Sähköpalot voidaan ehkäistä lämpökuvauksella

Sähkö on yleisin yrityspalojen syy. Tilastojemme mukaan joka kolmas tulipalo johtuu viallisesta tai ylikuormittuneesta sähkölaitteesta tai -kytkennästä. Investointi sähköpalojen estämiseen on ehkä yrityksen järkevin turvallisuusteko.

Anna palaa yrittäjä, me emme anna

Olemme tehneet jo 2 000 vapaaehtoista sähkötarkastusta yrityksiin. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä löytyi jotain korjattavaa. Suoritamme tarkastuksen yhteydessä sähkökeskusten lämpökuvauksen, ja sitä suosittelemme sinunkin yrityksellesi.

Ifin kehittämä lämpökuvausstandardi paljastaa vuosittain tuhansia piileviä tulipaloriskejä. Näiden tarkastusten ansiosta on jo estetty tulipaloja! Saammekin runsaasti kiittävää palautetta lämpökuvauksista.

Koulutetut sähköinsinöörimme kuvaavat sähkökeskukset ja antavat ohjeet puutteiden korjaamiseksi.

Helkkarin hyvä juttu, että tällainen homma joskus tehdään. Tulee esille sellaisiakin asioita, joista ei ole tiennyt ja mitkä ovat mahdollisia riskitekijöitä.

Tutustu Vahingontorjuntatiim​iimme​ ja asiakkaidemme kokemuksiin tarkastuskäynneiltä

Näin lämpökuvaus tehdään   

Katso video YouTubesta

Tutustu myös muihin riskienhallintatyökaluihimme ja ehkäise liiketoimintaasi haittaavat vahingot. Lisää työkaluja löydät Riskienhallinta-sivultamme.

Osta sammutin täältä

If Turvakauppa

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle tarjouksen yrityksesi vakuutuksista. Se ei sido sinua mihinkään, mutta saat selkeän käsityksen yrityksesi vakuutustarpeista.