Terveysapu auttaa hoitoon ilman mutkia

Terveysapu palvelee verkossa Omilla sivuillasi kellon ympäri. Saat helposti ennakkotiedon korvauksesta, jäljellä olevan omavastuusi määrän ja vaihtoehtoja hoitoon hakeutumiseksi jo ennen lääkäriin menoa.

Siirry terveysapuun
  1. Ilmoita Omilla sivuilla Kirjaudu Omille sivuille ja ilmoita sairaudesta tai tapaturmasta ennen lääkärillä käyntiä Vahingot-välilehdellä.
  2. Tarkista korvaus ja omavastuu Vastaa kysymyksiin, voit myös vain tarkistaa jäljellä olevan omavastuusi. Saat parhaan arviomme korvauksesta jo ennen lääkärille menoa.
  3. Valitse hoito Valitse ehdotuksistamme sinulle sopivin hoito joko kasvokkain tai etänä kumppaneillamme.
  4. Suorakorvaus, ei paperirumbaa Käy lääkäriaseman kassalla ja anna lääkäriaseman hakea suorakorvaus kuluista puolestasi.

Jos kyseessä on hätätilanne, ota aina yhteys hätänumeroon 112 tai ota yhteyttä paikalliseen päivystykseen.

Tutustumisetu: etälääkäriin ilman omavastuuta

Onko kurkussa kaktus tai punoittaako silmä? Voit ilmoittaa sairaudestasi jo ennen etälääkärille siirtymistä Omien sivujen kautta ja pääset käyttämään tutustumisetuna etälääkäriä ilman, että joudut maksamaan käynnistä omavastuuta.

Voit myös ilmoittaa myös tapaturmastasi Omilla sivuilla. Terveysavusta saat ammattilaisen arvion tilanteesta sekä ohjeet hoitoon hakeutumiseksi. Pääset mutkitta varaamaan ajan lääkärille ja käytössäsi on myös sairaanhoitajan maksuton puhelinneuvonta vuorokauden ympäri.

Siirry ilmoittamaan Omille sivuille

Pieni potilas kitkatta hoitoon

Kaksivuotiaan Jennan vanhemmat huomasivat taaperon varpaassa ihomuutoksen. Kotihoidosta huolimatta vaiva ei helpottanut vielä parinkaan viikon päästä ja Jenna tarvitsi vaivaansa lääkärin apua. Kotisohvalta töiden jälkeen Ifin terveysapuun oli helppo siirtyä, ja muutaman klikkauksen jälkeen Jennan vanhemmilla oli tieto, että vaiva olisi vakuutuksesta korvattava, omavastuuta oli jäljellä 73€ ja yhteys Meihiläisen Digiklinikkaan oli avattu.

Terveysavun kokeiluetuna käynnistä ei tarvinnut maksaa omavastuuta. Lääkäri näki puhelimella otetut kuvat vaivasta ja lääkekuuri määrättiin sähköisesti käynnin päätteeksi. OmaMehiläiseen valmiiksi lisätty lapsen Kela-kortti ja vakuutusyhtiöksi ilmoitettu If pelastivat Jennan vanhemmat paperityöltä, kun etälääkärikäynti veloitettiin suorakorvauksena Ifiltä Mehiläisen toimesta. 

Haluaisitko vain tarkistaa omavastuusi?

Tiesitkö, että voit käyttää terveysapua myös omavastuusi tarkistamiseen? Aloita vastaamalla terveysavun kysymyksiin ja sairauden tai tapaturman ilmoittamisen sijaan valitse vaihtoehto "Haluan vain tarkistaa jäljellä olevan omavastuun"

Asiakkaidemme kokemuksia terveysavusta

"Toimi kuin rasvattu, juuri niin kuin terveysvakuutuksen mielestäni pitäisikin. Tästä maksan, ilolla."

"Nopea ja toimiva eikä tarvitse kuljettaa sairasta lasta lääkärin vastaanotolle asioissa, jotka voidaan hoitaa myös etäyhteydellä."

"Mitään ei tarvinnut tehdä. Etäyhteys lääkäriin, jonka jälkeen asia oli hoidettu. Ei laskuja, ei säätöä."

"Vauvan kanssa arki rankkaa muutenkin joten If Mobiilin kautta sain selkeän ohjeen kuinka toimia. Mehiläisessä tuli käynnin jälkeen kuitti jossa näkyi maksut selkeästi. Pääsin pienen vauvan kanssa heti hoitoon joka helpotti tuoreen äidin mieltä"

Tutustu myös näihin

Kaipaatko lisäapua palvelun käyttöön?

Jos sairastut tai joudut tapaturmaan ja sinulla on tarkempia lisäkysymyksiä palvelumme tai suorakorvauksen käyttämisestä, löydät yksityiskohtaiset toimintaohjeet ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin verkkosivuiltamme. Lue samalla palvelustamme saamiamme asiakaspalautteita.

Tutustu terveysapuun tarkemmin

Voit käyttää palvelua Ifin tapaturma- ja sairausvakuutuksissa. Huomioithan, että palvelu ei ole käytettävissä matkavakuutuksessa, ammattiliittojen jäsenvakuutuksissa tai Primus-tapaturmavakuutuksissa. Palvelut ovat Ifin tarjoamia asiakasetuja, jotka eivät tule osaksi vakuutussopimusta. If voi muuttaa palvelujen sisältöä.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.