10 % jatkuva alennus

Koiravakuutus

Yli 90 % asiakkaista suosittelee

Voit ottaa Ifin edullisen koiravakuutuksen, jos sinulla on jo Ifin kotivakuutus. Jos olet Kennelliiton jäsen, saat vielä -20 %:n lisäalennuksen.


  • Kattava turva

    ​Kattava turva sairauden, tapaturman, varkauden ja katoamisen varalta.

  • Valitse kahdesta eri turvatasosta

    ​Kaksi eri turvatasoa tarpeidesi mukaan. Laaja turva korvaa myös kalliita hoitokuluja.

  • Nopea korvauspalvelu

    ​Teemme yli 70 % korvauspäätöksistä vuorokauden sisällä.

Mitä koiravakuutus korvaa? Laaja Perus
Eläinlääkärikulut

Korvaamme tapaturman tai sairauden aiheuttamia hoitokuluja, mukaan lukien eläinlääkärin määräämät lääkkeet, sideaineet, laboratoriokokeet ja röntgenkuvat.

Omavastuu on 84 € + 25 % kustannuksista. Kiinteä 84 € vähennetään vain kerran vakuutuskaudessa. Sen jälkeen omavastuu on vain 25 % kustannuksista. Hoitokuluja korvataan 1700 € vakuutuskauden aikana.

 
Sairauden tai tapaturman aiheuttama kuolema

Sinulle korvataan koirasi rahallinen arvo, jos koirasi menehtyy tapaturmaan, sairauteen tai jos joudut lopettamaan koirasi sairauden takia.

Katoaminen

Sinulle korvataan koirasi rahallinen arvo, jos koirasi katoaa.

Varkaus

Sinulle korvataan koirasi rahallinen arvo, jos koirasi varastetaan.


​Koiran vakuutus kuntoon

Ihmisen paras ystävä, seuralainen ja ulkoilukaveri – koira merkitsee isännälleen paljon. Huolehdi siis siitä hyvin, ja turvaa koirasi sairauden tai tapaturman varalta. Kennelliiton jäsenenä saat koiran vakuutuksesta 20 % alennuksen.

Voit vakuuttaa terveen, vähintään 6-viikkoisen ja enintään 5-vuotiaan koirasi Ifissä. Tapaturmaisen kuoleman varalta voit vakuuttaa myös yli 6-vuotiaan eläinystäväsi.

Seuraeläimen vakuutuksen saat Ifistä osana kotivakuutustasi. Jos irtaimistovakuutus päätetään, päättyy myös koiran vakuutus.Muista myös muut vakuutukset