Vakuutus – tutkitusti edulliset vakuutukset

Osta vakuutus helposti verkosta. Saat vakuutustarjouksen heti, eikä hinnan laskeminen sido sinua mihinkään. 

Osta vakuutus verkosta

Voit myös jättää yhteystietosi meille ja asiantuntijamme käy läpi vakuutustarpeesi kanssasi.

Pyydä vakuutustarjous
  • Osta vakuutus

    Valitse vakuutus, syötä pyydetyt tiedot ja osta vakuutus netistä

  • Keskittämällä säästät vakuutuksissa

    Ostamalla kotivakuutuksen tai kaskon autoosi, saat vuosittain jopa 10-15 % alennuksen vakuutuksistasi.

  • Suomen paras korvauspalvelu

    Nopea korvauspalvelumme käsittelee valtaosan tapauksista ensimmäisen vuorokauden aikana

Näin ostat vakuutuksia verkosta

Valitse tältä sivulta ensin vakuutus, josta olet kiinnostunut. Syötä avautuvalle sivulle pyydetyt tiedot, jolloin laskemme sinulle hinnan. Tämä ei sido sinua mihinkään. Voit ostaa vakuutuksen netistä heti tai jäädä pohtimaan asiaa rauhassa.

Jos haluat hankkia samalla kertaa useampia vakuutuksia, hae ensin yhden tuotteen hinta. Kun olet vienyt vakuutuksen ostoskoriin, voit lisätä koriin muita vakuutuksia.

Miksi vakuutukset kannattaa keskittää Ifiin?

Ifin asiakkaana sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kattavaan etuohjelmaan, jossa saat 10 %-15 % alennusta vakuutusmaksuista. Tarjoamme asiakkaillemme myös vinon pinon muita rahanarvoisia asiakasetuja.

Meillä arkiset vakuutusasiat hoituvat sujuvasti ja joustavasti. Voit asioida ja muokata vakuutuksiasi Omilla sivuilla, ja vakuutuslaskut voit jakaa 12 erään täysin maksutta.

Laadukasta korvauspalvelua ilman turhia viivytyksiä

Olemme tehneet paljon töitä asiakaskokemuksen eteen, mikä näkyy palautteissa sekä asiakastyytyväisyyden mittauksissa

Erityisesti korvauspalvelumme on saanut vuosi toisensa perään kiitosta, ja palvelu on tunnetusti myös nopea – käsittelemme valtaosan tapauksista ensimmäisen vuorokauden aikana.

Ifin vakuutusasiakkaana voit ilmoittaa vahingosta kätevimmin kirjautumalla Omille sivuille verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella tai käyttäen If Mobiili -sovellustamme. Kuitteja tai muita tositteita ei tarvitse liittää ilmoitukseen. Jos tarvitsemme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä.

Syitä vakuuttaa itsesi ja omaisuutesi

Jotkut vakuutukset ovat pakollisia, kuten lakisääteinen liikennevakuutus, ja myös vuokra-asuntojen ehdoissa vaaditaan yleensä kotivakuutuksen ottamista. Vapaaehtoisilla vakuutuksilla taas varaudut taloudellisesti hankaliin yllättäviin tilanteisiin. 

Jos lapsi sairastuu ulkomaanmatkalla, sairaalakulut voivat nousta yllättävän suuriksi ilman matkavakuutusta. Samoin on vaikea ennakoida useita autolle liikenteessä tai pysäköitynä sattuvia vahinkoja, ja siksi kaskovakuutus on järkevä keino hallita riskejä.

Erityisesti henkilövakuutusten tarpeen hahmottaminen on usein hankalaa, koska sosiaaliturvan ja esimerkiksi työterveydenhuollon kattavuutta on haastavaa arvioida. Siksi teimme avuksesi henkilövakuutustestin, josta näet muutamassa minuutissa, millaisia henkilövakuutuksia juuri sinun kannattaa harkita.