Tarvitsetko neuvoa tai hoito-ohjeita?

Soita If Terveysneuvontaan, kun olet epävarma, pitäisikö sinun mennä lääkäriin. Saat sairaanhoitajalta hoito-ohjeita ja tarvittaessa hän ohjaa sinut lääkärille. If Terveysneuvonta on avoinna 24/7. Terveysneuvonta palvelee myös verkossa.

Puhelinpalvelu 24/7

If Terveysneuvonnan puhelinpalvelussa sairaanhoitaja vastaa kysymyksiisi ja varaa tarvittaessa ajan lääkärille.

Soita Terveysneuvontaan

Tietoa oireista ja sairauksista

Terveysneuvonnan verkkopalvelusta löydät tietoa erilaisista oireista ja sairauksista sekä hoito-ohjeita. Palvelun kautta voit myös varata ajan suosittelemastamme hoitopaikasta.

Terveysneuvonta verkossa

Lisätietoa If Terveysneuvonnasta

Ifin henkilövakuutusasiakkaana saat vastaukset terveyteen liittyviin kysymyksiisi vuorokauden ympäri. Voit valita, käytätkö puhelinpalvelua tai verkkopalvelua. Molemmista saat neuvoja ja hoitosuosituksen, ja sinut ohjataan tarvittaessa lääkärille.

If Terveysneuvonnan puhelinpalvelun tuottaa Luona Hoiva Oy. Puhelu maksaa matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun (mpm) ja kotimaan lankaverkosta soitettuna paikallisverkkomaksun (pvm) verran.

If Terveysneuvonnan verkkopalvelun tuottaa Klinik Finland Oy. Verkkopalvelun sisältö on laadittu lääkärien ja muiden terveyden asiantuntijoiden yhteistyönä. 

Lue lisää If Terveysneuvonnasta