Varför inte välja

Oknepiga försäkringar?

Det är inte lätt att välja hund eller att hitta sina drömmars hem, men lyckligtvis är de lätta att försäkra. Läs varför det lönar sig för dig att välja If!

FÖRSÄKRINGAR SOM ÄR ENKLA ATT KÖPA OCH ANVÄNDA

Den enklare försäkringen för din hund

Ditt sällskapsdjur förtjänar det bästa. Anlita distansveterinär tre gånger om året utan avgift och dra full nytta av den klara och rediga försäkringen.

Läs mer om hundförsäkringen

Överraskande omfattande hemförsäkring

Ifs hemförsäkring följer dig smidigt i din vardag, när du reser och flyttar. Den ger också skydd för dina viktiga ägodelar. Om du bor i ett egnahemshus får du dessutom unika och avgiftsfria tjänster till hjälp för underhållet av ditt hus.

Läs mer om hemförsäkringen

Sinnesfrid ute i världen

Ifs okomplicerade reseförsäkring kommer till din hjälp om en förkylning tar knäcken på dig eller en tjuv slår till på resan. Du får hjälp på svenska dygnet runt och är aldrig ensam ens vid världens ände.

Läs mer om reseförsäkringen
Hyggliga priser och hjälp

För bilister dygnet runt

När du tar din bilförsäkring från If får du stabila priser, bonusskydd för omsorgsfulla förare och tjänsten If Apu till kaskoförsäkringen. If Apu hjälper dig i alla bekymmer med bilen dag och natt.

Läs mer om bilförsäkringen

3 SKÄL ATT VÄLJA IF

1. Snabb hjälp om olyckan är framme

Som kund hos If får du Finlands bästa skadehantering. Du kan rentav få ersättningsbeslutet inom några sekunder.

2. Oknepig service

Du får alltid hjälp när du behöver. If förbättrade sin position bäst i årets enkät om kundupplevelsen.

3. Ditt livs försäkringar via webben

Konkurrensutsätt dina försäkringar enkelt – räkna ut pris i webbutiken. På Mina sidor kan du se över dina försäkringsärenden mitt i natten om du så vill.