Vakavan sairauden turva

Laske oma hintasi - se ei sido ostoon.

3 syytä ottaa vakavan sairauden turva Ifistä

 • Saat korvauksen heti lääkärin diagnoosin jälkeen

  Keskimäärin korvaus maksetaan tilillesi kahdessa viikossa.

 • Verovapaa korvaus jopa 50 000 euroa

  Voit käyttää summan haluamaasi tarkoitukseen.

 • Edullinen kuukausihinta

  Vakuutuksen voit maksaa 12 erässä ilman lisäkuluja.

Vakavan sairauden turva kattaa nämä 10 sairautta ja vammaa:

 1. syöpä (pahanlaatuinen kasvain, kts. karenssi)
 2. sydäninfarkti
 3. aivoinfarkti tai aivoverenvuoto
 4. MS-tauti
 5. sydänleikkaus
 6. aivojen hyvälaatuinen kasvain
 7. motoneuronisairaus
 8. vakava palovamma
 9. aortta-aneurysma ja/tai aortan dissekoituma
 10. elinsiirto.
Vakavan sairauden turva kattaa 10 eri sairautta.

Miksi vakavan sairauden turva Ifistä?

 • Verovapaa korvaus nopeasti tilillesi
  Valitsemasi korvaussumman saat heti diagnoosin jälkeen. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme arki voi jatkua mahdollisimman normaalisti vaikeassakin tilanteessa. Vakavan sairauden turvan korvaus maksetaan keskimäärin kahdessa viikossa.
 • Edullinen hinta, helposti netistä
  Voit laskea vakavan sairauden turvan hinnan verkkokaupassa, se ei sido sinua ostoon. Ifillä maksat vakuutukset halutessasi 12 erässä ilman lisäkuluja.
 • Ainutlaatuista turvaa useiden sairauksien varalle
  Jos sairastut kahteen eri vakavaan sairauteen, saat kaksi korvausta. Turva on ainutlaatuinen Suomessa, yleensä vakuutukset päättyvät ensimmäiseen korvaukseen.
 • Saat vakuutuksen myös rajoitettuna
  Jos sinulla on jo ollut joku sairaus tai terveysongelmia, se ei tarkoita ettetkö voisi saada meiltä vakavan sairauden turvaa. Vakuutuksia myönnetään myös rajoitettuina. Laske hinta ja täytä terveysselvitys, niin saat yksilöidyn tarjouksemme.

Kuinka ostan vakavan sairauden turvan?

Voit hankkia vakavan sairauden turvan Ifin verkkokaupasta silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Jos haluat mieluummin keskustella vakuutuksesta Ifin asiantuntijan kanssa, voit jättää meille soittopyynnön. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä parin päivän sisään ja voitte sopia ajan läpikäynnille joko puhelimessa tai verkkotapaamisessa. 

Vakuutuksen ostamisen jälkeen pyydämme sinua vastaamaan muutamaan terveyteesi liittyvään kysymykseen. Vastaa kysymyksiin Omilla sivuilla mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa, sillä vakuutus ei tule voimaan ennen terveysselvityksen täyttämistä. Vakuutuksen myöntämisestä päätetään antamiesi tietojen perusteella.

Verottoman korvauksen käytät mihin haluat

Elämän tärkeysjärjestys kiepsahtaa ympäri, jos sairastut vakavasti ja tärkeimmäksi tehtäväksesi tuleekin yhtäkkiä paraneminen. 

Pitkällä sairauslomalla tulot tippuvat usein noin puoleen totutusta. Mitä tämä tarkoittaisi sinun kohdallasi? Vakavan sairauden turvan korvaussumman avulla arki voi jatkua mahdollisimman normaalisti.

Voit käyttää verottoman kertakorvauksen haluamaasi tarkoitukseen – olipa se sitten julkisia palveluja täydentävä kuntoutus, arkisten menojen kattaminen pitkällä sairauslomalla tai vaikka unelmien lomamatka myöhemmin, sairauden selättämisen kunniaksi.

Vakavan sairauden turva ei ole pelkkä syöpävakuutus

Vakuutus vakavan sairauden varalta on käytännössä syöpävakuutus, sydänkohtausvakuutus, MS-tauti-vakuutus ja monta muuta yksittäisen sairauden vakuutusta yhdessä. Vakuutus korvaa yhteensä 10 yleistä sairautta tai vammaa.

Jos sairastut kahteen vakavaan sairauteen, saat kaksi korvausta. Voit ottaa vakavan sairauden turvan itsenäisenä tai täydentämään sairausvakuutusta tai tapaturmavakuutusta. Lue, miten eri vakuutukset auttavat syövän osuessa kohdalle. 

Ifiltä saat toki myös tapaturmavakuutuksen tai sairausvakuutuksen.

Mietitkö, millaisia vakuutuksia tarvitset itsellesi ja perheellesi?

Anna meidän auttaa. Tee nopea testi parissa minuutissa ja saat ehdotuksia, mitkä vakuutukset sopivat tarpeisiisi.

Usein kysyttyä

Lisätietoja