Moottorikelkan vakuutus

Verkosta saat heti kuukausihinnan moottorikelkan vakuutukselle, joka turvaa kelkkasi edullisesti ympäri vuoden.

  • Kätevä kuukausilaskutus

    Voit jakaa laskusi jopa 12 erään ilman lisäkuluja.

  • Huoleton vuodenaikahinnoittelu

    Maksat lähinnä talvikuukausista, mutta vakuutus suojaa kelkkaasi ympäri vuoden.

  • Sujuva omistajanvaihdos

    Moottorikelkan rekisteröinti onnistuu netissä vakuutuksen oston yhteydessä.

Moottorikelkkavakuutus turvaa kelkkasi ympäri vuoden

Kun kaipaat moottorikelkan vakuutusta, johon liittyy mahdollisimman vähän paperitöitä, me autamme. Meiltä saat kelkallesi kattavan ympärivuotisen turvan, jonka hinnoittelussa on huomioitu vauhdikkaat ja vähemmän vauhdikkaat kuukaudet.

Henkilövahingot sekä syyttömälle vastapuolelle aiheutetut omaisuusvahingot kuuluvat pakolliseen liikennevakuutukseen. Sen matkaan suosittelemme kaskovakuutusta, jotta saisit turvaa myös moottorikelkallesi.

Yleisimpiä vahinkoja moottorikelkkailijoiden kohdalla ovat törmäykset ja reitiltä suistumiset, joihin pystyt varautumaan kattavalla täyskaskollamme. Edullinen osakaskomme puolestaan riittää kattamaan mm. varkaudet, palovahingot sekä eläinkolarit.

Moottorikelkkavakuutukset vertailussa

Mitä moottorikelkan vakuutus korvaa? Täyskasko Osakasko Liikenne
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää

Näin hyödyt moottorikelkkavakuutuksen vuodenaikahinnoittelusta

Moottorikelkkavakuutuksemme on voimassa ympäri vuoden, mutta maksat siitä käytännössä lähinnä talvikuukausien ajalta, jolloin kelkkailukausi on käynnissä. Halutessasi voit jakaa vakuutusmaksun jopa 12 erään, jolloin maksu jakautuu pieniin kuukausieriin tasaisesti ympäri vuotta.

Vuodenaikahinnoitellun moottorikelkan vakuutuksen hinta on eri kuukausina erisuuruinen, ja merkittävä osa kuluista kertyy talvikuukausilta. Vakuutusmaksut laskutetaan kuitenkin tasaisesti ympäri vuoden niille määrittelemäsi eräisyyden mukaisesti. 

Vuodenaikahinnoitellussa vakuutuksessa kesäajalta kertyvät kulut ovat minimaaliset, ja siksi vakuutusta ei ole keväällä mitään painavaa syytä irtisanoa. Kelkkasi pysyy myös tuon ajan suojattuna esimerkiksi varkauksilta ja tulipaloilta.

Sinun ei tarvitse myöskään vaivautua tekemään moottorikelkallesi tilapäisiä liikennekäytöstäpoistoja, eivätkä ne vaikuta vakuutusmaksuun.

Esimerkkitapaus

Asiakas ostaa moottorikelkan vakuutuksen tammikuun alussa ja harkitsee myyvänsä kelkan huhtikuun lopulla. 

Koska vakuutus olisi tällöin voimassa vain kalliimpien talvikuukausien ajan, vuosimaksusta veloitettaisiin noin kolmeneljäsosaa. Esimerkiksi 800 euron vuosimaksusta tulisi voimassaoloajalta veloitukseen noin 600 euroa.

Jos asiakas päättäisikin myydä kelkan vasta syksyllä, maksua kertyisi vain muutama kymppi lisää, sillä kesäkuukaudet ovat huomattavasti edullisempia, kuten oheinen taulukko osoittaa.

Grafiikan luvut ovat suuntaa antavia.

Jopa 15 % alennus kaikista vakuutuksistasi keskittämällä

Hanki Ifistä vakuutus myös autollesi tai kodillesi, ja saat etuohjelma-alennuksen myös moottorikelkkasi vakuutuksesta.