanhempia lähettämään lasten liikuntavideoita meille. Videoita lähetettiin runsaasti ja arvoimme 30 onnekasta.
Näihin videoihin Antero Mertaranta teki vauhdikkaat ja hauskat selostukset. Käy katsomassa videoita osoitteessa lapsenturva.fi.

Liikkuvan lapsen tapaturmavakuutuksen saat yhteistyöjärjestön jäsenenä noin 3 eurolla kuussa. Edullisimmin saat sen osoitteessa lapsenturva.fi. Vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.Vakuutusehdot ja -oppaat

Kuulutko yhteistyöjärjestöömme?

Silloin voit ottaa lapsellesi markkinoiden edullisimman Primus-tapaturmavakuutuksen, joka maksaa vain noin 3 €/kk.​

Muista myös muut vakuutukset