Turvallisuutta riskit tunnistamalla

​Moni vahinko jäisi tapahtumatta, jos riski olisi tiedostettu. Tarjoamme työkaluja riskien löytämiseen ja käytännön apua niiden poistamiseen.​​

If Turvatesti

If Turvatesti selvittää vartissa yrityksesi vaaranpaikat. Tulipalo, tuotantokoneen rikkoutuminen tai muu vahinko voi keskeyttää yrityksen toiminnan pitkäksi aikaa. Toimintakatkon aikana menetetyt asiakassuhteet saattavat pahimmassa tapauksessa kaataa koko yrityksesi. Siksi vahingontorjunta voi olla vakuutuksesi arvokkain ominaisuus.

Olemme tehneet yli 60 000 If Turvatestiä, minkä perusteella tunnemme myös sinun yrityksesi kriittisimmät riskitekijät. Testin tekeminen vie korkeintaan 15 minuuttia. Saat heti selkokieliset korjausehdotukset perusteluineen sekä asiantuntevien korjaajien yhteystiedot.

Jos et vielä ole asiakkaamme, anna muutama tieto yrityksestäsi niin otamme yhteyttä. Voit myös soittaa numeroon 010 19 15 00 ja pyytää tarjouksen vakuutuksistasi. Teemme Turvatestin aina maksutta tarjouksen yhteydessä.

Tee Turvatesti If Yrityskansiosi Vahingontorjunta-välilehdellä.

Investointituki

Tiesithän, että asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada investointitukea meiltä, kun tavoitteenasi on vähentää ennakoivasti

  • työtapaturmia
  • omaisuusvahinkoja
  • ajoneuvovahinkoja

Investointituki hyvitetään vakuutusmaksujen alennuksena. Investointituen määrä on 50 % investoinnista ja enintään 10-20 % vakuutusmaksusta sen mukaan, mitä vakuutusturvaa investointi koskee. Investointitukeen kuuluvat vapaaehtoiset turvallisuustason parannukset. Tuki ei kata investointeja, joilla täytetään lain tai suojeluohjeiden minimivaatimukset.
Lue lisää investointituesta​

If Turvakauppa

Hanki Ifin valitsemia, korkeatasoisia tuotteita vahinkojen torjuntaan.
If Turvakauppa

Tunnistamalla erilaiset riskit, pystyt ehkäisemään vahinkoja. Lue lisää, miten voit parantaa yrityksesi riskienhallintaa.

Materiaalipankki

Tulityöluvat​​

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin tehdään yrityksellesi If Oikea Turva -kartoitus. Se ei sido sinua mihinkään, mutta saat selkeän käsityksen yrityksesi turvariskeistä ja vakuutustarpeista.