Vuoto- ja vesivahinkojen ennaltaehkäisy

Vesivuodot on nopeimmin yleistyvä vahinkotyyppi. Vuotovahingot aiheuttavat rahallisen vahingon ohella hankaluuksia korvaavien tilojen, kuljetusten ja muiden poikkeusjärjestelyjen takia.​​​​​​​

Torju ja tarkkaile

Hitaasti syntyvät vuotovahingot eivät aina ole korvattavia, ja siksi niiden torjunta on erityisen järkevää.

Kiinteistöjen riskipaikkoja ovat käyttövesiputkiston ja viemäreiden vuodot sekä pesukonevuodot. Vanhoissa kiinteistöissä käyttövesi- ja viemäriputkiston saneeraus pienentää oleellisesti vahinkoriskiä. Vuotovahinkojen torjuntaan voi käyttää myös teknisiä laitteita.

Kosteuden tunnistavat vesivuotohälyttimet ovat edullisia ja helppoja asentaa. Ne mittaavat vain yhtä kohdetta (esimerkiksi pesukonetta) eivätkä katkaise vedentuloa havaitessaan vuodon.

Vesivuotokytkimet tunnistavat kaikki vuodot yhdellä anturilla. Ne myös katkaisevat vedentulon ja vähentävät siten vahinkoja. Erityisen hyvin ne sopivat kiinteistöihin, joiden vedenkulutus esimerkiksi yöaikaan on vähäistä (päiväkodit, koulut, hoitolaitokset).

Huolehdi, että yrityksesi toiminnan riskit tunnistetaan ja vahinkojen torjuntaan panostetaan ennakoivasti. Ennaltaehkäisemällä vahinkoja säästät ja turvaat yritystoiminnan jatkuvuuden. Lue lisää riskienhallinnasta.

Osta vuotovahti täältä

If Turvakauppa

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle tarjouksen yrityksesi vakuutuksista. Se ei sido sinua mihinkään, mutta saat selkeän käsityksen yrityksesi vakuutustarpeista.