Ifin asiakkaana hoitosi on nopeaa ja vaivatonta

Ifin terveysapu vastaa kysymyksiisi ennen lääkärikäyntiä. Suorakorvaus on käytössäsi koko laajassa kumppaniverkostossamme.

Ifin terveysapu palvelee ennen lääkärikäyntiä

  1. Ilmoita sairaudesta tai tapaturmasta ennen lääkärissä käyntiä. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös Omilla sivuilla tai If Mobiilissa kohdassa Omat vahingot > Ennen lääkärissä käyntiä.
  2. Tunnistaudu ensin palveluun ja vastaa taustakysymyksiin. Saat nopeasti tiedon omavastuusta ja korvauksesta.
  3. Voit valita, siirrytkö suoraan lääkärin chat-vastaanotolle (Terveystalon Lääkäri-chat 24/7 tai Mehiläisen Digiklinikka) tai varaamaan ajan lääkärin vastaanotolle. Käytössäsi Ifin laaja kumppaniverkosto.
    • Jos käytät etälääkäriä, muista aktivoida suorakorvaus sovelluksessa.
    • Jos valitset vastaanoton, kerro lääkärikäynnin jälkeen kassalla, että olet  Ifin asiakas ja haluat käyttää suorakorvausta. Muista Kela-kortti!
  4. Näet yhteenvedon keskustelusta ja tiedot maksetuista korvauksista Omilla sivuilla.

Mitä vakuutus korvasikaan ja paljonko omavastuuta olikaan jäljellä? Jos nämä kysymykset kuulostavat tutuilta, et ole yksin. Ilmoittamalla meille sairastumisesta tai tapaturmasta jo ennen lääkärikäyntiä, voimme yleensä antaa sinulle heti vastauksen näihin molempiin kysymyksiin, sekä pääset valitsemaasi hoitoon.

Palvelua käyttämällä saat rahanarvoisia etuja

  • Kun siirryt sairaustapauksissa terveysavusta etälääkärin chat-vastaanotolle, saat tutustumisetuna etälääkärikäynnin ilman omavastuuta.
  • Tapaturmassa käytössäsi on sairaanhoitajan maksuton neuvonta 24/7.

Suorakorvaus on käytössäsi koko laajassa kumppaniverkostossamme

Usein kysyttyä suorakorvauksesta

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.