Päävalikko

Vakuuta lähilomasi

Tämän vuoden kesälomasta tulee lähiloma. Olemme päivittäneet vakuutuksiamme kesäksi niin, että ne sopivat lomaan kotona ja lähialueilla entistäkin paremmin. Näin tunnet itsesi turvalliseksi sekä saat juuri oikeaa neuvontaa ja apua, silloin kun sitä tarvitset. Mikä parasta – kaikki sisältyy nykyiseen vakuutukseesi.

Katso alta tiedot eduista. Osallistu myös kesäkilpailuun, jossa voit voittaa design-riippukeinun. 

 • Kotona remontoiden

  Tänä kesänä moni tekee pientä tai isompaa remonttia. Mitä ikinä teetkin, saat maksutonta videoneuvontaa kotisi kunnossa- ja ylläpitoon yhteistyökumppaniltamme, Anticimexiltä. Kysy vaikka talosi turvallisuudesta tai remonteista. 

  Aloita videopuhelu tai soita numeroon 0800 04510 ma–pe klo 8–16.  Palvelu kuuluu uusien ja nykyisten asiakkaidemme koti- ja mökkivakuutukseen 1.6.–31.8. Katso lisätiedot palvelusta

  Tutustu kotivakuutuksiin
 • Todellinen koiraloma

  Kesän poikkeukselliset lomasuunnitelmat koskevat myös perheen nelijalkaisia ystäviä. Jotta kesäsi sujuisi turvallisissa merkeissä, koiravakuutukseesi kuuluu rajattomasti maksuttomia käyntejä FirstVet-etäeläinlääkärillä. FirstVetin eläinlääkärit antavat hoito-ohjeita ja arvioivat, tarvitseeko lemmikkisi jatkohoitoa.

  Palvelu kuuluu uusien ja nykyisten asiakkaidemme koira-, kissa- ja hevosvakuutukseen 1.6.–31.8.

  Tutustu eläinvakuutuksiin
 • Ulkomaanmatkasta automatkaan

  Tämä kesä jää mieleen erilaisena kuin edelliset. Ulkomaanmatkan sijaan lähiympäristön nähtävyyksien tutkiminen on hyvä vaihtoehto. Jotta matkailu maanteillä olisi entistä huolettomampaa, autovakuutukseesi kuuluu maksuton Viking-tiepalvelun videoneuvonta ma–su klo 8–21.  

  Palvelu kuuluu uusien ja nykyisten asiakkaidemme auto-, moottoripyörä- ja matkailuautovakuutuksiin 1.6.–31.8. Katso lisätiedot palvelusta

  Tutustu autovakuutukseen ja osta

Ifin asiakkaana saat useita rahanarvoisia asiakasetuja.