Järjestöyhteistyö tarjoaa etuja sinulle

Ifin yhteistyöjärjestön jäsenenä saat monia etuja ja säästät selvää rahaa. Tutustu etuihisi! 

Valitse oma jäsenjärjestösi tai -liittosi listalta

Yhteistyöjärjestömme jäsenenä saat alennusta vakuutuksistasi. Saat pysyvää alennusta 10%, jos sinulla on koti- tai autovakuutus Ifissä ja vastaanotat vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuillesi.

Parhaimmillaan alennuksesi on 15 %, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana. Lisäksi kerrytät If Omavastuurahaa vahingottomista vakuutuskausista. 

If Etuohjelma palkitsee ja palvelee

Ei sisältää Taso 1
Koti tai auto
Taso 2
Koti ja auto
Taso 3
Koti, auto ja henkilö

Alennus vakuutuksista

10 % 15 % 15 %

If Omavastuurahaa vakuutuskaudessa

20 € 30 € 40 €

Oma palveluneuvoja

Ei sisältää Ei sisältää Sisältää

Koti = Kotivakuutus
Auto = Henkilö- tai pakettiauton kaskovakuutus
Henkilö = Henkilövakuutus


Vakuuta itsesi ja perheesi nyt entistä edullisemmin: Ifin ja Kalevan yhteistyöjärjestöjen jäsenenä saat tutkitusti Suomen edullisimman* ​henkivakuutuksen​, Primus-henkivakuutuksen. Primus-tapaturmavakuutuksen aikuiselle ja lapselle voit ostaa Keskinäisen Vakuutusyhtiö Kalevan verkkokaupasta. Kun olet ostanut vakuutuksen Kalevasta, vakuutus- ja korvausasiasi hoidetaan Ifissä

Jos sinulla on kotivakuutus, henkilö- tai pakettiauton kaskovakuutus sekä henkilövakuutus, pääset If Etuohjelman kolmannelle tasolle. Riittää, että henkilövakuutus on jatkuva vakuutus, esimerkiksi Primus-henkivakuutus.

If Etuohjelman sisältö vahvistetaan vuosittain. Edut voivat muuttua jos järjestöjäsenyytesi päättyy, Ifin ja yhteistyöjärjestön välinen sopimus muuttuu, tai If Etuohjelman sisältöä uudistetaan.

* Henkivakuutuksen hintavertailu, Innolink 11/2020.