Uusi If Etuohjelma palkitsee ja palvelee

If Etuohjelma

​​Pääset mukaan jo yhdellä vakuutuksella!

Ota täysi hyöty uudistuneista asiakaseduistamme. Saat etuja ja säästöjä jo pelkällä kotivakuutuksella** tai kaskovakuutuksella​*, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Samalla kun asiointisi helpottuu, säästät luontoa ja omaa aikaasi.

*Henkilö- tai pakettiauton kaskovakuutus
**Oman kodin irtaimiston tai rakennuksen vakuutus

Etuohjelma palkitsee alennuksilla

Saat alennusta vakuutusmaksuista joka vuosi

If Etuohjelmassa saat pysyvän alennuksen kaikista jatkuvista vakuutuksistasi (poikkeuksena Primus-vakuutus ja Joustoturvavakuutuksen laaja sairauskuluturva). Edut kasvavat asiakkuutesi mukana, korkeimmalla tasolla saat alennusta vakuutuksistasi peräti 15 %. Jos olet jonkin yhteistyöjärjestömme jäsen, on alennuksesi kullakin tasolla vielä yhden prosenttiyksikön suurempi.

Saat If Omavastuurahaa vahingottomista vuosista

Kerrytät vahingottomilta vuosilta If Omavastuurahaa, jopa 40 euroa vuodessa – aina 200 euroon saakka. Voit käyttää rahan omavastuusi pienentämiseen useimpien vahinkojen sattuessa.

Saat oman palveluneuvojan avuksesi

Etuohjelman korkeimmalla tasolla saat halutessasi Oman palveluneuvojan. Asioit aina saman, tutun henkilön kanssa, joka huolehtii perheesi vakuutusasioista ja auttaa sinua pitämään vakuutusturvanne ajan tasalla. Oman palveluneuvojasi voit ottaa helposti käyttöösi Omilla sivuillasi.

Säästä aikaa, vaivaa ja luontoa

Etuohjelman piiriin pääset, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Saat valintasi mukaan ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun sinulla on uusi lasku*, viesti tai asiakirja. Näin pysyt helposti ajan tasalla vakuutusasioistasi. If Sopimus kokoaa kaikki vakuutuksesi yhteen ja näet ne samalla vakuutuskirjalla. Voit myös maksaa vakuutukset yhdellä laskulla, sinulle sopivalla laskutusvälillä: 1, 2, 3, 4 tai 6 kertaa vuodessa.

*ei koske e-laskua

Katso etuohjelman säännöt.

Katso usein kysytyimmät kysymykset.​​

If Etuohjelma palkitsee ja palvelee