5 syytä ottaa Lapsivakuutus

Jokaiseen lapseen liittyy monta tarinaa ja niitä tulee päivittäin lisää. Me Ifissä haluamme auttaa, että ikävämpikin tarina saisi onnellisen lopun.

1. Yöunen pelastaja

Seitsemäs korvatulehdus ja yöllinen heräily riittivät Aino-Maijalle tai kuten hän itse asian muotoili: ”Saisiko ne hiivatin tuubit ja vähän äkkiä!”. Onneksi Pihlalla oli If Lapsivakuutus, joka korvasi putkituksen yksityissairaalassa ja toimitti maksusitoumuksen, eikä Aino-Maijan tarvinnut maksaa itse kuin omavastuu. Lisäksi hoitoon pääsi heti, kun julkisella puolella olisi pitänyt odottaa jopa puoli vuotta.

2. Polvi rusahti

Sirkuskoulu mielessään Nooa harjoitteli pihalla käsilläseisontaa, mutta alastulo tapahtui polven päälle, joka jäi huonoon asentoon ja rusahti ikävästi. Ei kun autolla pikapikaa lääkärille, joka totesi tapaturman ja määräsi lepoa sekä kipulääkkeet. Nooan äiti ilmoitti Ifille lääkärikäynnistä puhelimitse ja korvaus maksettiin välittömästi soiton perusteella.

3. Polvi rusahti 2

Nooan polvivaivat eivät kuitenkaan hellittäneet, levosta huolimatta. Lääkäri suositteli magneettikuvausta, mihin If antoi saman tien maksusitoumuksen, jonka ansiosta perheen ei tarvinnut maksaa kuluja ensin ja hakea korvausta myöhemmin. Kuvaus paljasti katkenneen eturistisiteen – leikatahan se piti. Uusi maksusitoumus kattoi monen tuhannen euron kustannukset. Leikkauksen jälkeen Nooa kävi kevään ajan fysikaalisessa hoidossa myöskin Ifin maksusitoumuksen turvin; kontrollikäynnit erikoislääkärillä ja kipulääkkeet korvattiin monesti saman päivän aikana, kun Nooan äiti teki netissä korvaushakemuksen. Puoli vuotta leikkauksen jälkeen Nooa lähetti meille kuvan onnistuneesta käsilläseisonnasta. Hienoa Nooa!

4. Jatkuvaan tarpeeseen

Syksyllä Monikan iho alkoi kutisemaan. ”Talvella iho kuivuu”, isä sanoi, ”sitä pitää rasvata”. Mutta vaiva ei hellittänyt, vaatteetkin kutittivat ja kotona oli helpointa olla nakupellenä. Onneksi äiti oli ottanut If Lapsivakuutuksen ajoissa – ennen sairauden ilmenemistä – muuten Monikan atooppinen ihottuma olisi rajattu korvattavuuden ulkopuolelle. Mutta nyt hän saa lääkkeet ja säännöllisen seurannan Ifin korvaamana!

5. Lisenssivakuutuksen korvaaja

Pinja oli vahvoilla kuukauden pelaajaksi, mutta valmentaja huomasi, että häneltä puuttuu seuralisenssiin liittyvä vakuutus. ”Ei hätää, Pinjalla on Ifin vakuutus. Varmistimme kauden alussa, että vakuutus kattaa myös kilpaurheilun”, äiti sanoi ja oikeassa oli. If Lapsivakuutus on voimassa kaikessa urheilussa 12-vuotiaaksi asti ja kattaa paljon kentän ulkopuolellakin. Ja kun Pinja täyttää 12 vuotta, vakuutusta täydennetään Urheiluturvalla, joka korvaa kolhut kilpaurheilussa ja monessa riskialttiissakin lajissa myös teini-iän ajan.

If Lapsivakuutus (Sairaus- ja tapaturmavakuutus):

  • Vakuutus kattaa sekä yksityisen että julkisen sairaanhoidon palveluja, ja lapsesi saa heti parasta hoitoa.
  • Korvauksissa saat rahat tilillesi nopeasti.
  • Omavastuun saa itse valita ja se vähennetään vain kerran vakuutuskauden aikana (1 vuosi).
  • Vakuutuksella saat putkitukseen maksusitoumuksen suoraan puhelimessa, ja voit valita hoitopaikan itse.
  • Vakuutus kannattaa ottaa jo ennen lapsen syntymää. Ensimmäiset korvatulehdukset voivat tulla jo parin kuukauden iässä, jolloin vakuutuksen saaminen korvasairauksiin on jo myöhäistä. Jo ennen lapsen syntymää otettava vakuuutus on If Vauvavakuutus.
  • Vakuutus on voimassa myös urheilutoiminnassa 12-vuotiaaksi asti ja muuten 25-vuotiaaksi asti.
  • Voit ostaa vakuutuksen kätevästi Ifin verkkokaupasta.

Ifin kattava lapsivakuutus

Lue vakuutusten sisällöistä ja mitä vakuutuksemme korvaa.

Lue lapsivakuutuksesta

Miksi vauvavakuutus?

Lue tositarina siitä, miksi lapsi kannattaa vakuuttaa jo raskausaikana.

Lue tositarina

Vakuutus syntymättömälle lapsellesi

Tutustu tarkemmin vauvavakuutuksen sisältöön ja korvausesimerkkeihin.

Lue vauvavakuutuksesta