Järjestöyhteistyö tarjoaa enemmän etuja sinulle

Ifin yhteistyöjärjestön jäsenenä saat monia etuja ja säästät selvää rahaa. Valitse oma jäsenjärjestösi tai -liittosi listalta ja tutustu etuhin.

Yhteistyöjärjestömme jäsenenä saat muita enemmän alennusta vakuutuksistasi. Saat pysyvää alennusta 11 %, jos sinulla on koti- tai autovakuutus Ifissä ja vastaanotat vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuillesi.

Parhaimmillaan alennuksesi on jopa 16 %, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana. Lisäksi kerrytät vahingottomista vuosista If Omavastuurahaa.

If Etuohjelma palkitsee ja palvelee

Taso 1
Koti tai auto
Taso 2
Koti ja auto
Taso 3
Koti, auto ja henkilö

Alennus vakuutuksista

11 % 16 % 16 %

If Omavastuurahaa vuodessa

20 € 30 € 40 €

Oma palveluneuvoja

checkmark

Koti = Kotivakuutus
Auto = Henkilö- tai pakettiauton kaskovakuutus
Henkilö = Henkilövakuutus

Vakuuta itsesi ja perheesi nyt entistä edullisemmin: Ifin ja Kalevan yhteistyöjärjestöjen jäsenenä saat tutkitusti Suomen edullisimman* ​henkivakuutuksen​, Primus-henkivakuutuksen sekä Primus-tapaturmavakuutuksen. Lisäksi saat lapsellesi edullisen ja kattavan Primus-tapaturmavakuutuksen​. Vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva​.

Jos sinulla on kotivakuutus, henkilö- tai pakettiauton kaskovakuutus sekä henkilövakuutus, pääset If Etuohjelman kolmannelle tasolle. Riittää, että henkilövakuutus on jatkuva vakuutus, esimerkiksi Primus-henkivakuutus tai Primus-tapaturmavakuutus.

* Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn tekemä viimeisin hintavertailu, 9/2016.