5 syytä ottaa Lapsivakuutus

Jokaiseen lapseen liittyy monta tarinaa ja niitä tulee päivittäin lisää. Me Ifissä haluamme auttaa, että ikävämpikin tarina saisi onnellisen lopun.

1. Yöunen pelastaja

Kolmastoista korvatulehdus ja yöllinen heräily riittivät Aino-Maijalle tai kuten hän itse asian muotoili: ”Saisiko ne hiivatin tuubit ja vähän äkkiä!”. Onneksi Pihlalla oli If Lapsivakuutus, joka korvasi putkituksen yksityissairaalassa ja toimitti maksusitoumuksen, eikä Aino-Maijan tarvinnut maksaa itse kuin omavastuun verran. Nykyään Aino-Maija myös huutaa vähemmän, ja perheessä on yörauha.

2. Jatkuvaan tarpeeseen

Syksyllä Monikan iho alkoi kutisemaan. ”Talvella iho kuivuu”, isä sanoi, ”sitä pitää rasvata”. Mutta vaiva ei hellittänyt, vaatteetkin kutittivat ja kotona piti aina olla ihan nakupellenä. Jos äiti ei olisi ottanut If Lapsivakuutusta ajoissa – ennen sairauden ilmenemistä – olisi Monikan atooppinen ihottuma saatettu rajata korvattavuuden ulkopuolelle. Mutta nyt hän saa oikeat lääkkeet ja säännöllisen seurannan Ifin korvaamana!

3. Matkalla mukana

Automatka keskeytyi Oulun tienoilla, kun kuukausien korvatulehduskierteen jälkeen Nooa ei tahtonut pysyä turvaistuimellaan edes mehun, pullan ja muumien voimin. ”Olisiko korvissa taas vika”, miettivät Mikko ja Jani. He soittivat yksityisklinikalle ja pääsivät saman tien erikoislääkärille omavastuun hinnalla. Hyvin toimittu, vaikkei mitään löytynytkään – parempi olla varma kuin hädissään.

4. Lisenssivakuutuksen korvaaja

Tähtihyökkääjä Pinja oli vahvoilla kuukauden pelaajaksi nappulaliigassa, kunnes uusi valmentaja huomasi, että häneltä puuttuu seuralisenssiin liittyvä vakuutus. ”Ei hätää, Pinjalla on Ifin vakuutus. Varmistimme seuralta kauden alussa, että homma on kunnossa”, äiti sanoi ja oikeassa oli. If Lapsivakuutus on voimassa kaikessa urheilussa 18-vuotiaaksi asti ja kattaa paljon kentän ulkopuolellakin.

5. Tapaturman paikkaaja

Juhannuksen jälkeen alkoi sataa. Aikansa värityskirjaa tuijoteltuaan Jori livahti ulko-ovesta verannalle ja siitä kalliorannalle, josta setä oli löytänyt käärmeennahan. Jos vaikka näkisi luikertelijan omin silmin… mutta liukas kallio teki tepposet ja liukastuminen aiheutti nahanluonnin Jorin omaan polveen. Onneksi yksityinen lääkäriasema otti Jorin saman tien vastaan, paikkasi tapaturman kuntoon, lähetti uusiin seikkailuihin ja laskun kuittasi If.